Мачът е свирен, сега ще е чакане – щастливо дано свърши то! – седмокласна 22.06-29.06

• 85 081
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
Момичета - сайта пак падна!
По-скоро са го направили недостъпен, ако качват нещо. По мои спомени преди да излязат резултатите, зареждаха резултатите от олимпиади и състезания.

# 1 216
Хахахаха, Cabo,  не ти е лесно мила! Представих си те цветно!
Аз още не съм влизала в сайта, имам само заснет листа  с пароли. Май е време да ги запазя и аз, но някак още не съм готова за този момент. Надявам се да е на 2.07!

sanaka, толкоз пък да съм изкукала с това за пропускането на 2ро класиране, ако на 1во не се закачиш....

Стискаме палци и 4 чифта лапи за младежа с изпита пред комисия, след като той смята , е знае за повече, смятам, че ще го постигне!

Толкова ми беше лежерно тази седмица, без училище, без да натискам нещо да се върши... Искам още, не искам да идва момента със споровете с подреждането... а вероятно у нас ще има. Това дребното само ми се дръвчи и ще го енергоспестя набързо! Малко му остана, цяла година му търпя настроенията и затварянето на вратата на детската.

Та оплаках се леко, но наборката отдавна ми лази по нервата...

# 1 217
  • София
А мен ме е страх да видя по-рано ,
пък от друга страна има едно предимство , ако излязат по-рано резултати, ако някой друг иска да повишава оценката си бързо си подава заявление и в понеделник за изпит.

Но аз неща да бързат с резултати,  да не би да са ги претупали, за какво е това бързане.
Аз обаче ви чета и като видя, че вече са излязли ще проверя , но аз самата няма да бързам и не цъкам в системата.

# 1 218
  • София
Dimana Kancheva, наистина има големи разлики в бала и това може би показва кое е по-доброто. Но също така профил чужди езици в 32 е с квоти, което със сигурност е предимство. И наистина профилите са различни, така че ще успеете да решите, докато дойде време.

# 1 219
Не може, затова се мисли добре като се редят желанията и като се подава за второ класиране.

Благодаря за отговора. Нямам кой знае какво инфо за желаните от ученика паралелки в 2 конкретни у-ща и не знам кое да посочим по-напред. Четох и в темата за неелитните, не открих кой знае какво. Ако някой тук има инфо за 32-ро и 127-мо, паралелки с испански, или за училищата като цяло, моля да сподели. Иначе баловете за 32-ро са по-високи, ако не греша.

Имам племенница, в момента учи в 127- с испански, понеже не и стигна балът за 32-ро, където беше до 7 клас. Определено 32 е къде, къде по-добро, така че пишете първо него. Иначе казват за 127-мо че не е лошо, доволни са след първоначалното разочарование.

# 1 220
Дами, предварително извинявайте, ако въпросът е коментиран - кога се очаква да бъдат готовите свидетелствата за завършен седми клас?

# 1 221
Sisil, бала на 1 АЕГ е по-висок от 2 АЕГ за момчета и доста близък.

Не е вярно. Балът на 2АЕГ е по-висок и то с 6 точки.

Ами вижте данните:
1во класиране:
една паралелка първа

2ро класиране:
играх си да осредня бала на паралеките по език (НЕ и ИЕ) понеже миналата година е имало паралелки с профили обявени

Не знам с какво си играеш, но аз данните ги имам за 7 години назад. Минималният  бал на 1АЕГ миналата година е 423, а на 2АЕГ - 429. И при двете гимназии това са паралелките с втори РЕ.

ето сорса:
https://dideva.alle.bg/%D1%82%D0%BE%D0%B7%D0%B8-%D1%81%D1%82%D1% … 0%B1%D0%B0%D0%BB/
и не знам кое не е така
, да за руски език

В справочника има сложени балове на паралелките с НЕ и ИЕ и исках да съм сигурна от къде ги вземат, понеже е имало миналата година паралелки с профили рофили.
За РЕ - 2АЕГ е преди 1 АЕГ, но за НЕ и ИЕ за момчета не е.

# 1 222
  • София
Говорим за минимален бал на училището. През цялото време. Включително Сесил, която повдигна въпроса и ти тръгна да й отговаряш и заяви, че балът на 2АЕГ /не на конкретни паралелки/ е по-нисък от този на 1АЕГ. Което не е вярно. Никой не е обсъждал конкретни паралелки, за да гледаме конкретни такива.

Последна редакция: чт, 27 юни 2024, 17:31 от sanaka

# 1 223
Ето данните от 2ро 2023, всеки да си прецени кой език го интересува:
https://ruo-sofia-grad.com/wp-content/uploads/2023/07/min_max_2_etap_2023.xlsx

# 1 224
По БЕЛ още не са проверени, питах частната учителка, която е и проверител и ми отговори " проверяваме още ". За мен от една страна по - добре, още не съм готова психически да видя какъв е резултатът...

# 1 225
  • София
Всички имаме достъп до данните от миналата година.

# 1 226
Проверката по БЕЛ е започнала в събота, така че ако са готови до утре на обяд, има някаква вероятност за резултати утре следобед до 17:00 часа.
Иначе аз клоня към понеделник малко преди 12:00 часа Simple Smile

# 1 227
Дами, предварително извинявайте, ако въпросът е коментиран - кога се очаква да бъдат готовите свидетелствата за завършен седми клас?

Х дни след излизане на резултатите от НВО, тъй като трябва да се впишат там, но със сигурност преди 8-и, когато започва кандидатстването. Но това е крайна дата: най-вероятно в работен ден другата седмица. Не че хартията е нужна за кандидатстването, само за записването

# 1 228
Ние се подготвихме, че резултата ще е пълен провал, но сме е Италия, наливаме кианти и грапа, така че нямаме драма. На БЕЛ горе долу нещо е написала, но математиката е … общо взето с ММ залудо плащахме уроци Stuck Out Tongue Winking Eye добре че сме подготвили и у-ща с нисък бал, та имаме идея как ще подреждаме.

# 1 229
Викат ни на 8ми сутринта да ги вземем.

Общи условия

Активация на акаунт