Shein.com- тема 2

• 50 439
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, имам пратка от 02.01. която така и не получих . В проследяването пише че е в Загоре, птицекомбинат още от 07.01. Въобще от тоя сайт възстановят ли сумата при неполучени пратки?

Същата работа и при мен, ще търся в сайта на ДПД, ако не къде звъните?
Звънях на Спиди,както съм написала, няма такава пратка. В сряда след ровене в сайта намерих от къде да им пиша. Голяма мъка е с тия хора. 22 .01 ми беше крайният срок за получаване, сега ми казаха да изчакам до 30.01, след като 3 пъти попитах до коя дата да чакам.Пратката си е все така в прицекомбината и не мърда. Дано ми върнат парите и повече няма да поръчвам от тях. Тему е много по- добре , само дето искат 25 лв за да направиш поръчка, но иначе са коректни.

Според мен ще пристигне. На митницата в Стара Загора ги бавят малко повече понякога. Хванали сте точно натоварването след празниците.

# 646
Току-що направих първата си поръчка. Ще споделя впечатления. Проверих си сметката - не са ми взели повече.

# 647
Значииии живи и здрави да сте с тез калъфи за дивани!!! От месеци се каня да си купя нов диван, защото стария не се вписва цветово в ремонтираната ми дневна (иначе е в перфектно състояние дивана). Въобще не знаех, че има такива хубави калъфи. Благодаря ви много! Избирам и поръчвам!

# 648
Току-що направих първата си поръчка. Ще споделя впечатления. Проверих си сметката - не са ми взели повече.
А защо сте мислели, че ще вземат повече? Да няма нещо ново, което да съм пропуснала?

# 649
А защо сте мислели, че ще вземат повече? Да няма нещо ново, което да съм пропуснала?

Сигурно заради митовете и легендите, които се носят, че китайските сайтове си дърпали, колкото искат. То и за Тему се говори така, но няма нищо вярно.

# 650
  • у нас
Сигурно заради митовете и легендите, които се носят, че китайските сайтове си дърпали, колкото искат. То и за Тему се говори така, но няма нищо вярно.
Няма такова нещо. Освен ако не е някой фалшив сайт. Но виж, ако отидете на почивка в Турция, може да ви източат картата.

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 16:17 от Sinara

# 651
Не е нужно да се ходи до Турция за това, на мен ми я източиха след почивка в Царево Satisfied Но това беше преди много години. За сигурност при плащането вярвам повече на китайските, отколкото на българските сайтове.

# 652
Няма такова нещо. Освен ако не е някой фалшив сайт. Но виж, ако отидете на почивка в Турция, може да ви източат картата.

Аз знам, че не е така, но други може би си го мислят.
В Турция съм плащала с карта. Как става да ти я източат? Странни са ми и тези твърдения.

# 653
  • у нас

Аз знам, че не е така, но други може би си го мислят.
В Турция съм плащала с карта. Как става да ти я източат? Странни са ми и тези твърдения.
По-добре е и да не ви се случи.

# 654
Не знам какво са правили и що, но гледам че пак са ми добавили купони за намаление в акаунта, едно известно време бяха спрели а пък преди това нали винаги имаше... Да видим сега дали пак така все ще дават.

За който се притеснява с плащанията, мисля че виртуалните карти си работят чудесно с тези сайтове.

# 655
Само аз ли не мога да им ае оправя с търсачката? Пиша какво търся и започват да излизат и някакви супер несвързани неща. Или просто описанията на китайците са толкова адекватни, че нищо не намира Joy

# 656
Специално за калъфите за дивани отправям апел за линкове към калъфите и как ви стоят на диваните, че имам един диван дето от сума време искам нещо да му сложа.

# 657
Ето единия комплект калъфи за ъглов диван, от две части:

Посочила съм по горе линк към продавача. Едната част е за четириместен диван, а другата е г-образна, защото дивана има чупки и не е правоъгълен.

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 19:25 от Galadriel7

# 658
  • у нас
Разкошни са калъфите ви, момичета!

# 659
Ето единия комплект калъфи за ъглов диван, от две части:

Посочила съм по горе линк към продавача. Едната част е за четириместен диван, а другата е г-образна, защото дивана има чупки и не е правоъгълен.
Поръчах същите, но различен цвят. Когато пристигнат ще кача снимки и ще споделя мнение.

Общи условия

Активация на акаунт