Банята - тема 47

• 39 389
  • 744
  •   2
Отговори
# 405
  • София
Кои? Първите две ли? Миналата година докато търсех за нашата баня ги видях и щракнах в магазин Сико, кв Гоце Делчев, обаче стенните ми бяха вече купени и не се връзваха изобщо тези. Иначе явно са ми харесали и на мен достатъчно, че още да се подвизават на телефона ми. Дали не бяха на керос, ще те излъжа тук вече. Другите си пише mainzu са, всъщност тях купихме ние.

# 406
На подовите ще има зелено, като на шкафа.
Чено-бели подови ми харесват, но бялото на пода няма да го издържа, гарнирано с косъм (примерно). Ще трябва непрестанно да хвърча с парцала и да се взирам. Не ща.

# 407
  • София
Аз тогава много си бях харесала тези, но нямаше внос, бях на косъм да карам мъжа ми да ходим на майна си в Турция да ги издирваме 😅 не знам сега дали ги внасят, дали са стара серия и не ги произвеждат вече, но ако ти харесват можеш да потърсиш.

Сега не съжалявам... Но са със зелено.

# 408
Кои? Първите две ли? Миналата година докато търсех за нашата баня ги видях и щракнах в магазин Сико, кв Гоце Делчев, обаче стенните ми бяха вече купени и не се връзваха изобщо тези. Иначе явно са ми харесали и на мен достатъчно, че още да се подвизават на телефона ми. Дали не бяха на керос, ще те излъжа тук вече. Другите си пише mainzu са, всъщност тях купихме ние.
Първите, да, благодаря! Аз твоите ги помня, много хубаво стоят.

# 409
Тази серия мебели в амазон е прекрасен цвят, но да - зависи от стила.
https://www.amazon.de/-/en/Schildmeyer-Vanity-Composite-Forest-G … =B0BZVGWB3B&psc=1

# 410
Аз тогава много си бях харесала тези, но нямаше внос, бях на косъм да карам мъжа ми да ходим на майна си в Турция да ги издирваме 😅 не знам сега дали ги внасят, дали са стара серия и не ги произвеждат вече, но ако ти харесват можеш да потърсиш.

Сега не съжалявам... Но са със зелено.
Хубави са, но не ми е такава идеята. Искам по-светло и да са разбъркани, а не подредени по шарка.
Има един гранитогрес с разноцветни капки, някой нагоре го показа, допада ми, но мъжът ми каза, че му мяза на мозайка в стара баня, само че цветна.

# 411
То наистина е вид мозайка, сега ми щукна името (срамота!). Казвайте, де, че запецнах, ама готвя, пиша служебен мейл и току влизам тука Simple Smile

# 412
  • София
Терацо. Баш като соц музайка, само че с фуги, ако има кой да я излее, да не са плочки и да е с красиви цветове - да, плочки - нъц.

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 22:37 от Angel_Dust

# 413
Пустото му терацо, досега не ми се беше случвало да забравя думата Simple Smile
Благодаря, Ангелче!

# 414
Има и черно-бяло терацо. Ако искаш да видиш как изглежда, мога да ти пусна на лс една баня с такова

# 415
  • София
Ам тя нали каза, че иска със зеленичко, виждала съм и съвсем зелено, има и такова
https://marmag.bg/granitogres-terrazzo-veneto-zelen-6540-ceramica-fiore
Има и малко по-нестандартно
Скрит текст:
Има и шестоъгълни https://formabania.bg/image/cache/data/PRISSMACER/GOBI/2024-gran … niabg-800x800.jpg ... Като цяло надали ще има голям проблем, освен че по-шаренките повече са с оранжево, жълто, сини парченца, по-рядко има зелено в микса.
Освен терацо, може да ги търси и като стречатела.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 10:12 от Angel_Dust

# 416
хеелп нещо се случва с едната плочка в банята Smile това е първата плочка от земята и долу във фугата нищо й няма, но в горния ъгъл започна нещо да се пени Satisfied  дали да не се е просмукала вода и да набъбва фугата ?
Скрит текст:

# 417
За мен фугата си е съвсем здрава, а това е натрупване на вещество (дали сапун, дали отмита фуга или друго) от стичащата се вода. Изстържи го внимателно с една отвертка например. Или с много фина шкурка. Ако е сапун и с по-корава четка за зъби ще стане.

# 418
На мен дясната плочка долу ми изглежда сива. Имате ли снимка малко по-отдалеч, обхващаща по-голяма площ? Ако е посивяла пие вода. Ако е така може да пробвате да минете всички ъгли долу със силикон.

# 419
  • София
А тръби минават ли от там ,където е мократа плочка.

Общи условия

Активация на акаунт