Магазини Sinsay - тема 9

• 51 223
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Пратих запитване ислед два часа получих мейл за рефънд. Каква случайност.

# 121
Пратих запитване ислед два часа получих мейл за рефънд. Каква случайност.

Аз ги чаках цял месец да възстановят сума от върната поръчка и след като им писах на имейла ми я възстановиха веднага. Имам още 2 върнати, дано не е същата мъка 🙄

# 122
Генерирала съм две връщания, вчера трябваше да дойде куриер, никой не звънна. Днес се очертава май същото, някой да е изпадал в такава ситуация?

# 123
  • Пазарджик
Генерирала съм две връщания, вчера трябваше да дойде куриер, никой не звънна. Днес се очертава май същото, някой да е изпадал в такава ситуация?
Звъннете и попитайте в Спиди дали въобще има пусната заявка за връщане в тяхната система.

# 124
  • София
Аз нося до офис и връщам до посочения в сайта адрес. Вече няма товарителници в пратките. Интересно, че момичето, което работи  Спиди, също беше генерирало връщане и чакаше куриер, който трябвало да дойде вчера, но така и не дошъл. Очевидно не е имало заявка в системата, иначе тя щеше да я види.

# 125
Тия да не са решили да фалирват?
Едва ли не могат да намерят толкова служители.

# 126
  • Троян
Добро утро Simple Smile
Имам поръчка от 01.07 и все още е на етап "очаква изпращане" от 8.07 понеделник. Днес пишеше, че е последния възможен ден за получаване, но няма никакво движение, поръчката е до магазин, защото ми е по-удобно. Бяхте писали за някакъв номер, на който отговарят на вайбър, ако може да го споделите, че не го намирам. И аз забелязвам, че се бавят много време, никога не е било така..

# 127
  • 🌊
Извадих късмет, поръчах на 4 юли, днес си взех поръчката. Размерите ми са крак 23 см, за дрехи между ХС и С.
Отзиви:
https://www.sinsay.com/bg/bg/chanta-ot-izkustvena-kozha-3936k-08x - чантата е хубава, взех я за 6 лева с кода, та смее ли да се опалче човек. На снимките не се вижда, но отзад има джоб за карти. Има малко изцапано, но е в долната част и не ми пречи.
https://www.sinsay.com/bg/bg/yake-baykar-zu018-slv яке (ще се връща) - размер ХС. Умалено е доста в гърба, защото дори не мога да си прокарам ръцете, за да го облека.
https://www.sinsay.com/bg/bg/sandali-s-kvadraten-tok-6222z-03x не мога да сравня с 36 номер, защото имаше само 37, но ще ги запазя, защото не хлопат, удобни са и са подходящи и за тънък глезен.
https://www.sinsay.com/bg/bg/s-visok-tok-4968x-38x - тук взех 36 и 37. Красива, но неудобна и лесно цапаща се обувка. Дойде с мазно петно, но бях готова да го преживея ако сандалите не ми станат. Доста, доста стегнати до степен, че когато ходя изглеждам като идиот. 37 пък хлопаха.

# 128
Аз сега взех една поръчка (междувременно направих още една) - не мисля да връщам нищо, като цяло съм доволна.
Ето тяхното пеперудено огледало (6лв) сравнено с това, което имам от преди (мисля, че беше 15, от друг сайт е):

Тяхното е с три батерии ААА (не са включени в комплекта, по-късно ще намеря отнякъде и ще видя как свети), а бялото се зарежда от компютър. Вратичката на батериите пада прекалено лесно, чудя се те дали ще падат. Честно казано, не ми е много приятно да ми свети в очите, въпреки че понякога е полезна функция. Огледалото си струва и само като огледало с поставка за дреболии, дори и без да използвам светлината.

Лампата ми харесва толкова много, че се чудя дали да не взема още една. Ето само топчето (тежичко е):

Ето я включена:

ЮЕсБи кабел, не е безжична.

И тавана:

# 129
Куриер така и не дойде
На кой адрес да върна?

# 130
  • Пазарджик
Лампата ми харесва толкова много, че се чудя дали да не взема още една. Ето само топчето (тежичко е):

Ето я включена:

ЮЕсБи кабел, не е безжична.

И тавана:

Може ли линк към лампата?

# 131
Добро утро Simple Smile
Имам поръчка от 01.07 и все още е на етап "очаква изпращане" от 8.07 понеделник. Днес пишеше, че е последния възможен ден за получаване, но няма никакво движение, поръчката е до магазин, защото ми е по-удобно. Бяхте писали за някакъв номер, на който отговарят на вайбър, ако може да го споделите, че не го намирам. И аз забелязвам, че се бавят много време, никога не е било така..

Заповядай - 0896320026

# 132
# 133
https://www.sinsay.com/bg/bg//zb427-01x?utm_source=app_sharing&u … ign=product_share
Изчерпани са почти, но ако се побирате в останалия ХС, взимайте смело. Взех всички цветове, отговарят на размера, не са безумно прозрачни, не залепват, идеални за жегите.

# 134
Ето какво ми отговориха, т.к. и при мен вече 3ти ден куриер не идва.

"Здравейте,

можете да върнете поръчката за наша сметка от офис на Спиди до следния адрес:
„Ел Пи Пи Фешън България ЕООД“
бул. „България“ 310
7000 Град Русе,
тел.: 02/49 17 220
Номерът е посочен за връщане на пратки от офис на Спиди и не обслужва клиенти.

Приятен ден,
team Sinsay, "

Куриер така и не дойде
На кой адрес да върна?

Общи условия

Активация на акаунт