Пазаруване от about you - тема 30

• 61 200
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Тия гадове ми спряха наложеният платеж и достъпа до сайта след 2 пратки които отказах след преглед.. просто дрехите не бяха с цвета от снимката и сега аз виновна... не че нямам друг профил вече но е тъпо....

# 77
Моят профил все още в блокиран и все още не съм получила никакъв отговор от Януари до сега. Но в крайна сметка ми направиха услуга и вече рядко поръчвам от AY.

Iren11 Радвам се, че Ви е харесал панталона на Boss. Наистина беше на добра цена.

# 78
Тия гадове ми спряха наложеният платеж и достъпа до сайта след 2 пратки които отказах след преглед.. просто дрехите не бяха с цвета от снимката и сега аз виновна... не че нямам друг профил вече но е тъпо....
Наложеният платеж и на мен така са ми го спирали , но достъпа до сайта как така?

# 79
Спазват ли предварително указания срок на очаквана доставка?
Дали са ми срок около 14 дни, което ми се струва твърде много.

# 80
  • Варна
При мен да, с много редки изключения от ден- два по- рано.

# 81
  • Варна
Първоначалната ми дата на доставка беше 3-4 юли, получих я вчера, 29-ти юни.
https://www.aboutyou.bg/p/vila/prehodno-yake-sibiria-11537781
Взех го за 35 лева, но въпреки че препоръчителния ми размер беше XXL, поръчах XXXL, и пак ми е тясно. Много ме е яд, защото точно такова търсех, не много дебело, мекичко и с качулка.
Търсенето продължава.

# 82
Дебни Ragwear plus, ,лятото излизат на добри цени

# 83
  • Пловдив
Здравейте,поръчах една рокля на АО.Не отворих пакета в Еконт,а вкъщи.Роклята е без абсолютно никакъв етикет ,като отворих торбичка 🤔 Как да процедирам сега?Искам да я върна,защото цвета е ужасен,даже не искам и да я пробвам.

# 84
Не разбрах какъв етикет липсва...този лепящият, или на дрехата ..

Аз се връщам от меката на марковите дрехи...Слънчака Joy..туй гащи Версаче, чорапи  The Nort face...едвам се озаптих, сал две торби с чорапи си взехме  .  маркови   
сЕкви марки дет се вика... Stuck Out Tongue Closed Eyes

Туй АЮ ряпа да яде...Grinning

# 85
# 86
  • Пловдив
Не разбрах какъв етикет липсва...този лепящият, или на дрехата ..

Аз се връщам от меката на марковите дрехи...Слънчака Joy..туй гащи Версаче, чорапи  The Nort face...едвам се озаптих, сал две торби с чорапи си взехме  .  маркови   
сЕкви марки дет се вика... Stuck Out Tongue Closed Eyes

Туй АЮ ряпа да яде...Grinning
Етикет на дрехата.

# 87
Много често се случва да нямат етикет. Според мен я върни както си я получила.

# 88
  • Варна
Дебни Ragwear plus, ,лятото излизат на добри цени
Благодаря, ще се възползвам от съвета ти!

# 89
Единични бройки детско зимно яке name it в охра размер 146 и  152 за 26лв https://m.aboutyou.bg/p/name-it/prehodno-yake-mellow-11367190

Общи условия

Активация на акаунт