Мачът е свирен, сега ще е чакане – щастливо дано свърши то! – седмокласна 22.06-29.06

• 85 276
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 615
След като моята ербап мома днес обърка училището, в което трябва да се яви на изпит, защото "аз много добре го знам, да не съм тъпааа", нищо повече няма да й давам да прави сама в рамките на тази кампания. На следващите изпити - за ръчичка, ако ще чул да си слага на главата, че я е срам да е с мама.

# 616
  • София
Да, завърши Испанската.  Бяха 5 страхотни години.

Мартеа, ама като го погледнеш сега, ще е весела история, която да разказваш на внуците.

# 617
Това "да не съм тъпа" го разпознах. Сакън нещо да не вземат да чуят от майките си...

# 618
Леле, Мартеа, мислех, че само моята я е срам да я виждат с мен. И какво стана, пропусна изпита ли?
Топломляко, че кой родител ще сложи като топ желание кофти училище? По-скоро детето може да нареди на първо място някое нискобалово, ако нещо конкретно му е привлякло вниманието там. Родителите все гледаме по-нависоко.

# 619
Ами аз питах принципно, след като важи и за записването

# 620
Не, влязла е в крайна сметка в последния момент, но междувременно аз теглих един спринт рошава и по чехли и пристигнах като дръглива стара кобила пред училището, ако трябва да се разправям с портиери да я пускат. Добре, че не се видяхме в този баш момент, хич нямаше да я изложа.

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 19:16 от мартеа

# 621
Възможно ли е да го е направила, защото не е искала да ходи на изпита, нещо като “шега”, била е вътре, но се е държала, все едно не може да намери училището?
Синът ми постъпва по подобен начин, когато го карам нещо против волята му😀- бави се, направо се мотае, прави се, че не си спомня и не отговаря, докато не побеснея😀

# 622
Не вярвам, просто са шматки, които си мислят, че всичко знаят. Моята на всичкото отгоре е на режим "Не". Чула недочула, ама ми казва "Не".

# 623
Възможно ли е да го е направила, защото не е искала да ходи на изпита, нещо като “шега”, била е вътре, но се е държала, все едно не може да намери училището?
Синът ми постъпва по подобен начин, когато го карам нещо против волята му😀- бави се, направо се мотае, прави се, че не си спомня и не отговаря, докато не побеснея😀

Ами не, аз по фемили линка видях къде е и че не е в правилното училище.

# 624
Мартеа, успокоих се. Досега само моето беше объркало мястото, на което да седне в стаята. Но, ето че има и дете, объркало училището.

# 625
Не, влезла е в крайна сметка в последния момент, но междувременно аз теглих един спринт рошава и по чехли и пристигнах като дръглива стара кобила пред училището, ако трябва да се разправям с портиери да я пускат. Добре, че не се видяхме в този баш момент, хич нямаше да я изложа.
Мартеа, сетих се за любим момент от любим сериал и направо си те представих в ролята.
Скрит текст:

# 626
А точно, само без пеньоара Joy

# 627
  • София
мартеа, живо си те представих Joy Хич не ти е било до смях тогава, тези дЯца до инфаркт ни докарват. Дано наборката се е справила повече от блестящо Flowers Four Leaf Clover

Ние сме в Калимерата, наборът не щеше да идва, цупи се, тръшка се, вика "няма да идвам с вас на морето, ще си стоя на басейна във вилата". Е, ще стои утре, ама в леглото - такава температура вдигна, че ми падна ченето.
Поздрави от едно идилично място

# 628
beb4o_fb, завиждам. Моето не иска ни на море, ни на планина, в София да сме стояли. Ще изчакам 2ри и ще й кажа, ако иска да идва, ако не, да остава с баба си.

Бързо оздравяване на детето ти.

# 629
  • София
zlatenceto, то и моят не иска никъде - ако може само в Софето да си седи, по възможност на някое футболно игрище или стадион.
Благодаря ти за пожеланията за бързо оздравяване, гълтам на пресекулки биричка и притичвам да го видя

Общи условия

Активация на акаунт