Мачът е свирен, сега ще е чакане – щастливо дано свърши то! – седмокласна 22.06-29.06

• 85 014
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 365
Поплези се малко в огледалото и ръсни малко светена водица Simple Smile))) може да подейства. Рев в ъгъла не е подходящо за такива сили Simple Smile))
Ма най-силно ти препоръчвам да идеш на СПА
Плезенето няма смисъл, ако не се документира в социалните мрежи.Blush

# 1 366
Сесил, ко да те правим душо, пробвай с другите магии от форума за добри резултати, ще стане, имаш и  нашата благословия!

Много хора чакат днес резултати.....да не хванат верно да ни изненадат! Аз днес съм на хорца и пиене, та ич не ми се мисли за балове и паралелки, малкото да се оправя. Утре е Петровден, пак ще се пие, викам в понеделник си е БАШ за резултати и мислене на трезва глава.

И спрете да питате за статистики, моля, че това ми беше най- слабата дисциплина в университета, нещо не се сработихме, това таблици и тн ме депресират вече! Ще искам помощ от съоткачалка срещу бутилка с Аперол!

# 1 367
И нашето тържество мина. Беше много приятно, без излишни речи, с много снимки и емоции. Е, остана да чакаме Simple Smile

# 1 368
  • София
На мен преди 3 години уж ми беше ясна статистиката. Докато не се запознахме лично. Та добри душички ми казаха тогава къде и как да търся главния герой. Днес нищо не помня Joy

# 1 369
Sesil, я не се коси за глупости. Точките няма да се променят магически заради сън, разказан преди 12  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 370
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
споделям тук едно събитие, някое дете може да иска да отиде и да му хареса. поканиха ме моите приятели , даже на откриване, но няма да мога да отида. Бяхме миналата година с децата и ни хареса. Само с паркирането е малко кофти там

# 1 371
Cydonia, Плами и моят е същият. Няма да се плашите. И аз съм му под ръка и злоупотребява. Нито може да реже, нито да лепи като хората. Но вчера бях приятно изненадана. Излязохме със сестра му по женски да свършим това онова и наборът допече обяда, сервирал, че и салата ни беше направил. Малко имам забележки към рязането, но явно не е толкова залюхан, колкото го мисля. Смятам товя лято да експлоатирам детски труд. Laughing
Кабо много ме е яд, че ще пропуснем драконовите лодки Persevere , но пък отиваме на прекрасно място и ще компенсирам с гледки и спокойствие.

# 1 372
По БЕЛ все още не са проверени. Нашата класна бързала  се прибира след тържеството че имала още за проверка. Обаче е казала че в понеделник ще им раздават свидетелствата, което въоще не знам как ще стане.

# 1 373
Момичета привет от морето ние тук ще чакаме резултати!

# 1 374
Инфоприем не се отваря, за друго не знам. 🫣

# 1 375
  • София
На мен преди 3 години уж ми беше ясна статистиката. Докато не се запознахме лично. Та добри душички ми казаха тогава къде и как да търся главния герой. Днес нищо не помня Joy
Ще те спомним. Само рекни, че са дошли точките! (стискам всички палци на децата!)

# 1 376
Здравейте, днес ще са готови и с матурите по български. Инфото е от проверяваща госпожа.

# 1 377
  • София
По БЕЛ все още не са проверени. Нашата класна бързала  се прибира след тържеството че имала още за проверка. Обаче е казала че в понеделник ще им раздават свидетелствата, което въоще не знам как ще стане.
Класната на набора е по БЕЛ и е проверител. Сутринта писа, че днес очакват да приключат с проверките. Съответно ще ни пише другата седмица кога ще са готови удостоверенията.

Само че дали приключването означава оповестяване на оценките - не посмях да питам Simple Smile Май предпочитам да не знам и този уикенд.

# 1 378
Аз влизам без проблем.

# 1 379
При мен излиза това:

Общи условия

Активация на акаунт