Магазини Sinsay - тема 9

• 51 053
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Имате ли код за отстъпка от сайта при онлайн пазаруване?

# 706
Имате ли код за отстъпка от сайта при онлайн пазаруване?

Здравейте,
по-горе бях качила код, но мога да ви препоръчам приложението “ПромоКодове”, бяха го споменали тук и постоянно качват нови кодове

# 707
silvia10 за 10%.

# 708
Някой с впечатления от малките безжични слушалки? По-държелива батерия и що-годе чист звук без стържене ми трябва, звуково изолиране не ме интересува. За ползване в по-тих офис са ми.

# 709
Не е истина просто. Днес поръчах голяма поръчка с коледни неща, над 10 бр. различни - вече е готова за изпращане и имам товарителница. Хелоуинските от миналата седмица кучета ги яли Grinning

# 710
Искам да поръчам чорапи за момиче, но по картинките не мога да се ориентирам за дължината. Ако някой е поръчвал, да препоръча дълги и топли? Благодаря.

# 711
Дойдоха хелоуинските неща, тъкмо навреме, доволна съм. Аранжирах си пред вратата Grinning С поръчката пуснах и тази масичка - хваля я. Супер изработка и безпроблемно сглобяване - дърво и метал, изглежда дори по-добре отколкото на снимките. Широка е, ползвам я за ключове и дребни неща в антрето.

https://www.sinsay.com/bg/bg/masa-155cn-09x?algolia_query_id=e70 … 208eea9bc06f57b94

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 11:05 от Ambrosia

# 712
Попаднах на тази статия, ако някой е закупил от показаните артикули може да ги върне.
https://www.moreto.net/novini.php?n=503112

# 713
Е, при маските за лице е безсмислено - който я е взел, вече я е ползвал.

Аз не съм купувала точно тази, но съм взимала маска от тях (както и друга козметика).

# 714
Здравейте, някой има ли проблем с отбелязаните любими в приложението? Показва ми, че все още няма нищо, а имах доста добавени неща

# 715
Моите се виждат.
Преди бяха изчезнали и после се появиха, след ден-два.

# 716
Здравейте,  платих с карта поръчката си.
Получих sms за транзакцията, че е одобрена.
Забави се доста и погледнах сега в мобилното си приложение.
Транзакцията пише че е блокирана.
Току що обаче са ми я подготвили за изпращане.
Някой имал ли е подобен казус?

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 15:17 от Joy Joy

# 717
Всички транзакции се блокират, дори като пазарувате в Кауфланд например.
 Трябва да се осчетоводят сумите. В повечето банки това става на следващ работен ден.

# 718
  • 🌊
Да ги похваля - вчера вечерта поръчах, преди минути са я изпратили и ще дойде на 4ти

# 719
Давам отзив за моята поръчка. Роклята и полата са чудесни, оставих си ги. За мен са умалени, аз съм хс размер , едва се напъхах в С . Блузата стои добре, но материята е супер изкуствена и дебела. Шалът беше с петно , иначе е хубав, върнах последните две.
Имаше и едни чорапки 3 бр. от модал, много приятни, оставих си ги.

Общи условия

Активация на акаунт