Shein.com- тема 2

• 50 112
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Аз да се "похваля" че най-накрая си получих парите от двете върнати пратки преди 3+ месеца.
Днес пуснах за първи път диспут за дефектен продукт и сега чакам 24 часа да видим как ще реагират. (Към Тему съм пускала и действат доста бързо, но тук до сега не бях)

# 601
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте, искам да върна артикули с сгрешени размери и да ми изпратят правилните. Какво трябва да направя за първи път ми е.

# 602
Как става връщането в Shein?

# 603
Това се коментира на всяка страница. Ако върнете, ще прочетете.
Няма да е зле да се сложи и в началната страница.

# 604
  • София
Моята онзи ден отиде пак в офис...

И моите последни 2 поръчки пристигнаха в офис, а не на адрес. За мен е досадно да я пренасочвам до адрес и да чакам още един ден. Явно Спиди са претоварени .

# 605
Кой ги знае дали са наистина все още толкова претоварени както по празниците или вече е "ако мине", понеже видяха че може и така...
Спиди са единствен куриер с който работят за страната, значи аз ако изрично искам да е до офис пратката ми - няма как, трябва до адрес. И евентуално да пренасоча до офис после, когато така съм искала. Но когато те си наумят, тогава няма проблем пратката ми да е до поискване Grinning

# 606
  • София
Кой ги знае дали са наистина все още толкова претоварени както по празниците или вече е "ако мине", понеже видяха че може и така...
Спиди са единствен куриер с който работят за страната, значи аз ако изрично искам да е до офис пратката ми - няма как, трябва до адрес. И евентуално да пренасоча до офис после, когато така съм искала. Но когато те си наумят, тогава няма проблем пратката ми да е до поискване Grinning

Абсолютно съм съгласна. Май ще им стане практика, което никак не ме радва.

# 607
Моята дойде директно до кутия. Мисля, че ще стане практика. Получих я на 10.01. Не смятам, че тогава са били кой знае колко претоварени. Лично за мен е ок, кутия и офис са ми на еднакво разстояние (аз не чакам на адрес, а пренасочвах).
Междудругото, поръчах на 29.12. На 3.01 е регистрирана в Ст.Загора и чак на 10.01 беше при мен.
Изумих се от хипер експресното пристигане от чужбина и... тук седя цала седмица в склад....

# 608
За първи път влизам от лаптоп и не мога да си сменя валутата. Всичко ми излиза в евро. Имате ли идея как да направя артикулите в лева?
Редактирам се . Намерих го 🙂

# 609
Горе в дясно имаш една иконка като глобус, кликни на нея и ще ти излезе списък с валути.

# 610
Ами Спийди да си търсят работници, така че да доставят, където е пожелал клиента, защото не на всеки офиса му е на метри или пет минути с колата. Не мога да повярвам, че средата на януари са затрупани с работа като около Коледа.

# 611
Спиди поне можеш да пренасочваш. С пощите как ще се случат нещата, нямам идея. Гледам, че сега половината ми поръчки или част от тях са насочени с пощите.

# 612
  • у нас
И пренасочването е безплатно, докато при други фирми пренасочването се заплаща. Независимо дали офиса е на 5 метра от адреса ти, се плаща.

# 613
А, и те се "светнаха".
Преди НГ, когато трябваше да ми доставят на адрес, оставили пратката в неудобен за мен офис. Пренасочих я и ми начислиха някакви стотинки, въпреки че те не са изпълнили услугата. Директно куриерите отбелязвали, че не са те намерили на адреса два пъти и не си отговарял на телефона. Обясних, че няма как да не са ме намерили, понеже от 7,30 до 17,30 съм там, още повече има и други хора. За телефона да не говорим - това поне е доказуемо. Ама не ми се разправяше, платих си там стотинките.

# 614
  • Пловдив
А, и те се "светнаха".
Преди НГ, когато трябваше да ми доставят на адрес, оставили пратката в неудобен за мен офис. Пренасочих я и ми начислиха някакви стотинки, въпреки че те не са изпълнили услугата. Директно куриерите отбелязвали, че не са те намерили на адреса два пъти и не си отговарял на телефона. Обясних, че няма как да не са ме намерили, понеже от 7,30 до 17,30 съм там, още повече има и други хора. За телефона да не говорим - това поне е доказуемо. Ама не ми се разправяше, платих си там стотинките.
Това ми се случи веднъж с Е., изобщо не ми беше звънял куриерът, но  получавам мейл, че АЗ съм пренасочила пратка и дължа 4 лв. за това... Разправях се с тях и ми върнаха парите

А досега всички пратки от Шейн си ми идват на адреса, дори около празниците, а тогава бяха доста...

Общи условия

Активация на акаунт