Банята - тема 47

• 38 223
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
  • Разпиляна във въображението
Здравейте! Някой боядисвал ли е плочки? Искам да го направя на плочките в кухнята за освежаване.

# 286
Да, с прословутата боя на витекс. Не става грандиозно лошо, но грунда може да те утрепе с миризма. За стенни облицовки вероятно ще е и по-държеливо, отколкото за под. Ако искаш, мога да ти пусна снимки на лично

# 287
  • София
Тикурила също имат боя за плочки... Не знам на мен все ми е съмнително това боядисване, но на снимки вс изглежда прекрасно... 🤷‍♀️

# 288
Да, с прословутата боя на витекс. Не става грандиозно лошо, но грунда може да те утрепе с миризма. За стенни облицовки вероятно ще е и по-държеливо, отколкото за под. Ако искаш, мога да ти пусна снимки на лично

Да, пусни ми.

# 289
Здравейте! Някой боядисвал ли е плочки? Искам да го направя на плочките в кухнята за освежаване.
Аз
На пода се поизтърка след година ползване, но аз не ги лакирах отгоре, защото беше за временно освежаване, преди ремонта. Стените не мръднаха 3 години. Сега сме в ремонт вече, ще показвам скоро 🙂

# 290
т.е. плочките на стената също са боядини?

# 291
  • София
Поне долните под фриза, които са били сини

# 292
т.е. плочките на стената също са боядини?
Да, долните под фриза. Търкала съм ги всяка седмица с препарат и гъба, не мръдна боята. Тази ползвах:

# 293
  • тук-там
Привет. Тази боя дали е удачна за естествен камък, травертин например?

# 294
Привет. Тази боя дали е удачна за естествен камък, травертин например?
Щом лови на гланцираните плочки не виждам някаква пречка върху камъка.

# 295
А по каква причина искаш да боядисаш травертин или който и да е естествен камък?

# 296
Може би травертинът ѝ е писнал вече, не ѝ харесва разцветката, стои ѝ старомодно. Но не ѝ се занимава с къртене и нови ремонти и майстори.

# 297
Може би травертинът ѝ е писнал вече, не ѝ харесва разцветката, стои ѝ старомодно. Но не ѝ се занимава с къртене и нови ремонти и майстори.
По-скоро питам дали някакви увреди го налагат, иначе всеки може да си боядиса всичко и без причина.

# 298
Аз не се заяждам! Hands V
Просто на прима виста изредих няколко чисто женски причини да поискаш промяна в интериора. Дивото зайче ще си каже, ако иска.

# 299
Аз не се заяждам! Hands V
Просто на прима виста изредих няколко чисто женски причини да поискаш промяна в интериора. Дивото зайче ще си каже, ако иска.
И аз, Мандаринке, ама щото се каня за едно място точно травертин да сложа, та да знам овреме, ако е свързано с дефект.

Общи условия

Активация на акаунт