Магазини Sinsay - тема 9

• 51 178
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Линка не се отваря. По описанието трябва да има диспенсър, гъба и четка. Четка има ли?

# 676
Има четка, няма гъба...
Така отваря ли се линкът?
https://www.sinsay.com/bg/bg/liquid-dispenser-sponge-brush-945cv-01x
Дозаторът побира около 250-300 мл препарат за съдове. Ако някой се чуди. Искаше ми се малко повече, но и така ще свикна.

# 677
Отваря се. Според мен трябва и гъба да има.

# 678
А има ли имейл, на който да сигнализираме в подобни случаи?

# 679
Заглавната ти снимка на продукта ти е без гъба, според мен не е пропуск.

Аз бях писала по-рано за друг в моята поръчка, който дойде с телена гъба, черната от снимката. Но продукта и така е представен, няма снимка без, за мен честно казано беше изненада. Редактирам, сега погледнах, даже в описанието пише, че е с включена гъба.

https://www.sinsay.com/bg/bg//7942z-00x?utm_source=app_sharing&u … ign=product_share

Моята скреч карта днес е за безплатна доставка при минимум три артикула. Ще ме изгонят от нас 😱

# 680
Има ли активен код за -10%

# 681
Пиша, за да се оплача. Поръчах на 25ти. Естествено платих предварително с карта. Днес получавам отказана поръчка. Защо? Как? Каква е причината? Не е ясно.
Пазарувам доста от тях, само онлайн, такова чудо не е било. Много съм разочарована.

# 682
Поръчах на 23 за хелоуин неща, още нищо не са подготвили за изпращане. Поръчката от 22 я получих и дори забравих за нея. Grinning Очевидно ще са за догодина.

# 683
# 684
  • София
Аз пък поръчах мин седмица от намалението неща за Хелоуин и днес вече ме чакат в Спиди.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 15:33 от iana28

# 685
Ееее, честно ли? И аз от намалението, но все още стоят на втората стъпка в проследяването и нищо и половина.

# 686
  • София
Сега погледнах, миналата сряда съм ги поръчала, днес са пристигнали.

# 687
Да, то тогава беше намалението, аз също тогава поръчах само хелоуински неща, но тц Grinning

# 688
Аз поръчах в четвъртък вечер и днес сутринта поръчката ми беше в магазин.Много са бързи този път.

# 689
Аз се надявам поне до 31 да дойде, защото съм поръчала възглавница тиква и масичка, за да си аранжирам пред вкъщи за децата Grinning Ако не - за догодина, да съм се сетила по-рано.

Общи условия

Активация на акаунт