Магазини Sinsay - тема 9

• 51 227
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Аз нося до офис и връщам до посочения в сайта адрес. Вече няма товарителници в пратките. Интересно, че момичето, което работи  Спиди, също беше генерирало връщане и чакаше куриер, който трябвало да дойде вчера, но така и не дошъл. Очевидно не е имало заявка в системата, иначе тя щеше да я види.
Да, защо няма товарителници за връщане? Две пратки получавам без. Тоест няма безплатно връщане вече? Доставка почти 10лв и за връщане още толкова. Така ли ще е занапред?

# 136
  • София
Аз нося до офис и връщам до посочения в сайта адрес. Вече няма товарителници в пратките. Интересно, че момичето, което работи  Спиди, също беше генерирало връщане и чакаше куриер, който трябвало да дойде вчера, но така и не дошъл. Очевидно не е имало заявка в системата, иначе тя щеше да я види.
Да, защо няма товарителници за връщане? Две пратки получавам без. Тоест няма безплатно връщане вече? Доставка почти 10лв и за връщане още толкова. Така ли ще е занапред?
Връщането е за тяхна сметка. Безплатно е за нас. Подозирам, че са станали много товарителници заради многото потребители - коя ползвана, коя не и е станало объркване, затова са ги спрели.

# 137
  • Пазарджик
Моята товарителница за връщане беше залепена отпред на плика.Погледнете дали случайно не е там.

# 138
И аз снощи съгреших с една поръчка за почти 200лв..сега добре че нетът ми е скапан, че сигурно пак ще напоръчвам 1000 глупости.
Много е дразнещо ,че няма безплатна доставка за над някаква стабилна сума - няма как да поръчам 3 тениски за 7 лв и да дам за доставка още толкова Joy
Та до магазин- така вече свикнах май и с Ризървд и с Мохито ....при тях си взех поръчката , измерих си всичко в съблекалнята и веднага върнах ,това което не ми хареса - парите до 1-2 дни ми бяха върнати.
Надявам се , след като е голяма поръчката , да действат по-бързо и другата седмица да ми я метнат до ДъМол ( ама надали Joy). Дано и при тях да няма проблем да меря в пробните ...Всичките им дрехи имат аларми ,че не мога да си спомня ( или там нещо намагнитено дето пищи)?

# 139
  • София
Ха, току-що ми се обади куриер за пратка на Синсей, която вече върнах в офис. Но ето, все пак се обаждат. Simple Smile Явно е заработила системата. Simple Smile

# 140
И на мен ми звъняха днес, след като чаках три дена.осгавила съм я вече в офис.

# 141
Момичета, имате ли линк да ми дадете към сгъваемия кош за простиране? Беше ми в количката, но се изчерпа под носа ми. Сега не го откривам, а искам да чукна известяване, ако пак стане наличен. Благодаря.

# 142
Имах поръчка, която тези дни трябваше да дойде до 18.07, сега влизам да видя какво се случва и виждам ,че пише  онлайн плащане отменено. Като статус за пратката пише , че  е подготвена за изпращане. Нямам теглени пари от картата...Видимо няма да я получа.

Редактирам   

Случайно..или не след като написах тук получих мейл

Здравейте,

Важна информация! Вашата поръчка №  ХХХХХХХ e забавена. По време на лятната разпродажба имаме увеличен обем на поръчките, любезно Ви молим за разбиране. След като поръчката бъде изпратена, ще получите информация за проследяване.

Приятен ден,

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 11:32 от ravi

# 143
И аз получих мейл за забавяне, а поръчката уж е изпратена и вече трябва да пристигне в магазин.

# 144
Колко е забавянето в момента горе-долу - някой знае ли ? В смисъл да се надявам ли , че за 2 седмици след като съм поръчала нещо , то ще се озове в магазина ?

# 145
Моята поръчка е от 3ти Юли и още не е пристигнала в магазин.

# 146
Забавянето е около месец. В момента на поръчка дава срок на доставка около една седмица, но след това няма движение по поръчката. Лошото е, че и поръчаните артикули се изчерпват. Незная защо не реагират на ситуацията.

# 147
Имам впечатления, че поръчките до адрес пристигат по-бързо от тези до магазин.

# 148
  • 🌊
При мен нещата си идват до офис без проблем също, но както една друга потребителка отбеляза - има проблем с връшанията. Направих една поръчка и от Reserved, като си дадох ден на връщане съшия като Синсейския. Идва куриера и е очуден, че му давам две неща, защото има заявена само една товарителница. И двете са за ЛПП, така, е просто ги залепи, но факт, че Синсей не са генерирали връщане и ако не беше втория магазин щях да седя и да си чакам.

# 149
Поръчките, за които аз писах бяха до магазин.Съвсем умишлено си търсех лично вземане. Сега изобщо няма такава опция - поне за София. Днес направих нова с куриер. Има дублиране на артикули, които има в предишната,за коят а не са взети пари от картата. Сега остава в един момент да дойдат и двете:)

Общи условия

Активация на акаунт