Магазини Sinsay - тема 9

• 51 334
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Напротив, точно това се каза, даже после ми се обясни, че било възможно, ако хората не ги мързи. Възможно е, ако си платиш адекватната цена за услугата. С цена на доставката от 10лв или безплатна, няма как да стане.
Значи ти е казано назад, защото в поста, който аз чета, изрично е споменато за далечните дестинации.
Колкото до цената, вече казах, че в България поръчките пристигат като групаж и тепърва се разпределят. Това е стандартна практика за всички големи базирани в чужбина платформи. Т.е.това с ниската цена за доставка от Турну Мъгуреле примерно и да си траем, понеже сме на далавера, не е съвсем така.

# 331

1. Изобщо не съм и мислила за доставка на другия ден! Стоката им идва с тирове, а не самолети или кораби! Което значи, че всеки ден могат и най-вероятно идва стока от там за България!

2. Ако складовете им са пълни, съвсем няма причина да се бавят със седмици. Могат да си направят централен склад и тук, или да си подпомогнат логистичния отдел и да си решат проблема с доставката.

ПП Работя в голяма търговска фирма, която си планува акциите и промоциите 3(ТРИ) месеца напред. Стоката е всеки ден в 5:00ч в магазините. Кога ще пристигне стоката и в какво количество е ангажимент на много отдели в цялата фирма, които работят заедно! Тези - 50% Синсей да не мислиш че от днес за утре ги правят. Има как да си коригират проблема за да са доволни клиентите. Нали за това работят Simple Smile
1. Намесваш се в диалог, който водя с друг съфорумник, не говоря конкретно за теб. И все пак, дори да извозват пратки всеки ден, това пак не означава, че няма да минат поне два дни докато дойде ред да натоварят твоята.

2. Всичко това струва пари, а Синсей не се славят с високите си цени и възможности.

ПП И аз от над 10 години работя с пратки за чужбина. Знам кое е възможно и кое не, в зависимост от цената на услугата.

Нарциса, последно, Румъния далечна или близка дестинация е, че вече се обърках? Май се сменя според нуждите, за да се води спор. За мен, далечни са САЩ и Канада, или всичко, което не е на същият континент.

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 17:20 от Elunaria

# 332

1. Изобщо не съм и мислила за доставка на другия ден! Стоката им идва с тирове, а не самолети или кораби! Което значи, че всеки ден могат и най-вероятно идва стока от там за България!

2. Ако складовете им са пълни, съвсем няма причина да се бавят със седмици. Могат да си направят централен склад и тук, или да си подпомогнат логистичния отдел и да си решат проблема с доставката.

ПП Работя в голяма търговска фирма, която си планува акциите и промоциите 3(ТРИ) месеца напред. Стоката е всеки ден в 5:00ч в магазините. Кога ще пристигне стоката и в какво количество е ангажимент на много отдели в цялата фирма, които работят заедно! Тези - 50% Синсей да не мислиш че от днес за утре ги правят. Има как да си коригират проблема за да са доволни клиентите. Нали за това работят Simple Smile
1. Намесваш се в диалог, който водя с друг съфорумник. И все пак, дори да извозват пратки всеки ден, това пак не означава, че няма да минат поне два дни докато дойде ред да натоварят твоята.

2. Всичко това струва пари, а Синсей не се славят с високите си цени и възможности.

ПП И аз от над 10 години работя с пратки за чужбина. Знам кое е възможно и кое не, в зависимост от цената на услугата.

Нарциса, последно, Румъния далечна или близка дестинация е, че вече се обърках? Май се сменя според нуждите, за да се води спор. За мен, далечни са САЩ и Канада, или всичко, което не е на същият континент.

По точка две да ти напиша само нещо-Синсей е част от „Ел Пи Пи фешън“(Reserved, Mohito, Cropp, House и Sinsay) , които може да нямат много други неща, но пари имат!  На Асен Динолов му е приоритет да строи и отваря магазини, а не да предоставя качествена услуга, което няма общо с пари, а с мениджърски потенциал, качества и решения! 84милиона приходи за 2022г пък една логистика и куриерска услуга не могат да си оправят!

# 333
Само да поясня нещо за разговора - не знам дали някой се интересува, но наясно ли сте какъв сериозен проблем е минаването през българо-румънската граница? Живея в този район и опашките на тировете са до съседния град. Това допълнително забавя в момента пратките.

# 334
Скрит текст:
Някой да е поръчвал такъв стелаж? На живо изглежда ли така хубав като на снимката? Рафтчетата прочетох, че са пластмасови въпреки че не ми изглеждат такива. Но то за тези пари е ясно, че няма как целия да е метал.
Коментарите не са от най-добрите. Пишат за ръжда. Дано уцеля някой читав. Blush

Давам отзив за този стелаж, за който попитах преди няколко дни. Доволна съм много. Дойде в безупречно състояние в оригинална кутия и отделно опакован в кашон. По частите няма нито ръжда, нито белеща се боя (засега), за които пишеше в отзивите от други купувачи. Нищо не липсваше. Метални са крачетата (от някакъв много лек материал), а рафтовете наистина са пластмасови, но честно казано са добре направени и отдалеч не личи въобще. Лек е като перце. Няма нужда дори да го буташ на колелца. Вдигаш го и го местиш със супер лекота. Като за 31 лв. (ползвах код за 10%) е супер. Аз го взех с идеята да държа на него козметиката, памперсите и други джунджурии на дъщеричката ми, но по-нататък може да го сложа в стаята й и да държим на него играчки, примерно. Blush Ето малко реални снимки:
Скрит текст:

# 335
  • София
Много е хубав, честито! И аз винаги съм доволна как ми пристигат нещата. Добре опаковани и без дефекти.

# 336
И аз забравих да спомена, че последния път всичко дойде много добре опаковано, а бяха дрехи. По принцип винаги идват просто пуснати в торбичка, но този път всичко беше опаковано с хартийки между тях, дори детските.

Много е хубав, честито! И аз винаги съм доволна как ми пристигат нещата. Добре опаковани и без дефекти.

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 14:51 от deska90

# 337
  • София
Някой вземал ли е куфар? Как е качеството?

# 338

Аз щях, но предварително отидох във физически магазин, защото в нашия магазин имаше наличност, за да го видя на живо. А щях да го поръчам, защото онлайн беше по-евтин отколкото в магазина.
Не бях очарована и не го взех.

# 339
  • София
Аз взех един малък сив куфар.Доволна съм за тези пари.

# 340
Дъщеря ми влачи един куфар на Барби навсякъде с нея, не е мръднал, а е подлаган на голям терор.

# 341
# 342
  • България
Да ви питам - случвало ли ви се е да пуснете връщане, но Спиди да не минат да вземат пратката в избрания ден и да няма никаква връзка от тяхна страна?

# 343
Аз. На доста приемлива цена беше, под 50 лв. и не е мръднал. Сега предстои да взема и детски. Някой знае ли дали в момента има активен код за отстъпка?

# 344
Опитайте с 10silviasinsay или 10Ivana.

Общи условия

Активация на акаунт