Мачът е свирен, сега ще е чакане – щастливо дано свърши то! – седмокласна 22.06-29.06

• 85 107
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 125
Аз да попитам тези, които са запознати -като започнем да редим желанията, паралелките зареждат ли се и само да трябва да се направи избор като се маркират, или трябва да се въведе кодът на всяка, която искаме да впишем?
Дано да се разбира какво питам Laughing

Jena, успех на твоето момче!
Зареждат се, но не една дълга таблица, а има в падащ бутон с училище и паралелка... Нямам спомен дали са по азбучен ред или бяха като таблицата на София по райони и после по азб.ред Thinking
Най-лесно е да се впише кода и паралелката с профила се изписва, т.е. човек само да си провери.
Скрит текст:
Аз бях филтрирала огромната екселска таблица до 3 страници. Преди резултата и статистиката се смали до 30тина реда, а след статистиката я съкратиме до 10 реда. Подредих ги по ред на желания и си разпечатах... и в последния ден девойката ги съкрати до 7 и смени местата на желанията след 3 с номерче пред тях Simple Smile Седем паралелки всякак се намират и по код, и по пакащо меню...
Приятелка пък беше сортирала по поредност на окончателните желания до една страница около 40 реда. Аз диктувах код и казвах име/профил, тя проверяваше това... после тя четеше на екран име на паралелка, аз слагах чавки на листчето... 12 мин всичкото това с проверяването и подаването...
Подаването на желанията не е трудно Hands V концентрирайте се в реденето

# 1 126
Подаването на желанията не е трудно Hands V концентрирайте се в реденето
Да, сигурна съм, че не е нещо, което да затрудни, само ми беше любопитно дали трябва да ги изкарам предварително написани, или мога директно да ги избирам  и въвеждам.
Ние не сме в София, изборът не е огромен и дори всички паралелки да решим да изредим в града, ше се вместим в рамките на времето.

# 1 127
  • София
достъпът до Школо остава ли си и след 7ми клас, пак Школо ли се ползва?
Остава си, родителите нищо не правят, автоматично по някое време по мой спомен в началото на септември се актуализираше профилът на детето с новото училище.

# 1 128
От 1 до 12 клас все си е Школо.

# 1 129
Jenap стискаме палци на детето!

# 1 130
Има и малък на брой училища, които използват Admin+. Много по-зле е от Школо

# 1 131
  • София
Между другото и Тиймс си остава старият профил. Дъщеря ми ми е казвала, че там стоят стари нейни проекти от предишни години, и сега го ползва по различни предмети.

# 1 132
  • Пловдив
Четох коментарите относно подреждането на желанията преди няколко страници. Ще питам с един конкретен пример  обаче (извинявам се че пак на тази тема, но ме попитаха и не можах да отговоря категорично): за Пловдив  детето пише 1во желание МГ, второ английска, трето хуманитарна.  Не му стига бала за МГ, системата почва да търси по второто му желание. В английската обаче паралелките вече са попълнени с деца, на които английската им е първо желание. Но на детето бала е по-голям от този на класираните там по първо желание. Това дете ще бъде ли прието по второ желание в английската?

# 1 133
  • София
Хора, докато не излязат точките от НВО и след това класирането, нищо не е решено/ изгубено/ обречено...

За съжаление не е така. При нас вече матурите нямат значение, освен ако няма 2х100, което не е нашия случай. Дори при 95 т. и на двете матури, шанса му е 0 за мат. гимназия в София. Миналата година мин. бал на 2-о класиране е бил 480 т.

Каквото такова!

# 1 134
Четох коментарите относно подреждането на желанията преди няколко страници. Ще питам с един конкретен пример  обаче (извинявам се че пак на тази тема, но ме попитаха и не можах да отговоря категорично): за Пловдив  детето пише 1во желание МГ, второ английска, трето хуманитарна.  Не му стига бала за МГ, системата почва да търси по второто му желание. В английската обаче паралелките вече са попълнени с деца, на които английската им е първо желание. Но на детето бала е по-голям от този на класираните там по първо желание. Това дете ще бъде ли прието по второ желание в английската?
Да ще бъде.

# 1 135
Добро утро!
Колко е хубава като се събудиш да не бързаш за учене и да ти е спокойно. Бях забравила това.
В този сайт izpitaime само нашият град го няма...гледах няколко пъти и по - малки градчета има, ама нашия не.

# 1 136
Между другото и Тиймс си остава старият профил. Дъщеря ми ми е казвала, че там стоят стари нейни проекти от предишни години, и сега го ползва по различни предмети.

сигурно зависи кой account си остава спрямо с кой мейл е регистриран профила, дали е този mon.edu, които ги раздаваха по ковид или с мейл на училището (този предполагам се спира)

# 1 137
достъпът до Школо остава ли си и след 7ми клас, пак Школо ли се ползва?

да, ако съответното училище го използва. В училището на сина ми, например, ползват системата на МОН : НЕИСПУО

# 1 138
Хора, докато не излязат точките от НВО и след това класирането, нищо не е решено/ изгубено/ обречено...

За съжаление не е така. При нас вече матурите нямат значение, освен ако няма 2х100, което не е нашия случай. Дори при 95 т. и на двете матури, шанса му е 0 за мат. гимназия в София. Миналата година мин. бал на 2-о класиране е бил 480 т.

Каквото такова!
Да и моя с 5 по БЕЛ може да забрави за 2ра английска, НЕГ, Испанска, че и 1ва английска. Както и СМГ.
Все още таим надежда за НПМГ физика, но там всичко е толкова различно тази година, че пак нищо не се знае. Ако балообразуването беше като миналата година - щеше да влезе.

# 1 139
  • Видин
Добро утро!
Колко е хубава като се събудиш да не бързаш за учене и да ти е спокойно. Бях забравила това.
В този сайт izpitaime само нашият град го няма...гледах няколко пъти и по - малки градчета има, ама нашия не.
И Видин го няма. Да не сме от един град? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт