Мачът е свирен, сега ще е чакане – щастливо дано свърши то! – седмокласна 22.06-29.06

• 85 123
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 095
Петокласниците са сринали infopriem ония ден, когато не можех да се логна. Предни години имало ли е проблем със сайта при редене на паралелките?
Питам защото си мисля, когато се приберем от Рим на 10ти да редим паралелки, но ако се срине на 10ти какво правя незнам...
Май ще трябва да събера някак и лаптопа.
Може и през телефона, нали ще са у вас телефоните?

Последна редакция: чт, 27 юни 2024, 10:46 от Mama Ru

# 1 096
Не издържам вече с това чакане на тия оценки и напрежение. Вчера тъкмо се бях поуспокоила и сутринта в съблекалнята на тренировките, които ходя, две майки коментираха матурите и това как в класовете на техните деца всички били решили всички задачи по математика, без 23в, защото матурата била много лесна… Направо ще се изям с тази тъпа техническа грешка на дъщеря ми в 22 задача.
В същото време от други места чувам как изобщо не били решили 2 модул.
Дали наистина толкова много деца са решили всичко. Около вас какво се чува?

Последна редакция: чт, 27 юни 2024, 10:11 от natonkata

# 1 097
  • София
"Ние" ще се явяваме на поправка по математика. "Ние", защото всичко съпреживях с него и се чувствам така, все едно аз ще се явявам.
Той е убеден, че ще се справи и ме кара и аз да добивам увереност. Смело ми е момчето, няма спор.
С 5 по математика, няма да влезе там, където иска, така че каза, че му е все тая надолу какво ще се случва.
Аз обаче, ще хапя и дращя, само да разбера, че са го ощетили, забили или прецакали на този изпит.

Последна редакция: чт, 27 юни 2024, 10:29 от jenap

# 1 098
Късмет на детето, дано да успее  да се пребори за шестица !
Кога ще е поправката ?

# 1 099
  • Пловдив
"Ние" ще се явяваме на поправка на математика. "Ние", защото всичко съпреживях с него и се чувствам така, все едно аз ще се явявам.
Той е убеден, че ще се справи и ме кара и аз да добивам увереност. Смело ми е момчето, няма спор.
С 5 по математика, няма да влезе там, където иска, така че каза, че му е все тая надолу какво ще се случва.
Аз обаче, ще хапя и дращя, само да разбера, че са го ощетили, забили или прецакали на този изпит.

Късмет на твоето момче, jenap .  Искрено му се радвам и възхищавам на смелостта и упоритостта да си  следва целите. Браво на него, браво и на теб, че го подкрепяш.
Ще се справи, вярвам в това!  Flowers Four Leaf Clover

# 1 100
Не издържам вече с това чакане на тия оценки и напрежение. Вчера тъкмо се бях поуспокоила и сутринта в съблекалнята на тренировките, които ходя, две майки коментираха матурите и това как в класовете на техните деца всички били решили всички задачи по математика, без 23в, защото матурата била много лесна… Направо ще се изям с тази тъпа техническа грешка на дъщеря ми в 22 задача.

Вижте, наистина няма значение какво се чува около който и да било, зависи от много фактори - подредба на желания, изчакване или не на второ класиране, малък/ голям град, квоти/ без квоти за дадена паралелка и др. Учим децата си на търпение, сега е наш ред да го проявим. Всеки с късмета си. Успех ви желая и нека стане така, както е най-добре за детето Simple Smile

# 1 101
  • София
jenap, успех и браво за смелостта!

# 1 102
Разбирам как се чувстваш, но стресът и напрежението едва ли ще са ти от полза.
Дишай дълбоко.
Детето ще влезе, там където трябва.
Опитай се да не мислиш непрекъснато, кое дете, какво е решило и твоето къде е сбъркало.
Всичко ще бъде наред.
Прегръдки и позитивно мислене.

# 1 103

Вижте, наистина няма значение какво се чува около който и да било, зависи от много фактори - подредба на желания, изчакване или не на второ класиране, малък/ голям град, квоти/ без квоти за дадена паралелка и др. Учим децата си на търпение, сега е наш ред да го проявим. Всеки с късмета си. Успех ви желая и нека стане така, както е най-добре за детето Simple Smile

Моите впечатления са, че децата въвхвисокия диапазон са се справили и с втори модул, за тези които са на средно ниво  първият е бил препятствие предвид разнообразието на задачите. Ако само само това е грешката на дъщеря Ви, нямате жснования за притеснения

# 1 104
Аз да попитам тези, които са запознати -като започнем да редим желанията, паралелките зареждат ли се и само да трябва да се направи избор като се маркират, или трябва да се въведе кодът на всяка, която искаме да впишем?
Дано да се разбира какво питам Laughing

Jena, успех на твоето момче!

# 1 105
Jenap, много стискам палци на детето - да има късмет и да е много концентриран! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: чт, 27 юни 2024, 10:57 от Amelin

# 1 106
  • София
Рали, зареждат се, излиза списък с паралелките Wink

# 1 107
Рали, виж тук: https://infopriem.mon.bg/files/Online%20%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4 … %D1%81%202024.pdf

Много подробно и с картинки е обяснено.

Желанията се въвеждат директно чрез код на паралелка или чрез избор на бутон „Лупичка“ (визуализира се падащо меню с имената на училищата)

# 1 108
  • Видин
Моят син от втори модул е опитал да реши само първата задача, даже не помни какво е писал, та не знам дали е вярно. И каза, че масово децата са си тръгнали на втори модул без изобщо да стоят. Говорим за провинцията. Така че си е била тежка матурата за децата, които не са отлични по математика. За другите сигурно е била лесна. Много е субективно всичко. Но пък и в София винаги се гонят високи резултати и всяка стотна е от значение...
Иначе аз съм ларж, още помня напрежението от миналата година и този път ще си го спестя. Каквото такова.

# 1 109
Благодаря ви Hug

Общи условия

Активация на акаунт