Магазини Sinsay - тема 9

• 51 299
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
И аз им писах за масичката, защото нямам отговор на рекламацията. Благодаря за имейла.

# 181
  • България
Моята поръчка от 12.07. е готова за изпращане от миналата седмица 😃 да видим кога ще я изпратят.

Депресирах се, поръчах вчера с надеждата, че ще дойдат до събота на обяд най-късно... явно ще търся вариант Б. Laughing

# 182
Отговориха ми, че трябва да изпратя артикула за преглед и ако се признае рекламацията, ще ми върнат парите. Аз не искам да го връщам, а да ми изпратят краката. Още повече, че първо - така губя 2 лв, и второ - сигурно целият процес ще продължи дълго.
При това положение, едва ли изобщо някога ще направя по-сложна за изпълнение поръчка при тях (на обемни артикули с различни части и на много на брой артикули в една поръчка). Като пуснат пак безплатна доставка, ще поръчвам дреболии и толкова.

# 183
Имам мейл от Спиди относно поръчката ми от 17.07. Би трябвало утре да ми я доставят. Срокът за доставка беше посочен за периода 19-29.07., навреме са. Поръчката е до врата и предплатена.

# 184
Има ли код за ненамалени продукти

# 185
Моята поръчка от 17.07 я доставиха днес.
Много съм доволна и затова идвам да попитам - как мога да гласувам за даден артикул? Къде ли не рових, не виждам опция за мнение/гласуване.
Малко хелп?!
Благодаря.

# 186
  • 🌊
Моята поръчка от 17.07 я доставиха днес.
Много съм доволна и затова идвам да попитам - как мога да гласувам за даден артикул? Къде ли не рових, не виждам опция за мнение/гласуване.
Малко хелп?!
Благодаря.
След известно време се получава имейл където ще има линкове.

Моето връщане засега ни вопъл, ни стон.

# 187
Има ли код за ненамалени продукти
10Polina

# 188
https://www.sinsay.com/bg/bg/bluza-s-dalag-rakav-i-print-8368j-0 … rtvAJMpVkqXgHj7FA

На очите си ли да вярваш или на описанието- дълги ръкави???

# 189
https://www.sinsay.com/bg/bg/bluza-s-dalag-rakav-i-print-8368j-0 … rtvAJMpVkqXgHj7FA

На очите си ли да вярваш или на описанието- дълги ръкави???

Ха ха да, и аз попаднах на няколко такива.
Не съм особено редовна в поръчките си към   Sinsay, обаче ми прави впечатление сайтът колко много са го “Али-експреснали”.. визията му, грешките в описанията, постоянните рекламки..
Преди не беше така.

# 190
Явно нямат българин редактор в екипа и чрез изкуствен интелект или с преводач някой превежда описанията.
Има доста мъжки дрехи сложени в дамското, както и обратното. Изречения със словоред като на чужденец, няма местоимения, изобщоо..

# 191
Описанията са преведени и са дразнещи. За оборота им може да хванат служител да ги коригира.
Редовно виждам мъжки блузи в мъжката секция, описани като дамски, но най ме радват слипове с описание 'дамски бикини' Grinning

Коригирам, за да ъпдейтна по поръчката. Куриерът ми бил звънял, ама не съм вдигнала и пратката е отишла в офис. Сега водя кореспонденция на високо равнище и със Спиди, и със Синсей. Първите твърдят, че адресът ми бил непълен и ми е звъняно два пъти, което не е вярно. Вторите ми казват, че в поръчката нямало допълнителни уточнения за адрес и ги питах къде точно се пишат конкретно в поръчка - вход, етаж , такива неща - засега се правят на разсеяни и не отговарят. Аз лично не виждам такова поле в поръчка, има в Профил - Адреси...

# 192
Тъй като се напарих вече от такива неща търся допълнително поле като бележка или коментар, където да си напиша пълния адрес това важи не само за sinsay, а за всеки сайт.

Пък и пак няма гаранции попълвала съм пълен адрес и някой пак е изплясквал само улицата, примерно.

Описанията са преведени и са дразнещи. За оборота им може да хванат служител да ги коригира.
Редовно виждам мъжки блузи в мъжката секция, описани като дамски, но най ме радват слипове с описание 'дамски бикини' Grinning

Коригирам, за да ъпдейтна по поръчката. Куриерът ми бил звънял, ама не съм вдигнала и пратката е отишла в офис. Сега водя кореспонденция на високо равнище и със Спиди, и със Синсей. Първите твърдят, че адресът ми бил непълен и ми е звъняно два пъти, което не е вярно. Вторите ми казват, че в поръчката нямало допълнителни уточнения за адрес и ги питах къде точно се пишат конкретно в поръчка - вход, етаж , такива неща - засега се правят на разсеяни и не отговарят. Аз лично не виждам такова поле в поръчка, има в Профил - Адреси...

# 193

Абсолютно същата история имам и аз с една от последните пратки! Една единствена поръчка пуснах с куриер и пак си я взех от офис. Е защо да им плащам доставка?

# 194
На Синсей доставка няма да платя. Просто ми се вижда адски тъпо да плащам доставка при цени на продукти от 5-20 лв.
То големият майтап е, че поръчах нещо голямо и не е удобно за вземане от магазин, същевременно не стигаше сумата за БП, та сложих и една нощница и пуснах до адрес. И греда - няма доставка. Със същия успех щях да пусна само голямото нещо до Парадайс и да ида да си го взема, което в крайна сметка ще направя сега.
Синсей и Спиди се оказаха неочаквано гадна комбинация.

Общи условия

Активация на акаунт