Магазини Sinsay - тема 9

• 51 234
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Забавените поръчки всичките ли сте ги плащали предварително? Оставам с впечатление, че се мотаят с предплатените поръчки, като тези до магазин са особено забавени.

# 151
Да, с предварително плащане.
Попълвах си данни от картата, но не съм видяла ,че след това плащането  е отменено. Дали защото имаше някакво намаление???
Както и да е.

# 152
Пуснах предплатена поръчка до адрес, да видим кога ще дойде.

# 153
И аз имам поръчка, която от 2 дни е готова за изпращане предварително платена. Днес получих имейл че имат забавяне на поръчките и случайно установих, че преди 2 дни са ми и върнали парите в картата. Дали въобще да очаквам да пристигне пратката не знам

# 154
И аз се питах същото.
И защото направих днес нова поръчка с куриер , ако се дублират нещата ще връщам.

# 155
Здравейте, как беше телефонът за връзка/вайбър? Може би е добре да седи в пътви пост 😌

# 156
Къде пишехте за оплаквания - на кой имейл? Изпратили са ми маса без крака (не са в кутията, нито в кашона и няма как да са изпаднали - всичко беше запечатано и не е скъсано) и аз не знам как да я върна - ще ми кажат, че липсват части.

# 157
Къде пишехте за оплаквания - на кой имейл? Изпратили са ми маса без крака (не са в кутията, нито в кашона и няма как да са изпаднали - всичко беше запечатано и не е скъсано) и аз не знам как да я върна - ще ми кажат, че липсват части.

Върнах така 2 кутии, за които пишеше, че са с капак, а бяха без, като го пуснах като рекламация, върнаха ми парите.

# 158
Има ли някакъв код в момента? Над колко е безплатната доставка?

# 159
  • БГ
Има ли някакъв код в момента? Над колко е безплатната доставка?

# 160
55 пак е по-добре, от 70, както беше преди.
Аз всъщност искам да поръчам пак, но чакам да разрешат този проблем с масичката - още не са ми отговорили нищо на рекламацията и не знам дали имам право да я върна или не. А и честно казано, предпочитам да ми пратят краката, ако има такъв вариант.

# 161
Изненадващо получих съобщение ,че поръчката с отмененто плащане е вече в магазин за получаване. А аз като видях ,че е отменено направих нова...с куриер. Сега ще трбва да връщам видимо Sad

# 162
  • София
Нещо много се бавят с връщането на парите. Не знам отпуски ли са, преди ставаше за 3-4 дни, а сега имам връщане от 5 юли и още няма движение по него. Sad

# 163
55 пак е по-добре, от 70, както беше преди.

Ами всъщност изобщо не е, над 80 лв са ми нещата в кошницата, но са намалени и безплатна доставка няма. Ми ще поръчваме от шейн и тему тогава, хем по- бързо, хем безплатно идват /кой знае откъде при това/

# 164
Доставката е безплатна само за ненамалени артикули.
Намалените артикули не се броят към сумата.

Общи условия

Активация на акаунт