Магазини Sinsay - тема 9

• 51 088
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Аз лично не виждам никакъв смисъл в използването на тези точки, които се разменят за купони. Кпоните са нищожни в сравнение с инфруенсърските кодове, на всичкото отгоре не може да се комбинират.

# 616
Има купон за 25 лв (срещу 600 точки). Аз сега чакам да обявят безплатна доставка, за да си го активирам.

# 617
Какво значи +3 на снимката при поръчка?

# 618
По-дълго време за чакане е това. +3 дни допълнително към срока за доставка.

# 619
След малко над седмица най-накрая поръчката ми е изпратена. Това, което ме подразни много обаче е, че чак сега ме уведомяват, че в поръчката ми няма да го има един от артикулите. А на сайта им все още фигурира като наличен и в двата цвята (вярно че и за двата цвята пише "последна бройка", ама все пак!). Освен това този артикул се води и "ново". Дали ще зареждат повече бройки оттук нататък в този случай, как мислите? Не пише, че продуктът е наличен "само онлайн", та ще мина и през магазина да проверя дали го има (макар че не ми се струва много вероятно).🤔🤔
Ако пусна поръчка с доставка до магазин, предполагам, че пак ще излязат със същия номер за "изчерпан продукт", та не ми се и пробва...
Чебурашка, като ми пристигнат силиконовите форми от поръчката, ще дам отзив за тях (тикви поръчах😁). Предполагам, че ще са ок.🙂 Досега не помня нещо да ми е залепвало в силиконова форма (откъдето и да е), обикновено ги "оценявам" според това каква плътност имат, миришат ли, има ли някакви дефекти по тях, на колко градуса издържат и има ли повече данни за състава.
Има купон за 25 лв (срещу 600 точки). Аз сега чакам да обявят безплатна доставка, за да си го активирам.
А очакваме ли скоро пак да има безплатна доставка, кога?😃🙃 Аз предпочитам да ми забавят поръчката, но поне после да ми сложат в нея всичките поръчани артикули (след като очевидно не им е опция да уведомят по-рано за "изчерпания" продукт).

# 620
Това с неизпратен липсващ артикул, който обаче е наличен за поръчка, е редовен номер.

# 621
Мен изобщо не ме уведомиха за липсващия артикул - разбрах по цената на пратката в смс-а на Спиди.
Сигурно ще има скоро безплатна доставка - периодично пускат.

# 622
Ясно. Мен поне са ме уведомили, трябва да съм благодарна.🤣
А имат ли практика да обединяват поръчки? Ако поръчам този продукт в отделна поръчка (например при безплатна доставка), а другите неща са ми в друга поръчка, ще обединят ли двете поръчки?🤔

# 623
Не, поне при мен не са обединявали. Преди, като имаше по-често безплатна доставка, ми се е случвало да поръчам нещо и на другия ден пак. Идват си като отделни пратки, понякога в различнни дни.

# 624
Първо ми пратиха е майл, че ще ми закъснее поръчката, днеска получваман нов, че два артикула липсвали и естествено са налични он лайн......

# 625
PPP, а какви са тези инфлуенсърски кодове? За колко процента са и къде да си намеря такъв? Благодаря!
Долу горе на какъв интервал от време пускат безплатна доставка? Аз пробвах да си изпрося безплатна доставка за сгрешения номер, но ме отсвириха.

# 626
  • Пазарджик
PPP, а какви са тези инфлуенсърски кодове? За колко процента са и къде да си намеря такъв? Благодаря!
Долу горе на какъв интервал от време пускат безплатна доставка? Аз пробвах да си изпрося безплатна доставка за сгрешения номер, но ме отсвириха.
Кодовете са -10% .Активен в момента е:

# 627
Имам натрупани талочнета за 7лв отстъпка в магазин, подарявам ги.

# 628
По револют сметки връщат ли пари?

# 629
По револют сметки връщат ли пари?

Не

Общи условия

Активация на акаунт