Магазини Sinsay - тема 9

• 51 076
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Наложи се да върна част от пратка, куриер - чак в сряда, занесох я в офиса и ми отказаха да я вземат.
Преди винаги така веъщах, знам ли в сряда къде ше съм, дала съм адреса на офиса като домашен.
Тива нещо ново ли е ?

# 691
Поръчах дънков клин и други,  моят размер нямаше индикации да свършва - и хоп непълна поръчка, без него -"нямало наличност", поглеждам - и в момента има наличен моя размер??? Нямам обяснение.

# 692
Аз си взех поръъчката, нищо не липсва. Обаче имам едно шкафче за сглобяване и са ми сложили гайки, които са по-малки от болтчетата и не мога да ги завинтя. В същото време не може без гайки, защото дупката на единия елемент е прекалено голяма и болтът минава през нея (ако е без гайка, имам предвид) - сега се чудя как да разширя дупката на гайката съвсем малко, за да вкарам болта...

# 693
  • София
Ето хелоуинските ми неща от поръчката...всичко за 64лв, харесаха ми много:

# 694
Много са хубави!😃
Аз заглеждах оранжевата къщичка и буркана, но нямаше как да нося много чупливи неща в мен и затова взех тази поставка за свещ тиква с котка. Много ми харесва😊:

# 695
Ето го шкафчето (или каквото е там) - не е лошо, няма пластмасови елементи, обаче не е направено достатъчно добре. На едно място елементите трябваше да влязат един в друг - от едната страна стана лесно, от другата беше невъзможно, трябваше да удрям тръбата, за да се посвие. Дупките за болтове са различни навсякъде, все едно е правено в час по трудово. Или от децата-роби, които уж произвеждат продуктите на Тему Smirk

# 696
На вид е много симпатично обаче.🙂

# 697
Да, харесва ми, освен това сглобено е стабилно - не се клати, не изглежда като някои кухненски пластмасови, все едно ще се разпадне от само себе си. Обаче на някои места го сглобявах насила и си мисля, че може и да съм повредила малко някои от елементите.

# 698
Поръчах до магазин пратката
Едните обувки са малки.
Мога ли да ги върна в магазина и ако да кой ще ми върне парите?

# 699
Можеш. Можеш още веднага след приемане да пробваш и да върнеш.
Връщат парите до няколко дни по сметката, от която си платила.

# 700
  • София
Мания ВМА вече е 3лв за бр в най евтиния ден, всички магазини ли са така вече? има ли все още с цени за кг?

# 701
Мания ВМА вече е 3лв за бр в най евтиния ден, всички магазини ли са така вече? има ли все още с цени за кг?

Мисля, че обърка темите, но да ти отговоря вке пак.
При нас във Варна все още има на кг, но пък цената за кг е солена според мен. 48.99лв с най-скъпата, после 27.99, 13.99 до 8.99 в най-евтината.

# 702
https://www.sinsay.com/bg/bg/postavka-za-sladki-104cx-33x?algoli … 17bf9a095b535af47

Тази поставка поръчвал ли е някой? Наистина ли е 15 см. или е грешка, че то какви сладки биха се хванали на 15 см, колкото размера на една купа Grinning

# 703
На снимката до нея има чиния и чинията изглежда по-голяма.

# 704
Точно, че сравних и тази, а чинията е 33 см.
https://www.sinsay.com/bg/bg/chiniya-359cw-33x?algolia_query_id= … c08e854b9ae7714e2

Ето тук се вижда по-отблизо:
https://www.sinsay.com/bg/bg/chiniya-169cx-mlc?algolia_query_id= … be923646267df1d4b

Малката чиния е 20 см, червената 33 см. Същевременно такива поставки в по-големи размери са по-евтини и по-скоро мисля, че има грешка. Може би ще пробвам, пък каквото дойде. Харесах си няколко подобни в Очаквайте скоро, които са към 25-30 см., но я съм ги хванала, я не. Те са по 13 лв., нещо няма логика за мен това да е 18 и да е по-малко.

Общи условия

Активация на акаунт