Магазини Sinsay - тема 9

• 51 184
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Когато пратят поръчката.

# 556
Аз пак се излъгах да поръчам до магазин.
Дадения срок мина. Пак ще пиша имейли…

# 557
  • Somewhere far away
Момичета, може ли отзиви за това - от доста време му се каня, но ме е страх да не се разпадне от два три дни ползване?
https://www.sinsay.com/bg/bg/kutiya-za-sahranenie-813aa-08x

# 558
Бях купила две такива за различни домакинства, добри са.

# 559
Поръчах си го, пастна ми перфектно в чекмеджето. Подреждам бъркалки, шпатули и други, някой малко стърчат, но пак си е подредено. Хубаво е, не виждам причина да се разпадне.

Момичета, може ли отзиви за това - от доста време му се каня, но ме е страх да не се разпадне от два три дни ползване?
https://www.sinsay.com/bg/bg/kutiya-za-sahranenie-813aa-08x

# 560
Странно ми е когато получа по-нови поръчки, а по-стара още "се обработва". Какво има да се обработва, или го има, или го няма 1 артикул. И след 2-3 седмици, най-накрая: "обработката" е завършила със съобщение, че ги няма всички арникули, и не могат да изпълнят цялата поръчка.
И друго, случвало ми се е да получа на мейла си код за безплатна доставка, река да го ползвам в същия ден, и бам:"Кодът вече е използван" ?? Flushed  Мъжът ми е получавал след 18 ч. код за безплатна доставка в оставащите часове до края на деня...

# 561
Отразява ли се допълнителното намаление от 20% в кошницата, при поръчка на 3 ненамалени продукта? При мен не.

# 562
Екстра 20% на вече намалените с до 40%, ако добавиш и 3 ненамалени в кошницата.

Много са завъртяни отстъпките, четете внимателно, не са така хубави както звучат.

Отразява ли се допълнителното намаление от 20% в кошницата, при поръчка на 3 ненамалени продукта? При мен не.

# 563
Специално питах. Намалението е за намалените. Ако вземеш и 3 не намалени

# 564
Така е. Една позната наскоро ми каза, че отстъпките им са толкова сложно формулирани, че едва ли много хора ги ползват наистина. Може и да е права.

# 565
Аз писах в чата, та ми разясниха...

# 566
Крайно време  е да си вземат български персонал за сайта....

# 567
Благодаря за разяснението относно намалението. Това сако дали си отговаря на размера? Конкретно ме интересуват мерките на М размер. Няколко пъти ми се случи М да е огромно.

# 568
Конкретно за това не мога да кажа, но моя опит със саката е, че са уголемени, вземам размер надолу. Нося S, вземам си XS. В "мнения" също така са описани в повечето случаи. С панталоните не съм така.

Благодаря за разяснението относно намалението. Това сако дали си отговаря на размера? Конкретно ме интересуват мерките на М размер. Няколко пъти ми се случи М да е огромно.

# 569
Да похваля тази пола, взех един размер по-малък, отколкото нося. Доволна съм, моят размер щеше да е по-ефирен. Малки плисенца, десен на точки, има я в още един цвят.
https://www.sinsay.com/bg/bg/midi-pola-480be-mlc

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 17:54 от Staniol

Общи условия

Активация на акаунт