Пазаруване от about you - тема 30

• 60 463
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Даааа...помня, помня аз....Simple Smile

Аз скромничко, че глася второ моренце, то ми е по-така важничко от парцалята...пуснах само 5 тениски на синко за общо 40 лева - Томи Кифлата и др.там.

Друго нищо не искам, всичко си имам по много, наистина...само загледах от на Мимозата едната чанта кафявата, ест кожа, на 60 лева идваше...биваше да я пусна, ама здрави да сме ...Simple Smile

Кожа якета на 60 лева две загледах, ама наистина са ми ненужни...

# 526
  • София
Защо да не си получим поръчките? И преди са правили подобни намаления и всичко е било точно. Заблудата беше само таймера с оставащото време Rage

# 527
Изпуснах купона Joy

# 528
  • Пловдив
Благодаря на АероДж, че сигнализира за намалението. Направих три поръчки, потвърдени са, но не вярвам да получа всичко, особено тези с по-значително намаление.
AeroJ,
 и аз -

# 529
Аз успях да направя 5 поръчки на стойност малко над 300лв. Много се надявам да дойдат нещата, ще е жалко иначе. Взех и една чанта, която дебна 2 години, сега я намалили от 300 на 120... За мъжа ми взех неща, за детето...

# 530
  • София
Аз пък не съм сигурна, че искам да ми пратят поръчките. Ще ми спестят много пари, които аз самата не успях от пуста лакомия да си поръчам и това, и това, и това....😴
Най-накрая си поръчах чанта Furla за 136 лв. И какво от това, като имам поне 15 чанти на други марки, които стоят в гардероба и ходя само с една почти целогодишно. Ами то да беше само Furla-та,
Liebeskind също имаше намалена на 86 лв. и нея поръчах. Якето на Gipsy, което Aero показа също взех, първо уверявайки се че точно този цвят го нямам за колекцията... Да си призная срам ме е от себе си, но душа не трае на намаление 😇

# 531
  • пустинята Гоби
И аз благодаря за споделеното намаление.

Потроших 200 лева за тениски и блузи за мен и децата + една за мъжа ми, да не е капо. Имаше конвърски за 35 лева, сега ме е яд, че не ги взех.

# 532
  • София
И аз забравих да благодаря на AeroJ, за този и за всички минали сигнали Flowers Hibiscus Страхотна хрътка си Simple Smile

Днес цените бях по-добри от пазара в Одрин Satisfied .... с разликата, че не са реплики..

# 533
Ее, изпуснах. Така е с малко бебе. Къде ти време да четеш БГ мама. Браво на всички успели. Grinning

# 534
Аз пък се надявам да си получим нещата, защото отделих не малко време в ровене. Тъкмо се изморих и явно малко след това са го махнали. Но беше направо нереално, имаше неща наистина на страхотни цени. Чорапи, тениски, та дори и чанти. Дано не ги анулират !Времето е безценно!!!
Elix не се знае кое какво е вече, защото повечето  от нещата, които купуваме са произведени в Бангладеш и подобни...

# 535
Че какво им е на репликите...даже са по-добри от оригинала Grinning
На синко тениските от Слънчака С размер са му таман, тук ХС от мъжкото му голямо, от детското сега чакам..изобщо калпава раЛта Stuck Out Tongue Winking Eye

# 536
Аз очаквам да си оправят сайта и намалението да продължи. Тогава ще поръчваме още повече Simple Smile При рефрешване се мъчи да излезе надписа РАЗПРОДАЖБА.

# 537
И аз като Браян се надявам да не ги пратят.😀
Просто повторих роклята и потретих тениските, че мразя да се минавам.
Детето вече работи , само си поръчва, аз съм затрупана. Това лято наблягам на морета безчет,  макар и с бански от НМ ските намаления, кошница от  Синсейските и немаркови парцали.
Гардеробите ми дишат без излишни вещи, иначе банковата сметка също  издиша.😀

# 538
Много благодаря и аз за известяването.Не купих много неща, но са такива които ми трябваха.

# 539
Имам подаръчен ваучер с 20% намаление за РД-то ми дали важи за намалени артикули?

Общи условия

Активация на акаунт