Магазини Sinsay - тема 9

• 51 219
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Аз отдавна не бях поръчвала заради зверски забавените доставки, но вчера пуснах поръчка и ми изписва очаквана дата за получаване 'четвъртък, 26.09.'. Така че силно се надявам, че са се оправили нещата.

Другото, което ми направи приятно впечатление е, че избрах да поръчам панталон и след като го сложих в кошницата ми предложи 'да купя цялата визия' като ме насочи и към блузата,а с която е модела на снимката. Това е опция, която ми се струва доста удобна. Не веднъж съм търсила останалото облекло от снимката.

Единственото неприятно е цената на доставка, която вече е достигнала 7лв. Плюс 2лв., ако е с наложен платеж.
Обикновено гледам да достигна сумата за БД, не пускам поръчки с по 1-2 артикула, но този път е така и никак не ми хареса крайната сума Satisfied

# 496
Да ми препоръчате мъжки тениски, да не са съвсем прозрачни? За вкъщи ще са. Искам някакви прилични и да не се късат и дупчат на първо пране, но 30-40 лв за тениска, с която ще бъркаме доматен сос, няма шанс да дам, а пък такава за 10 лв ми е съмнителна.

# 497
  • София
Аз съм взимала мъжки тениски за сина ми и съм доволна.

# 498
  • 🌊
Повечето тениски на приятеля ми са от там, носени са с години и не са мръднали. Единственото, което е проблемно е, че гумичката на етикетите почва да се бели след време. С малко търкане се маха и остава без проблеми

Иначе и аз имам тениски за по 3 лева през 2019, те също не са мръднали, но пак етикета им е слабо място.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 10:42 от Чебурашка

# 499
  • София
Забелязали ли сте, че разликата между номера 32 и 33 на детските обувки е само 2 мм? Това реално ли е?

# 500
Ползвали ли сте опция с доставка до физически магазин?  Понякога излиза, че е безплатна.
Аз само с куриер съм поръчвала досега.

# 501
  • София
Да, поръчвала съм  и до магазин.

# 502
Тя е с предварително плащане, нали? Сигурно те уведомяват с е-мейл кога е пристигнала в магазина поръчката, за да отидеш да я получиш?

# 503
  • София
Ами не помня, но със сигулност пращат известие, да. Може и със смс или по вайбър да беше.

# 504
  • Пазарджик
Тя е с предварително плащане, нали? Сигурно те уведомяват с е-мейл кога е пристигнала в магазина поръчката, за да отидеш да я получиш?
Пращат съобщение на ел. поща , а също и смс.

# 505
Може да пробвам. Досега с наложен платеж плащах по 8 лв. до офис на Спиди. Понякога има промоция цялостна безплатна доставка, или като събереш определен брой точки да ги замениш за код за безпл. д-ка.
Но дали ще отида до магазин, или до куриер е все същото. Може нагледно да харесам и др. неща.

# 506
  • 🌊
Пращат СМС
Това е при пристигане в магазина
Вашата поръчка № 10 от sinsay.com е готова за приемане в магазин Sinsay. Елате да ни поcетите! Пакетът ще чака в магазина 5 дни. Ако имате въпроcи, моля cвържете cе c наc: +359 2 4917 329

Тази е ако човек се забави
Не забравяйте да вземете cвоята поръчка № 10. Поръчката ще Ви очаква в избрания магазин на Sinsay 3 дни. Ако имате въпроcи, моля cвържете cе c наc +359 24917329

Това е било миналата година, на мен ми е супер неудобно и само няколко пъти го ползвах

# 507
До магазин е винаги безплатна доставката, плаща се единствено предварително с карта, получаваш горе цитираните съобщения И имейли, както е описала Чебурашка.
Не е задължително, но можеш да пробваш поръчаното още в магазина и ако нещо не ти става/допада, веднага да направиш връщане и да оставиш нещата там. Признават връщането веднага, връщат парите по сметката до 4-5 дни (по-бързо от срока, който са обявили официално). Ако пробваш вкъщи и не се харесаш, пак връщаш в произволен магазин, признават и възстановяват парите.
За мен, ако човек има магазин на Синсей в града, това е по-удобен начин за доставка, особено както имах проблеми със Спиди наскоро покрай пакет на Синсей. Единственият минус за мен е, че са инструктирани и отказват да отвориш и да им оставиш кашона, а само да си сложиш нещата в чантичка и да си тръгнеш. Напоследък ползват все едни огромни кашони като за две-три кутии зимни ботуши и това не ми харесва.

# 508
На мен в Спиди все ми доставят в гигантски кашони, чак е смешно. Такива стабилни кашони, на практика ги прахосват. На мен не ми трябват и ги изхвърлям веднага.

# 509
  • София
На мен ми се струва, че като съм поръчвала до магазин, пратката се забавя повече от колкото до офис на Спиди.

Общи условия

Активация на акаунт