Магазини Sinsay - тема 9

• 51 205
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
От кога няма доставка до магазин?
Поне за София опитах в 3 и ...няма.

По подобие на Зара - доставката до магазин е ограничена като бройки. Когато се запълни лимита на магазина, той става неактивен.

# 106
  • 🌊
Аз напазарувах за сватбата на която ще съм гост, пожелайте ми късмет, че с последните издънки си е притеснително.
Чанта колкото да има и да е в тон. Вече не е налична, дано не ме сюрпризират.
Розовеещи обувки - 36 и 37
Сандали от които не хванах 36.
+
някакви ненамалени неща, за да хвана безплатна доставка.

# 107
polina10sinsay инфлуенкърски код 10% на всичко.
Здравейте.
До кога е валиден кода? Благодаря ви

# 108
И аз днес пуснах една поръчка, че съвсем ще изчезнат нещата, които си бях харесала. Някои не са намалени - https://www.sinsay.com/bg/bg/lampa-501bt-00x
Тази лампа я бях харесала още когато беше в Очаквайте скоро. Знам, че се води детска, но просто ми харесва. Дано да не дойде пукната или нещо от този род.

# 109
  • София
Някой успявал ли е да напише отзив към продукт? Гледам и в приложението, и в сайта - не виждам.

# 110
Да, пращат имейл в който предлагат да се оценят продуктите. Ако се съгласите, се появяват звезди и поле за писане на текст. Има и възможност за снимка (отдору пише "пропусни" - на мен по едно време не ми се появяваше, но сега е наред). Като се пропусне снимката, отзивът може да се пусне на сайта.

# 111
  • Пазарджик
polina10sinsay инфлуенкърски код 10% на всичко.
Здравейте.
До кога е валиден кода? Благодаря ви
Мисля,че е валиден до 10.07.

# 112
Не е валиден при мен.

Редактирам: Silvia10 е активен.

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 15:21 от Grimozo

# 113
Ако някой има нужда от код - 10Kalina е активен в момента. Yum

# 114
Днес питах в МОЛ-а в който очаквам пратката, защо се бави.
Казаха, че е заради намалениета.

# 115
Имах една пратка до магазин, която я чаках близо месец. Имам от 27ми и на 6ти беше в офис на спийди

# 116
Не е валиден при мен.

Редактирам: Silvia10 е активен.
.

До кога е активен този код?

# 117
Нямам представа, аз го ползвах вчера.

# 118
Това със забавяне заради намаленията е пълната глупост, пазарувам от Синсей от 3 години и във всеки един момент е имало големи намаления на нещо. Чак такова замотаване не е бивало, нито пък проблеми.

Имам въпрос към вас, поръчах 4 неща на 13.06. Размотаваха поръчката до 24.06, когато получих уведомление, че единият продукт не е наличен. Получих пакета с другите три неща на 26.06, но две неща не ми пасваха и веднага генерирах връщане. Спиди ми взе връщането на 28.06, доставили са го на ЛПП на 29.06 и оттогава си чакам възстановяване на парите. В приложението на това връщане седи статус 'нов'.
Та питането ми е, според вас да ги юрна ли да проверят какво се случва, или да изчакам да минат 14 дни? За първи път ми се случва такова забавяне, винаги досега връщане и рефънд са ми били в рамките на 4-5 работни дни общо. Вече съжалявам, че връщах със Спиди, днес занесох едно парео до магазин и веднага получих уведомление за рефънд.

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 17:22 от Нарцùса

# 119
Това със забавяне заради намаленията е пълната глупост, пазарувам от Синсей от 3 години и във всеки един момент е имало големи намаления на нещо. Чак такова замотаване не е бивало, нито пък проблеми.

Имам въпрос към вас, поръчах 4 неща на 13.06. Размотаваха я до 24.06, когато получих уведомление, че единият продукт не е наличен. Получих пакета на 26.06, но две неща не ми пасваха и веднага генерирах връщане. Спиди ми взе връщането на 28.06, доставили са го обратно на 29.06 и оттогава си чакам възстановяване на парите. В приложението на това връщане седи статус 'нов'.
Та питането ми е, според вас да ги юрна ли да проверят какво се случва, или да изчакам да минат 14 дни? За първи път ми се случва такова забавяне, винаги досега връщане и рефънд са ми били в рамките на 4-5 работни дни общо. Вече съжалявам, че връщах със Спиди, днес занесох едно парео до магазин и веднага получих уведомление за рефънд.

Юркай ги, и без това достатъчно се бавят и размотават за всичко. Дано скоро си получиш парите

Общи условия

Активация на акаунт