Банята - тема 47

• 37 968
  • 744
  •   1
Отговори
# 105

Сега избираме конзолна тоалетна чиния.
Мнение за тази на Villeroy&Boch?
https://bg-maistor.com/bania/toaletni-chinii/toaletna-chiniya-s- … l-4656hr01-detail

Видях я на живо в гауди, хареса ми, тук цената е много добра, допълнително с код става 518 лв.
Структура взехме на грое, вече е сложена.
Благодаря!

Имаме тази тоалетна от две години + в едната баня. Много съм доволна - проблеми нямаме нито с дъската, нито с тоалетната. Също се ползва със структура на Грое.

# 106
Нищо различно не казаха майсторите от това, което обсъждахме вчера- шпилки.
Два куфара един пред друг- безсмислено и тръбата се оставяла стандартно за окачена и стояща чиния.

супер : ) благодаря ,че ги попитахте Flowers Hibiscus просто много искаме отделна тоалетна,а пералнята ще е в банята Sweat Smile иначе с двете заедно тесничко ще стане ..само 120см е ширината

# 107
Засилих се да поръчам този вентилатор, който бяхте препоръчали по-назад
https://www.emag.bg/ventilator-za-banja-fresh-intellivent-2-0-5- … 769/pd/D9PNYMBBM/

Но можело да не го хванем на "стеничката", та да попитам-има ли определено хоризонтално или вертикално монтиране?

# 108
Има, направен е за хоризонтално - отдолу има една дърпалка за ръчно включване, бутоните ще са неудобни ако се завърти... Но иначе е добре балансиран като механика, а на електрониката нищо и няма. Ако са ви приемливи неудобствата може.

# 109
Инструкциите за монтаж дават опция за таванен монтаж , НО има една връвчица която може да регулира включването ръчно и надали ще е удобно да виси от тавана

# 110
Таванен не знам въобще възможен ли е, но другото не го намирам за чак такова неудобство. Изобщо нямам нерви да избирам и такова нещо, така че много благодаря, че споделяте линкове и мързеливци като мен могат директно да се доверят и купят!

# 111
  • София
Здравейте, долните шкафове за баня с чекмеджета удобни ли са, събират ли достатъчно, имате ли някакви забележки към тях в сравнение с шкафовете с рафт? Все още силно се колебая, а днес-утре трябва да поръчвам.

# 112
Моят шкаф е с чекмеджета, не бих си и помислила за открити рафтове. Имам 2 х 3 чекмеджета в двете страни и шкаф в средата. Събират безумно много неща и нищо не се вижда, не се разпилява, не можеш да ги бутнеш, не се праши, никой не ти гледа какво си наредила като на изложба...

Беше нещо подобно, но поисках вместо крайните вратички да имам по три чекмеджета. И винаги ще искам такова нещо. Ако няма място ще спестя левите или десните чекмеджета, но пак ще е така.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 10:14 от Черна станция

# 113
Много са удобни. Никога вече няма да купя долен шкаф с рафт, не само за баня, а навсякъде.

# 114
Според мен чекмеджетата събират повече дори. Горното чекмедже е изрязано в средата заради сифона, но извън тази "дупка", в останалата си част си е чекмедже със страници, много неща могат да се сложат на него. Долното си е цяло.
Шкафовете с вратички губят повече място заради сифона.
Удобството да не се гъзурчиш, за да извадиш нещо, сложено отзад, е излишно дори да бъде обсъждано.

Но все пак, в зависимост от това, което смяташ да държиш в този шкаф, може би е добра идея да отидеш с рулетка в магазина и да премериш дали ще се събере. Примерно, ако смяташ да държиш шишета с белина, доместос, кофа и подобни неща, премери ги на височина.

Козметични и хигиенни продукти за баня ще се съберат.

# 115
  • София
Много ви благодаря Simple Smile

# 116
В средата е шкаф именно заради сифона, но около него съм набутала толкова Доместоси, препарат за камък, препарат за паркет, спрей за стъкла и още разни, та си е съвсем оползотворено мястото.

# 117
  • Пловдив
В Икеа има сифони, които позволяват и под мивката да е с неизрязано чекмедже, а ако мивката е върху плот, още повече се увеличава площта.

# 118
O, има изрязани чекмеджета, обаче все пак е нужен и висок шкаф, където да се побират изправени бутилки с разни препарати.

# 119
Аз съм с чекмеджета на шкафа под мивката и не бих сложила друго. Събират много наистина и са удобни за ползване.
Направи ми впечатление, че шкафът на Икеа позволява горното чекмедже да не е изрязано, но пък същата, че и повече площ с такова разположение на сифона и тръбата се губи пак, защото засяга дълбочината и на двете чекмеджета, поне по мое виждане.

Общи условия

Активация на акаунт