Магазини Sinsay - тема 9

• 51 192
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Отзиви се оставят само, ако ни поканят по е-мейл. Понякога и на мен ми се иска да оставя отзиви от 1-во лице, с добри намерения към бъдещи потребители, но няма как без покана. Гледам да пиша точни неща - кой размер ми е станал/ не станал, за какви мои мерки и пр., за да е полезно. Или материалът как е.  Ако пиша само "разкошна блуза" напр. едва ли е ще много полезно.  Или "доставката е бавна"...
Понякога като ми пращат анкета на мейла, може да предложа, да поканят клиент за отзиви, ако  той има желание да пише, но не е бил поканен.

# 541
На мен всеки път ми пращат такъв имейл. Няколко дни след поръчката. Даже мисля, че днес получих покана да пиша ревю на поръчка, която взех преди 4-5 дни.

# 542
Трия ги директно тези мейли, тъпо, че не може през сайта. Ето тези са въпросните долнища
https://www.sinsay.com/bg/bg/sporten-pantalon-123bc-67x
https://www.sinsay.com/bg/bg/sporten-pantalon-114bc-99x

# 543
Скоро не съм получавала покана да оценя.

# 544
Прави ми впечатление, че спряха да описват продукта дали е  хавлиен или с пух.
Няма и снимки на панталоните и близките от вътре. ( става въпрос за детските  дрехи)
Аз ли не намирам инфо....

Някой да помогне,  ако знае къде е описано.

Че е кръгло деколте се вижда, но го описват...

# 545
Привет, трябва да направя връщане на едни ботушки, но се оказа че в кашона с пратката няма товарителница за връщане. Преди имаше и веднага правих връщането. Сега връщането плаща ли се и как стоят нещата ?

# 546
Вече не слагат товарителница. През приложението, ако викнеш куриер, за да върнеш пратката, не идва (поне при мен). Писах им на email и това беше отговора, да ги изпращам до адрес за тяхна сметка, така и правя досега не е имало проблем.

Пак правя заявка за връщане през приложението, но реално ги нося до офис на СПИДИ.

Привет, трябва да направя връщане на едни ботушки, но се оказа че в кашона с пратката няма товарителница за връщане. Преди имаше и веднага правих връщането. Сега връщането плаща ли се и как стоят нещата ?

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 20:38 от deska90

# 547
Момичета, изпуснала съм темата. Ще се връщам да чета.
Моля да споделите ежедневни, памучни роклички за момиче 5-6 години, но да са от нормален плат, не онези тънките, почти прозрачните, нито от ватираните - дебелите.
Благодаря ви Simple Smile
И само да посетите, мога направо в магазин да върна от онлайн поръчка или задължително с куриер...

# 548
Лятото поръчах много рокли и всички бяха добре откъм плат, но сега с дълъг ръкав не съм. Набелязала съм тази https://www.sinsay.com/bg/bg//075ca-01x?utm_source=app_sharing&u … ign=product_share

А за описанията, стават все по постни и неточни, очевидно  превеждани с програма (AI, може и Google translate)

Ето пример за тениски и потници, защото на английски нямат дума, всичко е shirt.
В кухненската секция пък всичко е "помощник" и толкова.

Ето още един пример. Такива находки има понякога, ама ги изтърваме. Колко пъти съм искала да взема музикална кутия за подарък за малки момиченца и са били между 40 и 60лв

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 21:00 от deska90

# 549
Deska90, благодаря много. Ще направя връщане през приложението и ще занеса нещата в офис на Спиди.

# 550
Момичета, изпуснала съм темата. Ще се връщам да чета.
Моля да споделите ежедневни, памучни роклички за момиче 5-6 години, но да са от нормален плат, не онези тънките, почти прозрачните, нито от ватираните - дебелите.
Благодаря ви Simple Smile
И само да посетите, мога направо в магазин да върна от онлайн поръчка или задължително с куриер...
Да, може да върнете поръчаните артикули в магазин, с изключение на бельо, бански и пижами.

# 551
Здравейте, днешния код е -15% за мин.3 продукти. Аз ли нещо не правя както трябва не знам, но не ми го приема. Не са намалени нещата, слагам 5 продукта и пак не го приема. Може ли малко помощ Simple Smile

# 552
И аз пробвах сега, не приема кода. Писах им по мейл, не знам дали ще отговорят.

# 553
Кода е за намалени продукти, но важи ако добавиш минимум 3 не намалени. Тоест слагаш 3 не намалени, 4 намалени и намаля с 15% тези 4ри.

# 554
Здравейте! Кога да очаквам да ми върнат парите, ако от поръчка онлайн не ми доставят уж заради липса на наличност даден продукт, който вече е платен? Казвам уж, защото продуктът си е наличен в сайта във всички размери...
Лошото е, че поръчах от същото в друг цвят в друга поръчка и там също вече пише, че няма как да бъде доставен. А парите, които съм дала за него, кога ще ми върнат?

Общи условия

Активация на акаунт