Магазини Sinsay - тема 9

• 51 211
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Зависи от момента. Понякога съм чакала 2-3 седмици, и след това ми пишат, че даден артикул го няма, и ми пращат останалата част, без да питат искам ли частична поръчка. Може примерно да съм си поръчала рокля,  колие и шноли. А да ми пратят без роклята, защото нямало наличност, макар че е приета поръчката. Можело е да не ги получа, но не съм го правила.
Обисновено като има безплатна доставка за всичко има забавяне заради много поръчки.
Друг път изненадващо след 2-3 дни ми доставят всичко.
Не съм връщала, ако нещо не ми стане, подарявам.

# 511
Ето пътя на моята последна поръчка до магазин в София. Поръчана на 22.09., в магазина е пристигнала днес 25.09. Изпратиха ми съобщение. Ако отида до 2 дни да си я взема ще ми даде и 25 точки в профила.

# 512
Наистина до офис с наложем идва скъпо,но и аз предпочитам...и се ослушвам за безплатна доставка....реално магазина ми е по-далеч

# 513
Доволна съм от последната ми поръчка - тази етажерка (черната) е страхотна - беше в селекцията с намалени неща (сега не е) - здрава, стабилна, с метални части (нищо общо с бялата - приликите са повърхностни):

Искам да поръчам пердето с гъбки и шишарки, но то за съжаление не е налично в момента.

# 514
Лесно ли сглобихте черната етажерка. И аз я гледах в друг цвят, но съм с две леви ръце и се притеснявам дали ще се справя.

# 515
Трябва да се нацелят дупчиците и да се завинтят болтчета, което е малко пипкаво. Вътре има отвертка (не много добра, но става за тази работа).
Като изключа това, се сглобява лесно.

# 516
В  момента  имат до 40% намаление в APP на някои артикули. Има някои рокли на 1/2 цена, други по-малко/панталони и не само/ и др.арикули.

# 517
Доволна съм от последната ми поръчка - тази етажерка (черната) е страхотна - беше в селекцията с намалени неща (сега не е) - здрава, стабилна, с метални части (нищо общо с бялата - приликите са повърхностни):

Искам да поръчам пердето с гъбки и шишарки, но то за съжаление не е налично в момента.

Бялата не е ли същата?

# 518
Не.
Имам предвид бялата на моята снимка, а не бялата в магазина.

Допълвам: някой изпробва ли вече този код?

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 21:56 от pppqqq

# 519
Здравейте! Днес купих едно детско яке от магазин на Синсей в София и пробвах после да го намеря в сайта, но го няма. Подобно ми се е случвало и с Пепко. Някаква идея?

Определено има неща, които са налични и в магазин, и онлайн. Но по мои наблюдения доста са само в едното или другото.

# 520
  • Пловдив
Здравейте, клубните точки могат ли да се използват във физически магазин?

# 521
Здравейте, клубните точки могат ли да се използват във физически магазин?

Да, може. Като активирате купона излиза баркод.

# 522
Има ли скреч карта с код от днес, на мен не ми излиза?

# 523
Не.
Направих поръчка, защото се появи пердето с гъбките (има риск пак да изчезне), обаче изпробвах този код за 7 лв и не работи, не знам защо го пращат с поръчките, в такъв случай...

# 524
Той е за физически магазини. Поне така мисля, не пише нищо за онлайн поръчки.

Общи условия

Активация на акаунт