Пазаруване от about you - тема 30

• 60 415
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Две от трите ми поръчки са отказани, а за третата имам мейл, че съм искала да я откажа, но вече било късно...
Явно там е пълен хаос.
И при мен е така.  Голямата ми поръчка с 10 неща за детето е отказана, а първата с моите конвърс и биркенсток имам мейл, че е късно за заявката ми за отказ

# 691
Две поръчки пуснах, получих имейл за потвърждение, но и двете са отказани, като само за едната имам имейл, че аз съм заявила отказ, а това не е така... Жалко...

# 692
Според мен ви отказват скъпите поръчки.
Тези на малка стойност ще пратят.
Така си мисля.

Моята за 40 лв още не е отказана..
Няма такава зависимост, Тете. Оставили са ми за сега тази с най- високата сума. Цели 123лв. Точно тази не ми беше уау с n-тото кожено яке и обувки. Пак бих се радвала, че олекнах със 100лв за нещо от което нямам нужда 😄
Кофти е при платените поръчки. Затворени са пари 😕

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 20:57 от •mimoza•

# 693
  • Варна
Аз си мисля, че това намаление е било за друга държава и цените са били такива, но в евро, например.

Но се активира в БГ и в лева.

Заваляват поръчки, те се усещат, а може и вече да са се били усетили и приключва.

# 694
Може, Мимозке..ама от където дошло, там и отишло.....философски погледнато Grinning
Аз глася море и това не мож ме събори Joy

# 695
Най-много се ядосах на едни тениски и маратонки на детето😂 реално разликата им с намалението беше 1-2 лв на тениска и тях ми отказали😅😅

# 696
  • София
Принципно, ако 1-2-5 жалби са еднакви (отказ от клиент, а не е правен такъв), може да се подмине. Но масови жалби със скрийншоти не.

# 697
Това пише в мейла за приемане на поръчката:
Имайте предвид, че това съобщение се изпраща автоматично и не представлява приемане на предложението Ви за сключване на договор за покупко-продажба, като единствено потвърждава получаването на Вашата поръчка. Можете да проверите актуалния статус на Вашата поръчка по всяко време във Вашия клиентски профил.
Т.е нямаме договор за покупко продажба, следователно не може да имаме претенции.

# 698
  • София
Е то дай да се подминават всякакви мизерии от този тип тогава. Дори резултат да е само една проверка пак може да намерят с какво да ги глобят (дори да не е свързано със случая).
Иначе потребителите кучета ги яли и права никакви

# 699
И моите поръчки отказани, мейли не са ми пращали.

# 700
Най-вече загубеното време е проблем в случая. Аз лично, а и като ви чета - явно всички, сме си напазарували неща за лична употреба. Т.е. не сме купували цели номерации по няколко броя. Яд ме е за времето което отделихме и не е коректно. наистина сме имали случаи в Нотино мисля, парфюм за 200 лв се продава за 9 лв и го изпращат - въпреки че е явна грешка.
П.С. Нямам радост  - по тяхно инфо - всичко съм отказала.

# 701
Значи сериозно, ако трябва да говорим към 18 часа днес /понеже си показвах поръчките на приятелка/ видях, че бутонът за отказ пак се е появил. И предполагам, че онези мамуни на телефона са ги назначили да кликат и да отказват поръчки от наше име.  До където и колкото са можли. Не знам на какъв принцип, но кожено яке за 55 лв. остана като невъзможно за отказ. Във втората е портмонето за 21.

# 702
Моля припомнете ми кода, че остана многоооо тазад. Нещо geri15  ...как беше?

# 703
NJG15

Утре сутрин, ако не ме домързи ще извадя и други за после.

# 704
  • гр. София
Историята с компютрите и компотите продължава.
Вижте колко струва една тениска и каква цена излиза после в кошницата. Току-що правих скрийншотовете.

Общи условия

Активация на акаунт