Shein.com- тема 2

• 50 292
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
O, aз лятото се разправях по този повод със Спиди до дупка(!!!) и ми докараха втори път пратката за тяхна сметка!
Скрит текст:
Доставката ми беше до хотела, в който работя. Нямало никой на адреса!? Grinning Мооооля? Аз съм денонощно там, рецепцията е денонощна, кабинката на охраната е денонощна, имаме 100+ служители през деня и точно тогава сигурно над 500-600 гости. А те не намерили никой на адреса!? Joy Като запалих, като ги подбрах! Не ставаше въпрос за доставката, колкото за наглост и чест! В крайна сметка служителят бил нов и просто не минал през този адрес.... Наистина беше нов, нямаше обяснение, защо не е минал...

# 616
Просто не ми се разправяше за стотинки. Иначе - същия номер и при мен.

# 617
Просто нямат достатъчно служители и не смогват. Едното момче от Спиди, което ни обслужваше офиса, т.к. и беше от Бургас, лятото го пратиха там да помага. Иначе си е куриер в София. Най-близкия ми офис на Спиди бая хора се изредиха. Сега работи един бавен и хич не си дава зор. Няма хора, това е.

# 618
В Шейн продават ли иминации на маркови стоки в скрити линкове, както в Алиекспрес?

# 619
Пратка от 7ми ми идва утре, получих имейл. Доста бързо

# 620
  • София

А досега всички пратки от Шейн си ми идват на адреса, дори около празниците, а тогава бяха доста...

И на мен винаги са ми идвали до адрес до последните 2 поръчки, затова се изненадах. Явно проблемът е в отделни офиси, където не достигат куриери, не е централен. Ще видим как ще е нататък. Аз я пренасочх и я чакам утре, но се надявам пак да си идват до нас.

# 621
Мдаа, ей сега получих писмо за утре, пише че пратката ми ще е до поискване в офис. Той офисът е на една минута пеша, но работят до 5 и половина и съответно стават малко трудни за гонене понякога. Но ако смятат така да правят, трябва поне да дават възможност да се избира до кой офис да е, това е просто малоумно.

# 622
В Шейн продават ли иминации на маркови стоки в скрити линкове, както в Алиекспрес?
Не знам какви са тези скрити линкове, но в Shein има щампи Adidas, Puma, Nike.

# 623
Бихте ли ми казали на коя страница точно,че не откривам информация. Наистина би било добре да се сложи на началната страница.. или поне някой да отговори , все пак нали темата е за помощ..
Това се коментира на всяка страница. Ако върнете, ще прочетете.
Няма да е зле да се сложи и в началната страница.

# 624
  • София
Здравейте, имам пратка от 02.01. която така и не получих . В проследяването пише че е в Загоре, птицекомбинат още от 07.01. Въобще от тоя сайт възстановят ли сумата при неполучени пратки?

# 625
Звънни на Спиди. В склада в Ст.Загора седят мега дълго.

# 626
  • у нас
Здравейте, имам пратка от 02.01. която така и не получих . В проследяването пише че е в Загоре, птицекомбинат още от 07.01. Въобще от тоя сайт възстановят ли сумата при неполучени пратки?
Вероятно е затрупана с нови пратки и си отлежава там. Обадете се на Спиди.

# 627
  • София
Вероятно е затрупана с нови пратки и си отлежава там. Обадете се на Спиди.
Обадих се, казаха ,че по този проследяващ номер пратката не е влязла в България.

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 09:25 от Миленски

# 628
  • у нас
Странно, нали показва, че е там. Как няма да е влязла? Те са я маркирали при приемане. Качете, ако искате тук снимка на статуса.

# 629
  • София
Странно, нали показва, че е там. Как няма да е влязла? Те са я маркирали при приемане. Качете, ако искате тук снимка на статуса.
Опитах се да кача снимка ,но сайта на бг мама ми дава грешка 1827, и не мога . Да в сайта Шейн ми дава че е тук ,обаче по номера на товарителницата- само че има заявена такава пратка на 03.01 и никакво движение. 62934214605 това е номера от DPD

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 10:04 от Миленски

Общи условия

Активация на акаунт