Shein.com- тема 2

• 55 467
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Аз винаги преглеждам всички снимки и в описанието чета състава. В моето приложение е на български. Памучните неща са наистина хубави. За втори път поръчвам детски чорапи по 1,87  за чифт. Дълги са, широки, разтегливи. Мъжки боксерки за под 10 лв. 4 броя от памук -отново са страхотни.

# 676
Може ли линк към мъжките боксерки?

# 677
4бр. Удобно мъжко бельо слипове, модерни тийнейджърски боксерки, мъжко вътрешно облекло
Открих невероятни продукти в SHEIN.com, разгледайте ги!
http://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump?link=lwg4VfashDN … rom=GM74673411974
Ето ги. Аз ги купих за 9.96

# 678
А като размер отговарят ли си или са умалени?

# 679
Отговарят си абсолютно, те и са разтегливи.

# 680
А като размер отговарят ли си или са умалени?

Аз поръчах боксерки  от ТЕму преди година, в смисъл същата кройки като тези на снимката ,  с така вработен ластик, но от гладък трикотажен плат а не такъв релефен.
 XXL не отговаряше на размера който очаквах по размерната таблица. На тийна купувах преди това XXL от Лидл, но за съжаление там много бързо им свършва стоката и последните пъти все не сварвах да купя. Затова се престраших да поръчам от братята китайци. Добро качество са , но размер XXL на лидл все пак е по-голям от XXL за китайците, в смисъл по-плитки са тези, не са по-тесни. Добре че тийна е строен с малко дупе. Но е висок малко над 190 и са му на кантар като дължина. Отзад , наг гърба, ластика не му се пада където трябва, а по-надолу.

# 681
Нещо съвсем им се чалдиса проследяването...
До вчера виждах статуси с движение до някакво летище в Унгария последно, от 25ти. Днес виждам това - липсват статусите от всички стъпки след като е изпратена изобщо пратката ми, но пък вече пише че е в Стара Загора Grinning

Случвало се е да се забавят да попълнят по някоя стъпка и де са появят всичките накрая като е вече в страната. Но такова като сега не бях виждала Grinning

# 682
И аз имам пратка от Shein от 16.1 без никакво движение по нея, уж срока на доставка е до 5.2, но обичайно пратките ми винаги са идвали до 10-13 дни максимум от датата на изпращане. Да я смятам ли за загубена пратка? Имате ли поръчки без ъпдейт на състояние от десетина и повече дни, които все пак са дошли, макар и късно?

# 683
Докато не мине крайният срок, няма как да знаеш дали е забавена или изгубена. По принцип не са длъжни да ги доставят по-рано, ако и да се случва често. Но нещо наистина им се губят козите с тракинга точно тия дни. Виж горния ми пост, при мен изчезнаха записи за статуса които до вчера ги имаш, останаха само началото и краят Grinning Вече си ме чака в офис, де, ще я взема в края на работния ден.

# 684
  • София
Миленски, има ли някакво раздвижване при теб?
Никакво, поръчката си стои така и не помръдва на никъде. Чакам да дойде 31.01 да ми върнат евентуално парите, и май няма да поръчвам нищо с тях повече. В другият сайт поне имаш обезщетение ако закъснее . Тука нищо и дори комуникацията е супер тегава , трябва да ровиш от къде да им напишеш.
При вас нещо случва ли се с пратката?
Днес ми е последният ден ,утре ще им напиша че си искам парите, нищо на никъде не е мръднало.

# 685
И на моята поръчка  днес и беше крайния срок.А седи в Унгария от 13ти януари.....загубих надежда.Вече съм им писала....да видим кво ще кажат ..загубена ли е...забавяне ли ...кво се случва.Ако не да ми връщат парите.

# 686
И моята е в Унгария.

# 687
Здравейте , получих известие , че сумата по поръчката ми е възстановена и реално е , а аз не съм пускала искане за възстановяване .
Някой има ли идея на какво се дължи ?
А пратката вече е в Бг и по проследяване , очаква доставяне тези дни .

# 688
  • София
Здравейте , получих известие , че сумата по поръчката ми е възстановена и реално е , а аз не съм пускала искане за възстановяване .
Някой има ли идея на какво се дължи ?
А пратката вече е в Бг и по проследяване , очаква доставяне тези дни .

И къде ви е пратката? Моята почти месец стои уж в Стара Загора и след няколко пъти писане ще ми върнат парите.

# 689
Моята първа поръчка от 29.01 стои в Унгария и няма движение.

Общи условия

Активация на акаунт