Магазини Sinsay - тема 9

• 51 248
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Мда, и аз това го установих наскоро и важи и за Ризървд. Ако ще за 500 лв да поръчаш, намалени ли са, нямаш БП, освен до магазин.

# 166
А те магазините са им под и над път. Чудна логика....

# 167
  • БГ
Моята поръчка от 12.07. е готова за изпращане от миналата седмица 😃 да видим кога ще я изпратят.

# 168
  • София
Имате ли лепящ етикет за връщане в пратките? От Спиди твърдят, че хората си идвали с такива етикети, а аз вече в 4-та пратка нямам.

# 169
Преди имаше, но сега от последните намаления спряха да слагат. Последните три четири пратки не съм имала

Имате ли лепящ етикет за връщане в пратките? От Спиди твърдят, че хората си идвали с такива етикети, а аз вече в 4-та пратка нямам.

# 170
Нямам етикет за връщане от поне два месеца.

# 171
И аз нямам, куриер си лепи. Лошото е, че напоследък не им излизат при заявка за връщане.

# 172
Стигам до извода, че имат някакви сериозни проблеми с тяхната система, защото и на мен момичето от в спиди ми обясни, че като се подаде заявка при тях трябва да излезе, няма нещо допълнително, което трябва да направят сенсей или Speedy.
Моите подадени заявки за 10 юли си стоят в приложенията, естествено никой не е дошъл още, но и в Спиди не ги виждат.

И аз нямам, куриер си лепи. Лошото е, че напоследък не им излизат при заявка за връщане.

# 173
  • Троян
Стигам до извода, че имат някакви сериозни проблеми с тяхната система, защото и на мен момичето от в спиди ми обясни, че като се подаде заявка при тях трябва да излезе, няма нещо допълнително, което трябва да направят сенсей или Speedy.
Моите подадени заявки за 10 юли си стоят в приложенията, естествено никой не е дошъл още, но и в Спиди не ги виждат.

Добре де...А защо чакате куриер да дойде? Отидете направо в офис на Спиди и върнете. Аз предеи съм правила2-3 пъти така, а сега като имаме магазин в нашия град, направо връщам там.

# 174
Така и направих накрая, но в крайна сметка всеки избира както му е най-удобно.
Магазин нямаме в града, а с две деца които мъкна навсякъде в жегите с мен в момента, ми беше по-удобно куриер да дойде до у дома. Като не дойде си ги занесох.

Добре де...А защо чакате куриер да дойде? Отидете направо в офис на Спиди и върнете. Аз предеи съм правила2-3 пъти така, а сега като имаме магазин в нашия град, направо връщам там.

# 175
  • Троян
Така и направих накрая, но в крайна сметка всеки избира както му е най-удобно.
Магазин нямаме в града, а с две деца които мъкна навсякъде в жегите с мен в момента, ми беше по-удобно куриер да дойде до у дома. Като не дойде си ги занесох.

Разбира се, че всеки може да избере най-удобния му начин. За това са дадени и тези възможности, уж. Мисълта ми беше, че когато не дойде куриер, когато е заявен или до няколко дена, е по-добре да се отиде до офиса, защото и срокът за връщане си тече.. Не го казвам с лоши чувства Simple Smile

# 176
  • София
Никакъв отклик за моите 4 връщания, първото е от 5 юли. Стоят си със статут "ново". Писах им 2 пъти във формата за контакт - нищо. Вчера ми се обади куриер на Спиди за последното връщане, което върнах още в петък. Формално бях сложила вчерашна дата (нямаше друга опция в системата), но в адреса изрично пише "офис на Спиди".
Нещо става с тая фирма! Спирам с поръчките, докато не си получа парите.

# 177
Вики, при мен, когато не излизаше на куриер, не се виждаше и в офис. Не мога и всеки път да проверявам навсякъде. Има градове и без магазин и става съвсем мазало.

# 178
През формата за контакт не отговарят, ползвай мейла.

# 179
Пишете им на emaila support.bg@sinsay.com. Като не дойде куриера им писах и веднага ми отговориха да ги занеса в офис на speedy до адрес за тяхна сметка. Сега им писах за парите, веднага получих възстановяване по сметката.

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 14:13 от deska90

Общи условия

Активация на акаунт