Магазини Sinsay - тема 9

• 51 092
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Дайте съвет какво да правя и как да си извоювам да ми върнат парите. На 07.06 имам направена поръчка, платена, доставка със Спиди до адрес, на 17.06 е изпратена и от тогава ни вест, ни кост от пратка. Пиша им по вайбър и само повтарят като развален грамофон, че идвала от чужбина и затова се бавела. Когато им пиша, че искам да я анулират и да ми върнат парите, само прочитат и нищо не отговарят. Кажете какво да предприемам. Ето това е проследяващия номер от Спиди 62662832719.

# 76
Моята от 03. 06 скоро дойде😅 като гледам доста чакане ще падне
Някой знае ли адекватен имейл, на който да им пиша?! Имам пратка от 19.06, която пише от няколко дни, че е изпратена, а още дори не е предадена на куриерската фирма. Вече ми писна, това не е нормално 😡

# 77
Момичета, ако поръчам до магазин, дали има шанс да дойде бързичко?
Нещата, които искам, са само онлайн, за съжаление...

# 78
Моите всичките са до магазин ама си чакам и чакам... 😂😂😂

# 79
И моите всичките са до магазин и се бавят безумно много. На 17 направих поръчка, днес беше доставена в магазина....

# 80
Какъв е срока за възстановяване на суми? Имам неща върнати още на 13.06, а нямам възстановяване до този момент

# 81
Интересно, какво се случва наистина. И аз чакам поръчка от 19.06, но все още не е изпратена дори...

# 82
Четейки тук се нагласих за голямото чакане, но моята поръчка от 26.06 днес дойде.

# 83
И моята от 19.06 най-накрая дойде!

# 84
И моята от 17.06 вчера дойде най-накрая

# 85
И моята от 25.06 дойде днес. Чак не мога да повярвам!

# 86
Май зависи какво се поръчва. Странно е, че и други магазини, които по принцип нямат проблеми, също се бавят - примерно, поръчах неща от Мейкъп и ми изпратиха имейл, че поради технически проблем доставката ще се забави. Така и не разбрах у тях ли е проблема, или при Спиди.

# 87
Моите всичките са до магазин ама си чакам и чакам... 😂😂😂
Все си викам ще влиза да поръчам  и като ви чета се отказвам...то ще свърши лятото 😁

# 88
Не виждам никаква драма при забавяне на поръчка от седмица при сезонни разпродажби, безплатни доставки и т.н. от бюджетен онлайн магазин като Синсей.. Не знам дали някой поръчва от Абаут Ю, но оттам се чака и по 3 седмици.

# 89
То драмата не е при забавянето, ами че докато ти изпратят поръчката и половината неща ги няма. Или я губят. Тотална неориентираност.

Общи условия

Активация на акаунт