Мачът е свирен, сега ще е чакане – щастливо дано свърши то! – седмокласна 22.06-29.06

• 85 238
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря ❤️
Въобще страницата не се зарежда...

# 571
  • София
Аз нямам проблем с влизането в системата. Да не бъркате нещо? В infopriem.mon.bg влизате, нали?

# 572
  • София
Sanaka, това ми напомни един спор с Андариел преди много години..... Желанията на детето са винаги за най-високобаловото училище. Ако случайно не са такива, значи майка му взима нещата в свои ръце.
Тя къде ли изчезна?
В този ред на мисли Дидева вече не пише тук, така ли?
Жалко.
Беше ни голяма подкрепа преди няколко години. ❤️

# 573
Директор, който сигурно е по-близко до възраст до учениците, отколкото до техните родители. На 30г трябва да имаш много, ама много дебели връзки за такъв пост…
Ето статия за новия директор, доста училища е сменил
https://telegraph.bg/obshtestvo/novini/noviiat-direktor-na-pyrva … ysi-gashti-415541
казва някои доста точни неща, сега вече как ще ги реализира или промени, аз не знам

Някои неща не може да промени, като учебните планове например.
Иска интегрирано преподаване, мислене, а не зубрене и проекти по Еразъм с две думи.

# 574
При мен също се зарежда,
бих посъветвала всеки да прочете инструкцията, доста е полезна за незнаещите какво да правят

https://infopriem.mon.bg/files/Online%20кандидатстване%20след%207%20клас%202024.pdf

намира се в секция "желания" / "важно" /"От тук можете да изтеглите инструкцията за online кандидатстване след 7. клас"
също по повод първо/второ/трето класиране - в секция класиране са доста добре обяснени стъпките след първо , второ и следващо..

# 575
  • София
Ще трябва да се правят компромиси, това е. Независимо от желанията на детето, в крайна сметка въпросът е до къде му стига балът, пък и локация и профил и всичко. То пълно щастие няма...... Но виж, пълно нещастие има Joy   това на шега... де.. дано не го изпитам този стар лаф на гърба си... Joy

# 576
Едва понеделник е. Стегнете се. Ние цяла година издържахме, че една седмица ли ще ни прекърши.
Пиенето ви е малко, подозирам Joy

# 577
Започнаха да се появяват оценки...тук там и срочни има по физика, география и математика ИУЧ.

Тя ще учи 5 години...избора за нея реденето също. Тя  всъщност вече си има подредба...сега чакаме резултати....тогава може би ще има промени, ако се наложи.

Личния опит е, че майките не бива да се месят в избора, като моята.

# 578
В този ред на мисли Дидева вече не пише тук, така ли?
Жалко.
Беше ни голяма подкрепа преди няколко години. ❤
Струва ми се, че и тя е с бан, защото постовете й ми излизаха като анонимни. Макар че изобщо не ми хрумва за какво би могъл да бъде No Mouth
Но пък си е редовна във Фейсбук.

# 579
  • София
Не мисля, че съществува дори теоретична възможност Дидева да е с бан.
По-вероятно е решила да напусне.

# 580
  • София
Дидева не е с бан, просто се оттегли от форума.

# 581
  • София
Ние днес имахме инфо среща в училище. Зам. директорът ни обясни бавно и разбираемо за кандидатстването. Каза още сега да питаме детето какво иска да учи и да подредим по 50 желания. На шега каза, детето да ни се подпише после, за да не каже след три години, че ние сме го пратили в това училище Simple Smile И каза, че за него трето и четвърто класиране са си руска рулетка. Има и таймер, като влезеш да подреждаш в системата, затова е хубаво да сме си подготвени  със списък предварително.

# 582
Това с желанията е наистина много трудно .Ще ми се да избере това, което му харесва и вълнува. Аз бях разумно дете, много разумно .Избрах това, с което сметнах, че ще имам реализация, а не това ,което ме влечеше. До днес съжалявам .

Последна редакция: пн, 24 юни 2024, 21:04 от Plami80

# 583
Това с таймера как действа? Всъщност нали после можеш да влизаш пак и коригираш, добавяш, махаш...

# 584
Бях чела, че ти изтича сесията и трябва да започнеш отново.

Общи условия

Активация на акаунт