Мачът е свирен, сега ще е чакане – щастливо дано свърши то! – седмокласна 22.06-29.06

• 85 308
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Русалке, благодаря.  Така става като решавам в леглото, през телефона.
Споко,  и аз там, ама  изхитряла , стори ми се наум, че е положителен коренът.Ама  си останах със стори ми се. После копи /пейст във  wolframalpha и "намерих" осмичката...

# 361
  • София
Кое подусловие от модул.2 имате предвид?

# 362
  • В Страната на чудесата

23 В) - частта с лицето на успоредника

Мога да разширя питането и с риторична част - какво мислите за приравняването на трите най-добри резултата от олимпиадата по математика към 100 т. от НВО?

Последна редакция: нд, 23 юни 2024, 19:35 от Алисса

# 363
В ляво в оранжево има филтър на скреншота не е маркиран. Може да изберете пол.
Разгледайте в сайта не от скрееншота. Има и други филтри по профили и паралелки от миналата година.

Има ли от къде да се види статистика за приети на трето класиране?

вече са пуснали ексела с план приема https://most-learning.net/moodle/mod/resource/view.php?id=1103

тук има и визуално за миналите години https://nvonavigator.streamlit.app/

много е полезно, малко забива само.

Както казаха санака и злати, има значение търсенето (желанията) и предлагането (постигнатите балове по поредност).

Тук има за 1во и 2ро.
https://sotirov-bg.net/apps/7klas/
Тук май класират по 2то не знам https://www.izpitai.me/client/schoolScores
Това за момчета или момичета е? Мисля, че са момчетата

# 364
  • Пловдив
Всички работи казвате се носят в София, сканират се и почват да ги проверяват учители от цялата страна.
В кой момент проверената работа се обвързва с това на кое дете е?

# 365
Случвало ли се е през годините резултатите да излязат по-рано?
Доколкото помня, при голямата ми дъщеря излязоха ден по-рано. На ДЗИ тази година също.

# 366
Мама Ру, отрицателен корен на уравнението принципно. В  показаното от дамата  се получава положителен, но грешен. Ако беше отрицателен, децата щяха да се усетят, някои от тях поне, че нещо не е  наред, понеже х все пак е дни работа...

Това според мен е капанът, дори грешно уравнение дава цял положителен корен. Трябва да си заместиш получения отговор в първоналното уравнение, за да видиш, че е грешен.

# 367
  • София

Така, както е структурирана задачата,  нормално е да носи според мен повече от 2 точки. Например 3 точки.

# 368
ДЗИ-тата от 12 клас излязоха точно по план. Пишеше резултати до 7.07 и излязоха на 06.07. Сега за малките пише до 02.07 и според мен ще са готови на 01.07 следобед. Реално има само седмица за проверка от проверяващите, а са около 60 000 работи.

# 369
  • Варна

Днес от скука си почисти всички шкафове и каза, че й е странно, чуди се какво да прави. Даже пита дали знам какъв е списъкът с литература за 8 клас. Проверих го - Илиада, Дон Кихот, Софокъл и подобни (по памет). Тегаво ми звучат.
Успех още веднъж, на финала сме всички!

Днес сутринта докато си пиех кафето ме осени идеята, че на мен ще ми скучно след като изпитите минаха. Проверих и аз задължителната литература. 🤣 След което връхлетях при синковците да ги уведомя какво ги чака лятото.🤣🤣🤣

# 370
  • София
Никакава задължителна литература няма да чете лятото. Ще я чете, когато й дойде времето. Обещала съм му цяло лято само почивки, лагери и мързелуване.

# 371
Е, antonia, ще обсъждаме *без напрежение* в темата и ще ходим по планини и морета, да се терапевтираме 😂🤣 спала съм от снощи в 23 до днешното към 18 поетапно с будения за около 30 минути - час 😳😳 Какво напрежение сме издаянили просто не искам да помисля.
Иначе конспектът за 8 клас е долу горе като нашия, нищо фрапиращо. На мен ми е омразен и до ден днешен само Дон Кихот, така и не го прочетох.

Забранила съм всякаква подготовка след изпитите. Искам да си почине и да се занимава с неща, които обича. Тя си рисува от вчера.

# 372
  • София
Никакава задължителна литература няма да чете лятото. Ще я чете, когато й дойде времето. Обещала съм му цяло лято само почивки, лагери и мързелуване.
И аз с нетърпение си чакам морето в края на юли и гостуването при сестра ми в Германия,  през август.

# 373
И ние така, ще почивал Joy На 14 заминава ,а две седмици на лагер, като се върне ще ходим на море и малко на гости на бабите и тя ще свърши ваканцията
Още вчера разчистихме шкафове и рафтове.Помагалата ще дадем на познато дете , листите ги изхвърлихме

# 374
  • В Страната на чудесата

Така, както е структурирана задачата,  нормално е да носи според мен повече от 2 точки. Например 3 точки.

Благодаря, и моето скромно мнение е такова.
Допълних си горния въпрос с още една тема за разчепкване, да борим внезапно връхлетялата скука. Grin

Общи условия

Активация на акаунт