Мачът е свирен, сега ще е чакане – щастливо дано свърши то! – седмокласна 22.06-29.06

• 85 177
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 840
Някой има ли идея колко са проверяващите? Интересно ми е приблизително по колко изпита се падат на човек за проверяване.

# 841
Е, то не всеки учител е проверяващ. От нашето училище само 1 учителка по бел е проверяваща. Другите не са. Тя ще се пенсионира и тогава няма и една да има. По мат, май нито една не е.

Оказва се, че за да си проверяващ, трябва да си изкарал специален курс. Звучи съвсем резонно, просто не се бях замисляла

# 842
За да е учител проверяващ, първо трябва да иска и да го заяви в училището си. След това трябва да го одобрят от РУО (знаят си кои са добрите учители по предметите), минава обучение и стрес-тест за работа с електронната система и оценяването в нея. Оценяването е много отговорна работа, в споделения документ за информационна сигурност пише, че е по цял ден, без почивни дни, та не всеки учител е склонен да проверява задачи по цял ден.

# 843
Проверяващите започват по график когато им кажат и отсъстват от училище докато го правят.

# 844
Много неприятна ситуация с тази 2  по технологии и предприемачество, и то накрая на срока. Не знам какви са тези учители.
Стискайте палци за утре по химия, последен изпит и край. Нещо днес не учи добре, вече е толкова изморена. А г-жата от химия е и по биология, по Човек и природа и винаги дава много, много сложни и трудно тестове. По биология тестът е бил много сложен и обемен, и ако е да се пишат много неща. Ама се справи. Ама химията нещо не върви.юного се притеснявам да не блокира на изпита и да не го вземе и да повтори 7 клас и всичко наново.... ужас голям...май е време да си сипя едно , че започвам да мисля глупости., ама ми е много притеснено, защото виждам, че не е уверена и сигурна в себе си, една плаха такава по химия...

# 845
poly_mnt111, защо ще повтаря? Самостоятелна форма ли е? Има и поправителна сесия все пак. Ще се справи детето щом до тук се е справило.

# 846
Самостоятелна форма е, да.
Ами притеснявам се дали ще се справи. На упражненията, които правим все греши нещо, все не е вярно. Взела съм няколко сборника и от там решаваме, ама нещо не стигна времето да упражним добре...
А то това сега се води I поправка, защото на датата за редовния изпит не можа да отиде, понеже беше болна. Не знам има ли II поправка и кога е, дали ще е след класиранията...
poly_mnt111, защо ще повтаря? Самостоятелна форма ли е? Има и поправителна сесия все пак. Ще се справи детето щом до тук се е справило.

Последна редакция: ср, 26 юни 2024, 05:39 от poly_mnt111

# 847
Добро утро момичета! Свърши се вече този ужасен 7 клас, днес връща учебниците, и има изпитване за 6 по биология. Утре ще им бъде официалното изпращане на училище. И в петък отиваме малко на почивка! Хубав и успешен ден на всички!

# 848
Самостоятелна форма е, да.
Ами притеснявам се дали ще се справи. На упражненията, които правим все греши нещо, все не е вярно. Взела съм няколко сборника и от там решаваме, ама нещо не стигна времето да упражним добре...
А то това сега се води I поправка, защото на датата за редовния изпит не можа да отиде, понеже беше болна. Не знам има ли II поправка и кога е, дали ще е след класиранията...
Самостоятелна форма имат три сесии - януари, юли и септември. Ако се пропусне изпит по болест мисля, че се назначава допълнително, три сега трябва да й е редовният изпит, първото явяване, но е трябвало да предоставите документ. Важното е да си вземе изпита, дори и с тройка да е. Ще се справи.
Мексито, и нашите днес връщат учебници. Щерката питаше какво щели да правят без. В петък и ние заминаваме, но вечерта, че аз съм си на работа, я пътуваме с обществен транспорт.

# 849
Здравейте, имам следния въпрос . Ако при записване,  дете на 14 г. навършени не може да присъства ,какви документи трябва да се представят? Чудех се дали трябва нотариално заверено пълномощно и въобще нужно ли е детето да упълномощава родител?

# 850
  • София
И аз искам да знам отговорът на последния въпрос. Колко точки се взимат, ако на задача 21А не е представен отговорът върху цифровата ос? Simple Smile Моля, помогнете, от дни ме мъчи това...

Ganis, има ли яснота колко точки ще се вземат за 23Б, когато си решил да използваш намерения ъгъл от 23А?
Проверката тече с пълна сила и все още е рано да се каже кога ще приключи.
1 т.
А на задача 21 по условие: решението да се представи  на числовата ос. Трябва ли да се представи и с числов интервал освен на числовата ос?
Не.
Благодаря за отговора. А племенничката на 21 а не е представила отговора върху числовата ос. Колко точки може да й се вземат за това?
1 т.

# 851
Много неприятна ситуация с тази 2  по технологии и предприемачество, и то накрая на срока. Не знам какви са тези учители.
Стискайте палци за утре по химия, последен изпит и край. Нещо днес не учи добре, вече е толкова изморена. А г-жата от химия е и по биология, по Човек и природа и винаги дава много, много сложни и трудно тестове. По биология тестът е бил много сложен и обемен, и ако е да се пишат много неща. Ама се справи. Ама химията нещо не върви.юного се притеснявам да не блокира на изпита и да не го вземе и да повтори 7 клас и всичко наново.... ужас голям...май е време да си сипя едно , че започвам да мисля глупости., ама ми е много притеснено, защото виждам, че не е уверена и сигурна в себе си, една плаха такава по химия...
Поли ще се справи, не се съмнявай. Твоето дете е отличничка и ако не е достатъчно подготвена като друг път, ще има 5, и 4 става

# 852
  • София
poly_mnt111, стиснати палчета за дъщеря ти, успех и късмет й желая Flowers Four Leaf Clover Ще се справи детето и ваканцията ще започне и за вас

# 853
Не мога да разбера оценките от олимпиадите, примерно по физика и химия, които могат да се използват за прием в НПМГ, автоматично ли ще се появят в инфо прием? Може би трябва някакво допълнително заявление да подам, но никъде не намирам информация.

# 854
Появяват се автоматично като точки, преизчислени към максимално постигнатите на съответния областен кръг в цялата страна. Точките от състезанието в НПМГ също се появяват на отделен ред, преизчислени по същия начин.
Мисля, че се виждаха заедно с точките от НВО, но не съм 100% сигурна за това Thinking

Общи условия

Активация на акаунт