Банята - тема 47

• 39 365
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Pisa, браво! Много е хубава новата баня. Детайлите показват много вкус. Може ли да споделиш марка на латекса и има ли някаква по-специална подготовка на стената с латекс?

# 511
На тавана 😃

# 512
  • София
Pisa, много ми харесва! Браво! Може ли горе - долу размери на банята и колко ти е широко мястото при душа? От къде е шкафчето и какви са му размерите?

# 513
Старите бани са две на снимките. Не е било много зле, но да новата баня е страхотна.

# 514
Латекса е Vitex, грунд поставиха преди него. Една ръка е минато и покри перфектно
 Банята е 1.1/3.1метра. Поддушовото е 1.1/0.8м. Тоалетната е вградена в стената, също и мястото с огледалото и шкафа. Шкафа е по поръчка естествено дърво. 1.1/0.3м, 350лв ми излезе без дръжките и аз съм го лакирала. Исках да е същото, като вратата.
Снимките "Преди" са две, защото първоначално цеше синия вариант, правен преди повече от 20г., после боядисах плочките, да освежа преди новия ремонт. Уж за малко, но изкарахме така близо 2 години.

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 18:12 от Pisa

# 515
  • София
Pisa, прекрасна, прекрасна баня! 🤩⭐😍
Въпрос за шкафа. Знам, че мебели от масив се обработват от едната страна, за да може дървото да диша и съхне. Как е при теб?

# 516
Pisa, прекрасна, прекрасна баня! 🤩⭐😍
Въпрос за шкафа. Знам, че мебели от масив се обработват от едната страна, за да може дървото да диша и съхне. Как е при теб?
Това е шкафа, който получих, минах 2 ръце лак на водна основа Sikkens

И да допълня. Нещото от което съм най-доволна е тоалетната чиния с вградено биде. Много коментари, мнения и препоръки изчетох, много се двуумях дали да е такава. Хора, много горямо удобство е това нещо!

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 17:16 от Pisa

# 517
Банята е страхотна, честито! И шкафчето го помня от преден пост, но сега се вижда вече цялата визия и още повече ми хареса!

# 518
  • SF
Pisa, много е красива банята!  С много вкус е направена!
Интересувам се от паравана. Може ли да споделиш от къде е.

# 519
  • София
Pisa, пак се върнах да гледам - ако не стане рамката или не ти се шкури може отвътре да я боядисаш с черно около вратата.

# 520
Pisa, много е красива банята!  С много вкус е направена!
Интересувам се от паравана. Може ли да споделиш от къде е.
Много коректни https://rosco.bg/product/pregraden-paravan-cheren-mat-flora-500-nero-nano-karag/

# 521
Параваните са китайски, на Inter Ceramic.
Аз поръчах моя през Сико.

# 522
Моят е на Karag, гръцки доколкото знам.

# 523
Моят е на Karag, гръцки доколкото знам.
Възможно е. Аз моя го намерих на сайта на Интер Керамик, на който физически лица не могат да поръчват Mask

# 524
Някой знае ли дали плотове compact могат да се използват за баня?

Общи условия

Активация на акаунт