Shein.com- тема 2

• 49 096
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
Затова искат да секнат китайските сайтове, понеже хората се светнаха, че получават същите стоки за двойно и тройно по-ниски цени.

Пример - гръб за тел, купен тук за 30 лв, миналата седмица ми дойде от тему за 6-7 лв, вкл. три протектора за екран.

# 736
Аз протектори и гърбове от много отдавна тук не съм купувала, защото един протектор е колкото 20 от китайските, пък и те оттам идват. Ще видим - те така и с ддс ги задължиха да начисляват и да си плащаме и ние пак си поръчваме.

# 737
Във Варна има магазин със стоки от Китай, там продават същите неща като в шейн и тему, но на двойна цена,че и повече. Те най-вероятно от тези сайтове купуват и продават в магазина си

# 738
Аз и за дрехите така се светнах от няколко месеца. Пример давам това палтенце, което си купих за 62 лв от Шеин, а тук е по 150 и нагоре Simple Smile и това е само един от многото ми такива примери...

# 739
Здравейте поръчвала съм мн пъти от Shein , но за пръв път пратката ми стои в Спиди
почти  цяла седмица вечее без развитие ... поръчах на 29 ти и на 3ти вече е била в Б-я  и от  там голямо чакане пффф

# 740
Звъннете да ги питате.

# 741
Поръчката ми утре ще дойде на 10-ят ден в автомат ,но странно ,че в сайта като дата седеше няколко дни на 2 Фев. ,днес смениха на 4 ,а по -късно на 6 Фев. и че е в офис Ст.Загора и изтриха другите дати без първите. И аз имам пример за надценки 2-3пъти отгоре,поръчах инструменти и формички за полимерна глина от Шийн за 7-8 лв бр и материали за обеци по 3-4лв, а във физически хоби магазин са по 25 лв както и във всички сайтове за художници.

# 742
  • София/Севлиево
Нова тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1738215.new#new

Общи условия

Активация на акаунт