Мачът е свирен, сега ще е чакане – щастливо дано свърши то! – седмокласна 22.06-29.06

• 85 080
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София
Проверката по Математика приключи.  Не знам по БЕЛ  как е. Разсекретяването е бързо.

# 1 201
  • София
Аз си признавам, че още в събота влязох в инфоприем, запазих данните и от тогава влизам поне по 2 пъти на ден. Не че очаквам да са излезли резултатите, но някак ме кара да се чувствам по-добре. Не съм наред. Днес чаках едни изследвания (които трябваше да излязат утре) и цял следобед рефрешвах и като излязоха вече нямаше какво да правя и веднага влязох в инфоприем. Аз си имам проблем с чакането на резултати.
Ганис, какво ни направи? Simple Smile

# 1 202
Ганис, ако не е поверителна информацията, разбира се, имаше ли много големи разлики за арбитриране на втория модул?

# 1 203
Предходните години имало ли е изобщо такива съобщения за хода на процеса в infopriem?
Дали обърнахте внимание, че това е от арбитър проверител?
Инфоприем не е само платформата с интерфейса за виждане от родителите Hands V

Признавам, че не съм разбрала тази подробност, но и не разбирам как е можело "да обърна внимание", без да имам допълна информация за публикуващия, на когото обаче изпращам благодарности Wink Мерси, ganis. А достъп до infopriem, за да проверя дали и на мен ми излиза същия екран, нямам в момента. Та приех, че е общо съобщение

# 1 204
Едно питане и от мен - ако ученикът реши да изчака второ класиране и се окаже, че е класиран на по-предно място в списъка си с желания (напр. от 6 е минал на 4-та позиция), но по някаква причина междувременно е решил, че предпочита повече 6-тото си желание, може ли да се запише на него или е длъжен да запише 4-тото от второто класиране? Благодаря ви.

# 1 205
Не може, затова се мисли добре като се редят желанията и като се подава за второ класиране.

# 1 206
  • София
Едно питане и от мен - ако ученикът реши да изчака второ класиране и се окаже, че е класиран на по-предно място в списъка си с желания (напр. от 6 е минал на 4-та позиция), но по някаква причина междувременно е решил, че предпочита повече 6-тото си желание, може ли да се запише на него или е длъжен да запише 4-тото от второто класиране? Благодаря ви.
Длъжен е да се запише на позицията от второ класиране. Не може да се върне на тази от първо.

# 1 207
  • София
Не съм влизала в сайта, изобщо не съм проверявала и веднъж...то има време
ама сега като се пусна мухата... няма да мигнем Grinning смятам да спя с едно отворено око и пуснат комп Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 208
И аз не съм проверявала. Даже мисля да проверя чак на 03.07, след като минат рисуванията. Така, каквото и да пише там, няма да мога да го кажа.

# 1 209
  • София
Sisil, бала на 1 АЕГ е по-висок от 2 АЕГ за момчета и доста близък.

Не е вярно. Балът на 2АЕГ е по-висок и то с 6 точки.

Ами вижте данните:
1во класиране:
една паралелка първа

2ро класиране:
играх си да осредня бала на паралеките по език (НЕ и ИЕ) понеже миналата година е имало паралелки с профили обявени

Не знам с какво си играеш, но аз данните ги имам за 7 години назад. Минималният  бал на 1АЕГ миналата година е 423, а на 2АЕГ - 429. И при двете гимназии това са паралелките с втори РЕ.

# 1 210
И аз не съм проверявала. Даже мисля да проверя чак на 03.07, след като минат рисуванията. Така, каквото и да пише там, няма да мога да го кажа.

и аз не знам как ще премълча.

# 1 211
Момичета - сайта пак падна!

# 1 212
Не може, затова се мисли добре като се редят желанията и като се подава за второ класиране.

Благодаря за отговора. Нямам кой знае какво инфо за желаните от ученика паралелки в 2 конкретни у-ща и не знам кое да посочим по-напред. Четох и в темата за неелитните, не открих кой знае какво. Ако някой тук има инфо за 32-ро и 127-мо, паралелки с испански, или за училищата като цяло, моля да сподели. Иначе баловете за 32-ро са по-високи, ако не греша.

# 1 213
  • София
понеже тука всички цъкат Joy сигурно затова ...
абе 4то класниците не са толкова важни Joy

# 1 214
Спрете да го отваряте, няма да има резултати днес. Но четвъртокласниците не могат да си проверят резултатите в момента Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт