Привличане към 20г мъж по-голям.

• 11 566
  • 416
  •   1
Отговори
# 345
  • Далечният изток
Хахаха добре, че го описа обективно без да си измисляш недостатъци... Close

# 346
Хахаха добре, че го описа обективно без да си измисляш недостатъци... Close

Е какво очакваш? Да знам колко сантиметра му е пени*а? Може и да знам, но нямам идея за кого говори.
Давам примери какво може да му е, а на етап срамежливи закачки да не е ясно ...

# 347
Какво се обиждат някои не разбирам? 47-годишен си е баш чичко за 27-годишна, простата аритметика на живота. Личен опит имам с един и същи мъж на 20 и на 50, за щастие заедно сме остарели и дай Боже още дълго да е така. Няма как да кажа обаче, че на 50 е по-добре от на 20.....уви.
Зависи от гледната точка, може да не прави по 5 пъти секс на ден, но не вярвам и на теб да ти се иска. Предполагам сега е по-добре отношението му към теб, грижите, уменията, и финансовите му възможностите.

# 348
Ами например не става за връзка - чука и бега 47 години.
Или има характер който лъсва на по-късен етап.
Или му е много малък
Или е мега извратен и иска да ми се ** и да яде ***
Или си пада по деца - защото ДА, тя може да му е дъщеря.
Или е маниакално ревния и обсебващ.
И още примери имам в живота ... но ни един нормален, свестен и без проблеми мъж на 47, който да е сам повече от 2 месеца. Имаш ли идеята какво е търсенето в тази възрастова граница?
Защото на етап свалка нищо не знаеш за "готиния" ... няма готини сами. Просто НЯ-МА!
Може но и 33 годишни има такива Simple Smile
И темата се изкриви Simple Smile Тя най-добре знае какъв е човека. Ние нито го знаем, нито го познаваме, нито сме му виждали снимката.

Според мен въпроса е по-скоро основополагащ.
Връзка с човек 20+ години. Както е загалвието на поста.

Тука повече постове виждам с обиди към човека, който не сме виждали.
Логика 0

# 349
Какво се обиждат някои не разбирам? 47-годишен си е баш чичко за 27-годишна, простата аритметика на живота. Личен опит имам с един и същи мъж на 20 и на 50, за щастие заедно сме остарели и дай Боже още дълго да е така. Няма как да кажа обаче, че на 50 е по-добре от на 20.....уви.
Зависи от гледната точка, може да не прави по 5 пъти секс на ден, но не вярвам и на теб да ти се иска. Предполагам сега е по-добре отношението му към теб, грижите, уменията, и финансовите му възможностите.

Аз не се оплаквам, хваля се, колко могат да се похвалят с 30 щастливи години заедно....
Преди 30 години обаче е било едно, сега е друго. Не е добре да се прескачат 30 или в случая 20 години.

# 350
  • Далечният изток
Не, заглавието съдържа и думата "привличане", но някои виждат само "по-голям с 20 години".

# 351
Може но и 33 годишни има такива Simple Smile
И темата се изкриви Simple Smile Тя най-добре знае какъв е човека. Ние нито го знаем, нито го познаваме, нито сме му виждали снимката.

Според мен въпроса е по-скоро основополагащ.
Връзка с човек 20+ години. Както е загалвието на поста.

Тука повече постове виждам с обиди към човека, който не сме виждали.
Логика 0

Тази тема не е просто основополагаща по темата "връзка с голяма разлика".
В девойката, която пуска темата, виждам дъщеря си, а този на 47 ми е набор.
Не ме кефи дъртака и това е!

# 352
  • SF
Ами например не става за връзка - чука и бега 47 години.
Или има характер който лъсва на по-късен етап.
Или му е много малък
Или е мега извратен и иска да ми се ** и да яде ***
Или си пада по деца - защото ДА, тя може да му е дъщеря.
Или е маниакално ревния и обсебващ.
И още примери имам в живота ... но ни един нормален, свестен и без проблеми мъж на 47, който да е сам повече от 2 месеца. Имаш ли идеята какво е търсенето в тази възрастова граница?
Защото на етап свалка нищо не знаеш за "готиния" ... няма готини сами. Просто НЯ-МА!

Дорис, тези качества съм виждала да се проявяват предимно от женени мъже. Особено първото, второто, четвъртото (третото го пропускам, защото не го разбирам и не съм наясно), петото е особено популярно сред обвързаните. Даже и посягат. Утре сутринта си пусни новините, да видиш какво правят обвързаните мъже.
На етап  "с 2 деца" пак не знаеш много за мъжа ти. За справки - някои теми във форума.

# 353
Точно така, написах привличане, но никъде не споменах сватби, брак, деца и че сме тръгнали да правим секс.
А далеч съм от идеята да коментирам чак такива от сорта, дали ще му стане или не.
Имала съм приятел дето беше на 30 и не му ставаше отделно с куп проблеми. Има и такива на 45 дето им става. Също така има и вариант на 45 да не им става.
Въпрос до ген начин на живот и индивидуалност при всеки.
На много хора не им отговорих не защото са ме обидили и такива неща, а защото са далеч от мен да коментирам колко см е еди си колко и т.н.
Благодаря все пак на всички, които се включиха!
quote author=AIDA_N link=topic=1668183.msg48214799#msg48214799 date=1719339219]
Не, заглавието съдържа и думата "привличане", но някои виждат само "по-голям с 20 години".
[/quote]

# 354
  • Washington,USA
Или може на 47г бившата да му е спала с най-добрия приятел.
Като вземете с тия, щом е сингъл значи не става...

# 355
Точно така, написах привличане, но никъде не споменах сватби, брак, деца и че сме тръгнали да правим секс.
А далеч съм от идеята да коментирам чак такива от сорта, дали ще му стане или не.
Имала съм приятел дето беше на 30 и не му ставаше отделно с куп проблеми. Има и такива на 45 дето им става. Също така има и вариант на 45 да не им става.
Въпрос до ген начин на живот и индивидуалност при всеки.
На много хора не им отговорих не защото са ме обидили и такива неща, а защото са далеч от мен да коментирам колко см е еди си колко и т.н.
Благодаря все пак на всички, които се включиха!
quote author=AIDA_N link=topic=1668183.msg48214799#msg48214799 date=1719339219]
[/quote]
Прави каквото ти казва сърцето. То знае.
А другите .......... да се оправят.
ДА не ти пука Simple Smile
" .... Някой ден сърцето ще поиска това, което ти си му отнемал, без дори да си разбрал. о-о Някой ден сърцето ще те съди за това, затова че много си го лъгал ...."
Изпято от хомофоба Милена

Още на: https://textove.com/milena-istina-tekst
Благодариние на textove.com
https://www.youtube.com/watch?v=5yXSCavX7Ew

# 356
Esmee, точно днешните новини за убитата от насилника жена е много важно да се има предвид.
Насилник, търсещ по-слаби, неопитни жертви, които да контролира и манипулира. Обикновено това са по-млади жени.

Пълна загуба на време е подобна връзка, описана тук. Каквото и привличане да има.

# 357
  • SF
Ама насилникът е бил обвързан с нея. Ако вчера го беше срещнала, щеше да ти е в графа "готини", защото нали не е сам - всичко му е тамън!

# 358
Авторке, по-какъв начин те привлича този човек, щом не си тръгнала нищо да правите? Искаш ли все пак каквото и да било от него?
Искри, пеперуди, химия нещо усеща ли се?

# 359
Е тогава за какво е темата?!
Нормално ли е да те привлича чичко? Ми, сигурно, за някои. За други не. И?

Общи условия

Активация на акаунт