Мачът е свирен, сега ще е чакане – щастливо дано свърши то! – седмокласна 22.06-29.06

• 85 400
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Е ние вчера и днес бяхме на плаж. Утре рано сутринта го изпращам за София и ще тръпна отдалеч как ще им се представи отборът.
Но не пречи да го потормозя да чете 😁. И за да не е сам в мъката, брат му ще приглася с литературата за девети клас.

# 376
  • София
През 2020-та резултатите излязоха в петък вместо в понеделник, т.е. три дни по-рано.
Оттам насетне класиранията излизаха в определните по график дни.

# 377
  • София
Никой нищо няма да чете. Ще почива. И без това ще се пържи на бавен огън къде ще учи. Само тегава задължителна литература й липсва.

# 378
Успех на всички деца, за които битката продължава и утре! Hug

# 379
  • София
Никакава задължителна литература няма да чете лятото. Ще я чете, когато й дойде времето. Обещала съм му цяло лято само почивки, лагери и мързелуване.
И аз с нетърпение си чакам морето в края на юли и гостуването при сестра ми в Германия,  през август.

Дай да се видим там, като не става тук...Laughing Между М  и К разстоянието е  130-140  км. И  какво съвпадение, имах предвид градовете, пък те така започват и имената на "децата"..

Динчо, не разбрах за капана...В кое първоначално уравнение да замести човек за проверка?  Моделиралият уравнението с грешка, замествайки в него, пак ще получи вярно числово равенство.  И не мисля, че е нарочно направено да има и така цял корен...те ако това са мислили като клопка, трябваше и други хитринки да сложат за пресяване.

# 380
И аз не мисля, че ще отвори веднага книгите. Информира се, няма лошо. Утре връщат учебниците, във вторник тръгват на кратка екскурзия, а после сме на море.
Още веднъж, стиснати палци за вдъхновение утре на художниците!

# 381
Всички работи казвате се носят в София, сканират се и почват да ги проверяват учители от цялата страна.
В кой момент проверената работа се обвързва с това на кое дете е?
Това е така нареченото "разсекретяване" - след като се проверят всички работи и имат окончателни оценки. По математика ще приключат по-рано според мен.

Зорът на наборката днес мина, справила се е доста по-добре.
По математика не е ходила на уроци, по БЕЛ - 3 часа допълнително в училище. Пробните изпити и по двата предмета бяха доста по-трудни от реалните НВО-та, но въпреки това средните и по-двете са над 85 точки.

Успех утре на всички дечица, да са спокойни и да покажат максимално какво могат Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: нд, 23 юни 2024, 22:13 от merilen

# 382
Чакайте да ви разведря - https://www.instagram.com/reel/C8hoJAKoTvp/?igsh=YnN2dzFzamw2N3lj
(Здрава Каменова за вас)

# 383
zlatencetо преди час я гледахме и се смяхме с мъжа ми.

# 384
  • София
да се терапевтираме 😂🤣
Еййй, велики лафове излизат Joy
Заглавие на някоя от темите след класирането, "Съоткачалки изтрещели терапевтират на морето" Joy

# 385
Аз сега съм в чудене, кои училища и в какъв ред да подреждам. Омръзна ми да сравнявам и проучвам. И това което ми тежи е, че никои не ми съдейства. Нито сина ми казва какво иска да учи. Нито мъжа ми е прочел един ред за кандидатстването и избора на училища. Оставил ме е аз да избирам, а това ми тежи. Мислех, че това е взаймен процес. Само ходя със справочника и им го навирам в лицата да вземат да прочетат някой ред. А ако отворя екселска таблица с класиранията от предни години ще стане страшно. То на мен  ми отне време да разбера, коя колона какво значи. Че и в някои от тях има и възможност за сортиране.

Последна редакция: пн, 24 юни 2024, 11:01 от dalil

# 386
Русалка, как ще ме разбереш като съм написала някакво недомислие. 😁
Трябваше да е това - тръгвайки да заместваш в първоначалното уравнение, за да се провериш, пак получаваш грешен отговор. 
За мен си е капан, че с грешно уравнение пак получаваш правдободебен отговор - цяло положително число. Ако беше отрицателно число може би децата щяха да се усетят както казваш.

# 387
dalil, не се вкарвай в джаза отсега. Изчакай поне точките и прогнозен бал, пък после и детето ти да поеме някаква отговорност, да не слушаш след това 5 години "ти ме накара".

beb4o_fb, нашето заглавие ще да е нещо като: "Съоткачалки изтрещели терапевтират на море и планина нерви изтънели" 😂🤣

# 388
Е това наистина е кофти. Макар че и моят отначало - бяхме избрали две училища - и на въпроса ми: "Все пак, маме, кое от двете предпочиташ?" ми отговори от сърце: "Никое, мамо!" После си избра той лично едно училище и оттогава  е железен - само там иска. След него ще пишем друго със същата специалност, а краен план Б другите две, дето са му безразлични Simple Smile

# 389
dalil, не се вкарвай в джаза отсега. Изчакай поне точките и прогнозен бал, пък после и детето ти да поеме някаква отговрност, да не слушаш след това 5 години "ти ме накара".
Точно от това ме е страх и само дудна от половин година от време на време, а сега всеки ден. То не остана време, ама не ме отразяват.
При нас както писах по-рано прогнозните точки са около 70-80, защото на първи модул по математика е със само една грешка(-2), на втори има частично решени 21 и 23, 22 e напълно грешна (а се е подготвял на много по-сложни задачи) По български там има 2 грешни отговора, тезата със сигурност е зле и предпоследния въпрос, където имена трябваше да се посочват, само една Калина е отгатнал и от къв зор е писал Ивайло, а не Пенка:) Преразказите не са му силна страна. Ако има 20 точки ще е супер, а и нечетливия му почерк автоматично му сваля оценката. Така, че е ясно и трябва да гледам за училища около 350-380 бал.

Общи условия

Активация на акаунт