Пазаруване от about you - тема 30

• 60 466
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
На мен любими ми се възстановиха, но и цените се възстановиха
Дано го пуснат пак

# 556
  • гр. София
така че намалението щяло да се върне...

Въпросът е дали ще е същото.

# 557
На мен любими ми се възстановиха, но и цените се възстановиха
Дано го пуснат пак

Птиченцето веднъж кацвало викат на рамото само...та не знам, не знам...  Satisfied
Не се надъхвайте

# 558
  • София
Моля още някой да се обади по тел.  да видим какво ще му кажат, дали ще бъде същото намаление и дали да чакаме. Тел. е ‎00 800 118 4977  - Безплатно обаждане: пон.-пет: 8:00-20:00ч., съб.:10:00-19:00ч.

# 559
В немската версия има допълнителни - 30 % , не беше забил , когато тук беше Simple Smile

# 560
Както казах за мен това си е бъг някакъв гаф, който се случи. Абсолютно нереално. Обувки по 300лв за по 20-30лв абсурдно беше... Дано ни пратят пратките, аз направих над 10 мега поръчки.

# 561
Както казах за мен това си е бъг някакъв гаф, който се случи. Абсолютно нереално. Обувки по 300лв за по 20-30лв абсурдно беше... Дано ни пратят пратките, аз направих над 10 мега поръчки.
Тези обувки съм ги изтървала. Аз поръчах за себе си Конвърс на  37 лв, мъжки Найк от 450 на 180лв и доста тениски, панталонки и бельо. Сега ще чакаме, надявам се да ги изпратят.

# 562
Моите поръчки вече са в процес на обработка, така че си тече процесът Simple Smile

# 563
Ей така бях влезнала в приложението и като видях цените бях шокирана. Мечтаното кожено яке на Hugo Boss от 800лв на 330, чанти на Coach, Michael Kors бяха нереално намалени. Но от чудене кой размер да си поръчам сайтът бъгна.
Преди години пак по същия начин от чудене бях изтървала комплектите на Керастаз от Expert beauty на по 50лв. Тогава някои си бяха получили реално нещата, а други не. Ако пак ми се случи и хвана такъв бъг в приложенията няма да го мисля!
Тъжна съм!

# 564
Моите поръчки вече са в процес на обработка, така че си тече процесът Simple Smile
И моите бяха в обработка, но сега видях, че отново излиза бутона за отказ.
Дано възстановят намалението, че не успях за натоваря за момчетата. За тях не пазарувам без да са видяли и харесали.
При мен голяма част от любими ги няма, както и не мога да вляза и добавя в количката определени артикули Sad

# 565
  • на пистата
Аз пък не съм сигурна, че искам да ми пратят поръчките. Ще ми спестят много пари, които аз самата не успях от пуста лакомия да си поръчам и това, и това, и това....😴
Най-накрая си поръчах чанта Furla за 136 лв. И какво от това, като имам поне 15 чанти на други марки, които стоят в гардероба и ходя само с една почти целогодишно. Ами то да беше само Furla-та,
Liebeskind също имаше намалена на 86 лв. и нея поръчах. Якето на Gipsy, което Aero показа също взех, първо уверявайки се че точно този цвят го нямам за колекцията... Да си призная срам ме е от себе си, но душа не трае на намаление 😇
Коя е фурлата

# 566
И моите бяха в обработка, но сега видях, че отново излиза бутона за отказ.
Дано възстановят намалението, че не успях за натоваря за момчетата. За тях не пазарувам без да са видяли и харесали.
При мен голяма част от любими ги няма, както и не мога да вляза и добавя в количката определени артикули Sad
И какво като го има този бутон? Аз пък го използвах преди малко,за да откажа една рокля, която поръчах в бързината за дъщеря ми,но тя не хареса и ми изписа,че вече не може да се откаже поръчката. Та че има надежда.

# 567
Върнаха намалението на някои продукти
Но в кошницата влизат на висока цена, дано го оправят Angry

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 18:32 от ina21

# 568
Да, тъкмо влизах да пиша, поръчаните неща са с намалената си цена.
Нападайте!😀

# 569

Общи условия

Активация на акаунт