Shein.com- тема 2

• 50 332
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • у нас
Миленски, сайта на ДПД не ми зарежда, в момента не мога да проверя. Но на 3.01 е поръчана. А кога е шипната?

# 631
  • София
Миленски, сайта на ДПД не ми зарежда, в момента не мога да проверя. Но на 3.01 е поръчана. А кога е шипната?
На 02.01 вечер съм поръчала. На 03 дава че е изпратена . Бгмама продължава да не ми разрешава да прикача снимка.

# 632
  • у нас
Ако е шипната на 3-ти, би следвало да е тук вече.

# 633
  • София
Е така де, ама няма и следа от нея.
Въпроса ми беше , дали възстановяват парите при неполучена пратка?

# 634
  • у нас
Е така де, ама няма и следа от нея.
Въпроса ми беше , дали възстановяват парите при неполучена пратка?
Пишете на Shein и обяснете случая. Дано наистина изкочи от склада и я получите тези дни.

# 635
Здравейте, купих смарт часовник за подарък и той взе че спря да работи. Предполагам че трябва да пусна диспут в сайта? Може ли да ме ориентирате от къде става, предполагам че е дискутирано вече, но се надявам някоя добра душа да помогне.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 16:43 от Galadriel7

# 636
  • На морето!
Здравейте, имам пратка от 02.01. която така и не получих . В проследяването пише че е в Загоре, птицекомбинат още от 07.01. Въобще от тоя сайт възстановят ли сумата при неполучени пратки?

Същата работа и при мен, ще търся в сайта на ДПД, ако не къде звъните?

# 637
Здрвейте, някой поръчвал ли си е покривало за диван от сайта? Разглеждам тези, които са с ластик, но не съм сигурна дали ще са подходящи за диван като този. Виждам че има и такива, които са само като шалте и изглеждат много добре на снимките, но ако някой сподели личен опит ще бъде много ползено.
Скрит текст:

# 638
  • Под кривата круша
Скрит текст:
Скрит текст:
Моят диван е ъглов и е облечен целия с покривало с ластик и съм доволна.
Номера на артикулите е - 14296039
Облечен е целия от този търговец, отзивите са ми на български, в момента имам само тези снимки.

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 15:08 от NTG

# 639
  • София
Здравейте, имам пратка от 02.01. която така и не получих . В проследяването пише че е в Загоре, птицекомбинат още от 07.01. Въобще от тоя сайт възстановят ли сумата при неполучени пратки?

Същата работа и при мен, ще търся в сайта на ДПД, ако не къде звъните?
Звънях на Спиди,както съм написала, няма такава пратка. В сряда след ровене в сайта намерих от къде да им пиша. Голяма мъка е с тия хора. 22 .01 ми беше крайният срок за получаване, сега ми казаха да изчакам до 30.01, след като 3 пъти попитах до коя дата да чакам.Пратката си е все така в прицекомбината и не мърда. Дано ми върнат парите и повече няма да поръчвам от тях. Тему е много по- добре , само дето искат 25 лв за да направиш поръчка, но иначе са коректни.

# 640
Два комплекта покривала имам, но само за седалките. Много съм доволна. И моя диван е ъглов, пасват идеално. Оставям и линк:
1 бр. All Seasons Еластичен калъф за диван с устойчивост на хлъзгане, устойчивост на пръски, одеяло за калъфка за възглавница с пълно покритие, може да се пере, прахоустойчиво и устойчиво на петна
Открих невероятни продукти в SHEIN.com, разгледайте ги!
http://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump?link=lwpaYzUG8QB … rom=GM74584868719

# 641
И аз имам покривала. Всъщност с това започнах поръчките от там. Доволна съм. В бГ сайтовете ги има същите на двойна и тройна цена.

Само в много важно да измерите правилно какъв размер ви трябва. Ето например тази схема:

Ние първият път сгрешихме и измерихме по инерция както горе в ляво и дойде леко малък . Grinning

# 642
Galadriel7, благодаря за линка. 

NTG, благодаря за снимкте, много добре изглежда. А лесно ли се поставя? Притеснявам се най-вече за местата, където има ъгъл, между подлакътника и седалката например, но е много плитък и мисля че ще се вади от там и няма да изглежда добре.

# 643
  • София
Ха, и аз тръгнах да поръчвам покривалата, поръчах и се зарибих по Шийн. Много добре си седят, взех различни материи, съхнат бързо, много съм доволна. Взимам големи размери, ако са по-големи, подпъхвам под дивана. Възглавниците взимам точен размер.

# 644
  • Под кривата круша
Лесно се поставят, бързо съхнат, не се събират при сядане.
На сестра ми диваните са с покривала от типа, чийто линк е споделила Galadriel7, и тя е доволна.
Както са писали момичетата, може и малко по-големи да се вземат.

Общи условия

Активация на акаунт