Shein.com- тема 2

• 50 622
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Да, да видях снимките горе и ми харесаха. Ако някои други поръчват ще се радвам да споделят тук да разгледаме и да си дискутираме. Майка на няколко пъти не можа да си улучи шалте. Дойде едно, което пасна, но като материя (по кофти) казва, че не е като старото дето си е взимала преди време от наш магазин. Ето как седи:

# 661
За протокола да кажа, че ми върнаха 2-та лева за пропуснат артикул.
Писах на съпорт центъра, някакви тъпи съобщения си разменихме, даже някои стъпки въобще не ги разбрах. В крайна сметка ми отговориха, че понеже съм лоялен потребител, ще ми възстановят сумата. Предполагам, че е, защото до сега не съм се оплаквала за нищо. Мислех само, че процесът е по-автоматизиран.

# 662
  • София
Най- накрая ме пусна да си кача снимка от проследяването. По номера на товарителницата излиза ,че само е заявена, по сайта излиза че е в България от 20 дни почти. Вече загубих надежда ,че ще я получа ,поне да ми върнат парите. Не съм доволна,това е може би 6 или 7 поръчка ,такъв цирк за пръв път ми се случва.

# 663
Здравейте, имам 2 пратки още от 16ти, последния ъпдейт на тракинга е от 18 и от тогава - нищо. За първо път ми се случва. Освен това, мисля че са разделили нещата на отделни пратки, но не съм сигурна затова. Случвало ли ви се е и забелязвате ли забавяне на пратките напоследък? Друг път до 10 дни максимум са били тук.

# 664
  • Пазарджик
Аз имах пратка от 14.01 ,който също беше разделена,но дойде в 1 пакет днес. Беше зациклила на21.01,но вчера имах съобщение от Спиди да очаквам доставка,а в сайта още не беше актуализирана информацията,че е пристигнала в Бг. Предполагам,че до края на седмицата и Вие ще получите поръчката си.

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 22:18 от maria1986

# 665
да, и аз бях писала още преди няколко месеца, че това с деленето на пратките не мога да разбера, защо го направиха, но е много дразнещо.

# 666
Те не пратките а поръчките са разделени - всеки различен търговец с отделна.
Аз понеже от тях поръчвам все някакви дреболии, та в есна поръчка почти никога не са ми само 1 или 2 неща, се е случвало да е повече от едно нещо от един и същ търговец, те си остават в една поръчка. А пратката още отначало си я показва като една, в която са обединени.
Шантаво е наистина.
Това да им е кусурът.
В момента ми пътува една такава поръчка, да видим дали пак няма да ми я донесат на адреса, че май бях права че ще им стане навик.
А на този адрес има и офиси в сградата и всеки ден носят пратки и за тях, реално дори не си спестяват разхождане на куриер.

# 667
Аз пратка от 14.01 ,който също беше разделена,но дойде в 1 пакет днес. Беше зациклила на21.01,но вчера имах съобщение от Спиди да очаквам доставка,а в сайта още не беше актуализирана информацията,че е пристигнала в Бг. Предполагам,че до края на седмицата и Вие ще получите поръчката си.

И при мен същото.Днес получих пратка от 15.01. - разделена на няколко и пристигна в един пакет .Нямаше актуализация за проследяване от 17.01. и изведнъж снощи получих съобщение от спийди, а в сайта още показваше, че пратката е в ...мисля, че Норвегия.Актуализира се тази сутрин.

# 668
Аз имам следния казус.Поръчвам на 9ти януари.На 10 ти шипнато.На 13ти показва ,че е в Унгария.И от тогава си показва само това.....
Незнам вече кво да мисля и очаквам.Досега не съм имала проблеми А имам и друга след тази поръчка....кой знае и с нея кво ще стане.Пише 30 януари като краен срок ..ама след като ми показва така от толкова време..не вярвам да дойде навреме .Тя дано дойде изобщо !!!

# 669
За една година пазаруване в сайта не съм връщала, независимо дали са ми харесвали покупките или не, защото не ми се занимаваше. Сега обаче много ме ядосаха и реших да върна рокля и къси панталони, които трябваше да бъдат от деним. Дори същата рокля съм я купувала в друг цвят и ми хареса, но тази няма нищо общо. Писах им и изпратих снимки, но отговорът беше, че не могат да потвърдят проблема с качеството, та се наложи да правя и сравнителни. С удоволствие ще им ги изпратя, въпросът е, че не искам куриерската такса да бъде за моя сметка, защото не е в мен причината за връщането. Има ли въобще начин да се върне за тяхна сметка и как се процедира?

Ето каква е разликата, като на живо е още по-зле:

# 670
Май няма начин да бъде за тяхна сметка. Евентуално да си платите връщането и те да ви възстановят сумата на дрехата с доставката. Но това са уговорки и предположения. Не знам дали е възможно. Доставката излиза около 9/10 лв.

Иначе да. Разликата е очевидна.

# 671
В описанието какъв е материала?

Аз съм връщала многооооо пъти не виждам занимавка в това, но последните две поръчки имах  пристигнали повредени продукти където настоявах да върна за тяхна сметка ами и два пъти не постигнах успех. В единият случай се отказах в другият преди 2-3 дни я върнах за моя сметка.

# 672
  • у нас
Миленски, има ли някакво раздвижване при теб?

# 673
В описанието какъв е материала?

Аз съм връщала многооооо пъти не виждам занимавка в това, но последните две поръчки имах  пристигнали повредени продукти където настоявах да върна за тяхна сметка ами и два пъти не постигнах успех. В единият случай се отказах в другият преди 2-3 дни я върнах за моя сметка.
В описанието пише, че са от деним и двете:

Casual Washed Denim Shorts, Summer
EMERY ROSE Colorful Spaghetti Strap Loose Long Denim Dress, Casual Everyday Wear

Мерси за споделянето на опита, явно ще се наложи да ги върна за моя сметка.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 21:40 от Iveta_S

# 674
  • София
Миленски, има ли някакво раздвижване при теб?
Никакво, поръчката си стои така и не помръдва на никъде. Чакам да дойде 31.01 да ми върнат евентуално парите, и май няма да поръчвам нищо с тях повече. В другият сайт поне имаш обезщетение ако закъснее . Тука нищо и дори комуникацията е супер тегава , трябва да ровиш от къде да им напишеш.

Общи условия

Активация на акаунт