Мачът е свирен, сега ще е чакане – щастливо дано свърши то! – седмокласна 22.06-29.06

• 85 061
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 230
Според училището - основно или СУ и според броя паралелки и ученици в седми клас 3-4 най-късно на 5.07. Би трябвало вече да имате информация кога ще е раздаването на свидетелствата.

# 1 231
Не може, затова се мисли добре като се редят желанията и като се подава за второ класиране.

Благодаря за отговора. Нямам кой знае какво инфо за желаните от ученика паралелки в 2 конкретни у-ща и не знам кое да посочим по-напред. Четох и в темата за неелитните, не открих кой знае какво. Ако някой тук има инфо за 32-ро и 127-мо, паралелки с испански, или за училищата като цяло, моля да сподели. Иначе баловете за 32-ро са по-високи, ако не греша.

Имам племенница, в момента учи в 127- с испански, понеже не и стигна балът за 32-ро, където беше до 7 клас. Определено 32 е къде, къде по-добро, така че пишете първо него. Иначе казват за 127-мо че не е лошо, доволни са след първоначалното разочарование.

Благодаря много за информацията.

# 1 232
  • София
Дами, предварително извинявайте, ако въпросът е коментиран - кога се очаква да бъдат готовите свидетелствата за завършен седми клас?
Резултатите от НВО се вписват в свидетелството, така че най-рано след 2-ри могат да се очакват. На нас ни казаха на 05.07.

# 1 233
И аз не бързам, писах вече, че ни е добре в блажено неведение
Но залагам за понеделник 15:00 часа
И ние като Жоржи, само дето пари за уроци по математика давахме Grinning

# 1 234
Днес следобед щерката поиска да влезе за разгледа училището, което ще пишем като първо желание. Доста се впечатли - сградата е стара, може би на 100 и повече години, с вътрешен двор, вътре дърво ... Макар и старо, училището й хареса и каза, че няма търпение да учи там. Не е съвременно и луксозно, няма мултимедии във всяка стая, но има един особен старовремски дух и тя явно го усети.

# 1 235
Ganis Flowers Rose
още малко остана значи...
Нашите свидетелства ще са готови на 05.07, а в краен случай на 08.07

# 1 236
Нашето училище до 7 клас е със стара архитектура и много ми харесва, но си е до 7 клас. Но като минахме с колата веднъж покрай 35то, и нашия вика тук неща да уча, не ми харесва сградата, аз му отговарям, че и да иска няма и да го вземат. Така, че всичко е точно:) В НПМГ ходи на изпитите на 1 юни. Хареса му и сграда и всичко и му стана ясно, че е трябвало повече да учи за да влезе там, ама късно му дойде акъла.

# 1 237
  • София
Хора МОН нямат зор да ги пускат по-рано, ако и да са приключили... Имат си срокове и си влизат в тях, обикновено 1 ден по-рано, ако изобщо. Това 4 дни преди срока никога не е било .Отделно по БЕЛ щом не са готови...Най-рано понеделник привечер, ако изобщо. Ей го къде е, ще дойде ей сега Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 юни 2024, 22:55 от chriss

# 1 238
Аз вярвам, че каквото и да стане ще е за добро, дори и децата да не успеят да влязат по първо желание. Може пък да не е било тяхното място, как беше - най - много сълзи са пролети за сбъднати желания
Та дори и да има разочаровани , да не униват

# 1 239
  • София
Доколкото помня преди 6 години (Санака, нали тогава беше) бяха качили объркани резултати. Имаше много разстроени деца. Убедена съм, че след този случай правят по няколко проверки и със сигурност не бързат да пускат резултати по-рано.
Така че сипете си по едно вино и се насладете на уикенда.

Жоржи, пий един аперол за мен, моля! В Италия вкусът му винаги е по-добър!

# 1 240
Моето момиче е изключително впечатлено от нашата НХГ. Тя е наследник на първата гимназия в Македония Солунската мъжка гимназия, основана 1880г. Писа презентация за онези времена, за заточениците. Мои прадядо и баба са гонени от Македония и са ни близки тези времена и събития.
Детето много мечтае да учи в тази гимназия. Сградата, в която е сега, също е стара, има дух. Но, това ще остане само мечта. И преди случката с мат, пак нямаше надежда. Има само 2 хуманитарни паралелки и балът напоследък много скочи. При нас в МГ приемат с доста по- нисък бал.

Последна редакция: чт, 27 юни 2024, 19:38 от laurentin

# 1 241
  • Бургас
Здравейте! Не искам да ви разочаровам, ама по моята статистика в годините на моите седмокласници, резултатите излизаха в последния възможен ден, към 12 часа!След  като с тримата по- големи нямах късмет да свърши чакането по- рано, не вярвам с четвъртото  да ме огрее! Както някой писа и аз имам проблем с чакането. Детето го оформиха на 100% днес, поне стана ясно, че минимум 100 точки има! Тя има проблем със стреса и не очаквам чудеса от матурите! Добрата новина е че имаме, 1,2 и трети вариант на училища с разлика в баловете между 50-100 точки. В последния момент реши, че иска езикова гимназия, пред търговска , дано се сбъдне, ако не училища много, ще си намери местенцето! Няма нищо случайно на този свят! Успех на всички!

Последна редакция: пт, 28 юни 2024, 08:37 от Mira 1919

# 1 242
  • София
Доколкото помня преди 6 години (Санака, нали тогава беше) бяха качили объркани резултати. Имаше много разстроени деца. Убедена съм, че след този случай правят по няколко проверки и със сигурност не бързат да пускат резултати по-рано.
Така че сипете си по едно вино и се насладете на уикенда.

Жоржи, пий един аперол за мен, моля! В Италия вкусът му винаги е по-добър!

Преди 6 години беше, но не бяха объркани резултати, а грешно класиране. 🤣 Бяха се оплескали с балообразуването за някои гимназии - ТУЕС, НПМГ и др. Тогава си имахме Първо първо класиране и Второ първо класиране. И резултатите са бъркали де, ама преди повече години. Както каза Дидева - като видях две тройки… усещането е неописуемо. Та, пожелавам ви верни резултати и класиране, пък когато щат да излизат.

# 1 243
  • София
Резултатите  сбъркаха през 2014 .

# 1 244
  • София
Объркала съм годините... то на моята възраст времето започва да се слива.... но при всички положения, нека си проверят всичко и така да публикуват.

Общи условия

Активация на акаунт