Пазаруване от about you - тема 30

• 60 457
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
И аз купих каквото ми трябваше, само малко за раницата ми е криво, но реално и без нея имам достатъчно

Не вярвам в същия вид  да върнат цените....

# 541
При мен изведнъж заби и на компютъра и  приложението . Сега успях да си влезна в поръчките. Пуснах няколко . Първите няколко с наложен , после не ми даваше да поръчам с наложен , явно превиших  някакъв лимит и платих с карта последната. Сега виждам в профила , че е разделена на две и част от нещата са със статус отказани . В предишните няма отказани засега.

# 542
  • София
Че какво им е на репликите...даже са по-добри от оригинала Grinning
На синко тениските от Слънчака С размер са му таман, тук ХС от мъжкото му голямо, от детското сега чакам..изобщо калпава раЛта Stuck Out Tongue Winking Eye
Има и добри, чат-пат, но турските са страшна шарения, то човек ще го заболят очите -Гучита-мучита, Версачита-мерсачита Laughing

Когато цъкна на Промоции ми излиза надпис- Опа, нещо се обърка..
Нещо се бъгнаха, дали пък няма да го пуснат отново..От компа гледам аз.
Оправи се, но няма нищо..

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 16:22 от elix

# 543
  • Бургас
Имам някой друг парцал от лакомия, но повечето неща ми трябват. За малката поръчах яке, 2 чифта маратонки и 2 чифта боти. За мен едно якенце на G-star, което дебна от зимата, чорапи, рокля.

# 544
  • Пловдив
Имам три поръчки и три потвърдителни имейла.
Не вярвам да се отметнат Simple Smile
Имах набрана и четвърта поръчка, но ми изчезна от кошницата.
А като потърся нещата отново от споделени линкове ми излизат на високата цена.
Трето портмоне купувам от АЮ тази година.... само дето няма да имам пари да сложа в него  JoyJoyJoy

# 545
Защо толкова бързо го свалиха? Пишеше, че е три дни..

# 546
  • гр. София
Проработи сайтът, но цените не са същите вече.

# 547
Според мен ще махнат или намалят червеното намаление и след това ще пуснат допълнителното.

# 548
Няма го екстра намалението . На мен ми няма и повечето неща от уиш листа .

# 549
Няма го екстра намалението . На мен ми няма и повечето неща от уиш листа .
Него изобщо не мога да го отворя.Нито в приложението,нито в браузера.

# 550
То свърши вече. Докато се чудех трябват ли му на детето още един чифт дънки за 12 лв..

# 551
Ох и аз се отпуснах доста...всичко което взех излиза над 70% намаление от стандартната цена, обаче се олях...

# 552
  • София
Споко хора, не губете кураж, слагайте в кошницата и очаквайте включване Mr. Green .. Сега се обаждах по телефона, да питам защо намалението беше отбелязано като 3-дневно, а свърши за 2 часа и служителката ми каза, че е имало много голямо претоварване и е станал технически проблем, който в момента се отстранява, така че намалението щяло да се върне... Не знаела кога ще бъде отстранен проблема. А направените поръчки, със сигурност ще бъдат доставени.
Така, че дебнем и очакваме включване...

# 553
И аз благодаря за намелението. Повторих поръчка , която очакваш и ще откажа. От 270 на 111 лева ми излезе. Също и на мъжа едни Найкове от 250 на 101. Доволно дано да дойдат нещата

# 554
Момичета, благодаря за милите думи, ама ... то и аз голяма услуга ви направих. Само грешни пари да трошим. Даже не искам да смятам общо колко е сметката.

Според мен те направиха грандиозен гаф. Никога не съм виждала продукти на -70 % основно + 60% допълнително намаление. А имаше хиляди такива.

На мен от 11 любими в момента ми върнаха само 5.

Общи условия

Активация на акаунт