Мачът е свирен, сега ще е чакане – щастливо дано свърши то! – седмокласна 22.06-29.06

• 85 319
  • 1 691
  •   2
Отговори
# 630
Малко да минем на тема море 😃
Кажете къде отсядате в Созопол?
Нещо около стар град ( хотел, апартамент, къща за гости ). Да отскочим се чудя след РД ни, докато чакаме записването на 15-ти. Отдавна съм и обещала да я заведа до замъка в Равадиново и все пропускаме. Харесах си 2 хотела, ама нямат места на тези дати...

# 631
  • София
Созопол е ад с паркирането, иначе въпреки че е късно / за резереации/ , все ще намерите нещо. Бих отседннала извън Созопол около плажа Златна Рибка, Блу Ориндж или около него Санта Марина също може, ако целта ви е и Равадиново , за плаж е много удобно, замъка и аквапарка  са съвсем близо. Инак вечер до Созопол или такси или някъде платен паркинг, но в пик сезон е кофти там народ и няма къде да се паркира Confused  За Стария Град,  Созопол, ако държите, хотел Диаманти...

# 632
Замислих се, защото пишете да се редят повече от 10 желания. А си мислех, че 5 може да ги докара. Трудно ще е да ги подредим и измислим....
И все пак, аз вярвам в детето си и се надявам, че ще има такъв резултат, че ще може да избира още за първо класиране. На всеки пожелавам това! Резултатите да донесат спокойно подреждане на желанията!

# 633
Г-жа Рамацоти ако с по- висок и равен на детето ти е балът на не повече от 26 деца и едно е достатъчно.
Ето тук става трудно смятането. Две от езиковите са са 3 БЕЛ, ПМГ и иновативното е с 3 математика, сметките няма как да излязат ...

# 634
Ние сме си избрали вече - уж де, ако не му хрумне друго, но колебанията са основно между две паралелки- коя да пише първо желание. Надолу ще редим и другото по- свястно  училище / то всъщност в града има две училища,които са подходящи, другите две даже няма да ги пишем / и даже за по сигурно ще сложим и някое от съседния областен град . Или пък ще пуснем и за другия ни близък голям град, ама той е в друга област- за него ще подаваме отделно заявление, нали така ?

# 635
Да, права си, но не се бях замислила, че е добре поне 10 желания да има.
Естествено, че не очаквам да е сред първите 26 по резултати. Снощи четох, че близо 800-900 момичета са имали над 95т Което е много, много значителен брой.
Но ще го мислим, когато видим статистиката. Санака била вълшебница

# 636
  • София
И ние ще редим спрямо желанието на детето, но аз като гледам за първите 10 няма да ни стигне бала, но ще ги пишем по реда на най желана гимназия и паралелка , след това вече за където имаме шанс и също по желание , накрая ще си сложа и не толкова желани , но такива дето са приемливи и са ни по на близо .
Разсъждавам така, че няма смисъл да пътува 5 години до гимназия някоя подобна на по близка такава до в къщи .
Единствено ще пътува по надалеч , ако това е желанието за училище.
Ако не и е чак толкова може и по на близо.

# 637
Да, права си, но не се бях замислила, че е добре поне 10 желания да има.
Естествено, че не очаквам да е сред първите 26 по резултати. Снощи четох, че близо 800-900 момичета са имали над 95т Което е много, много значителен брой.
Но ще го мислим, когато видим статистиката. Санака била вълшебница
За тази година не се знае още какви ще са резултатите. Докато не излязат резултатите и статистиката всичко е очаквания на родители и деца.

# 638
Добро утро

Ето резултатите от анкетата досега.

И линк, ако някой иска да гласува https://forms.gle/HgiNRPjwmf8FkYur7

Бързо оздравяване

# 639
И ние ще редим спрямо желанието на детето, но аз като гледам за първите 10 няма да ни стигне бала, но ще ги пишем по реда на най желана гимназия и паралелка , след това вече за където имаме шанс и също по желание , накрая ще си сложа и не толкова желани , но такива дето са приемливи и са ни по на близо .
Разсъждавам така, че няма смисъл да пътува 5 години до гимназия някоя подобна на по близка такава до в къщи .
Единствено ще пътува по надалеч , ако това е желанието за училище.
Ако не и е чак толкова може и по на близо.

И ние така Blush

# 640
След избор на бутон „Въвеждане на желания“ трябва да изберете регионалното
управление на образованието (РУО), за което желаете да кандидатствате. На първо
място в списъка се визуализира Вашата област, според това кое училище завършвате.
Можете да кандидатствате едновременно в повече от една област като за целта трябва
да подадете ново заявление за всяка област по отделно.

Значи различните области са с различни заявления.

Тоест може да имаш по едно първо желание в двете различни области ли?

# 641
  • София
Избрали сме 10 паралелки, които се простират в 100 точки бал от миналата година. Ако се наложи ще сложим и по-нискобалови. Дано не се наложи.

# 642
Здравейте, а кои езикови гимназии образуват бала си от 3 Бел и 1Мат? За София ли става въпрос, тъй като мисля, че ние там ще сме с по-висок бал, а дъщеря ми се бори за езикова гимназия?

# 643
# 644
Здравейте, а кои езикови гимназии образуват бала си от 3 Бел и 1Мат? За София ли става въпрос, тъй като мисля, че ние там ще сме с по-висок бал, а дъщеря ми се бори за езикова гимназия?
В някоя от темите, една от дамите беше споделила файла с държавния план прием за тази година в София - една екселска таблица - може да се свали от https://ruo-sofia-grad.com/priem-viii-klas-2024-2025/ - връзката "дневна и дуална форма на обучение".
В таблицата може да филтрирате по колони и можете да изберете да се показват само паралелки с желаното балообразуване от колона Балообразуване и така ще видите всички паралелки, в които има 3*БЕЛ.

По принцип на сайтовете на РУО-тата трябва да е публикуван ДПП за областта.

Наборката се представи страхотно на изпита за нейното училище. Мисленето започва - трябва да избира между математика+информатика или химия+биология.

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 08:47 от merilen

Общи условия

Активация на акаунт