Банята - тема 47

• 38 265
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
  • тук-там
А по каква причина искаш да боядисаш травертин или който и да е естествен камък?

Не целия. Откритата и закритата веранда ще са с травертин. За да не е много еднообразно искам да пусна нещо като бордюр и при двете, примерно на около метър от края - ще се получи нещо като карета с по - различни плочки.. Ама как го обясних... Виждала съм такива плочки - пано, но разликата във височината и размерите на плочките не съвпадат с травертина.

# 301
  • София
Ама... То има различни цветове траверин, не може ли просто да ги съчетаете?

# 302
  • тук-там
Ама... То има различни цветове траверин, не може ли просто да ги съчетаете?

Е не, искам да са с някакъв шаблон. Не просто друг цвят плочка.

# 303
  • София
Аха, сега разбрах... Ами така от малкото мнения тук, така или иначе не издържала безкрайно дълго тази боя... Може би да погледнеш и разпиташ и за боите за бетон, може да се окаже по-подходящо🤷‍♀️
https://dixishop.bg/smartblog/35_.html може и това да ти е от някаква полза като инфо за варианти

# 304
  • на дъното
Здравейте 🙂
В търсене съм на огледало светещо за банята кръгло🤔 с интересен дизайн .Понеже в банята преобладава имитация на дърво от към под та може да има има нещо като рамка  ли не знам вече и аз 🫣На всякъде попадам на нещо, като масовка.Та ако знаете магазин или сайт да ми препоръчате 🙏💗
Благодаря ви предварително 🤗

# 305
То и дървото е масовка.

https://www.amazon.de/Illuminated-Bathroom-Cosmetic-3-Colour-Dim … r=8-12&th=1&psc=1

Ето ти такива без дърво https://www.amazon.de/-/en/dp/B0BP1GT9F5/ref=sspa_mw_detail_1?ie … uZV9kZXRhaWw&th=1

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 08:50 от second

# 306
Здравейте, знаете ли някъде в София да се продават повече варианти на този тип подови плочки? https://pin.it/59MglDMo0
Също и къде сте правили проект на баня и от кого сте доволни.
Още един въпрос (тъп…) - параван стъклен сгъваем по поръчка ли се прави?
Благодаря!

# 307
  • София
Подобен гранитогрес имат fioranese ceramica. Ние поръчахме от Булгрес (за София).
Проект от дизайнер, но Джесиката мисля, че правят и те.
Параваните ни са поръчкови, но все още ги чакаме. Успех!

# 308
  • София
няма магазин без поне няколко подобни модела гранитогрес ... 🤷‍♀️

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 04:31 от Angel_Dust

# 309
няма магазин без поне няколко подобни модела гранитогрес ... 🤷‍♀️
В двата, в които ходихме вчера имаше само един вид разцветка, който не ми хареса.
Ще проверя посочените от Тереза.
Благодаря!
Сега ако ми препоръчате и точен, изпитан майстор, ще съм много задължена!

# 310
Сега ако ми препоръчате и точен, изпитан майстор, ще съм много задължена!

Ако някой препоръча точен, изпитан майстор, който да е свободен в следващите 6-12 месеца, може направо комисиона да прибира от желаещите!
Може да ти се струва несериозен коментара ми, но дори и НЕточните майстори са заети с месеци напред.

# 311
Аз не съм убедена, дали есента и зимата са най-удачното време за ремонт на баня (никога не съм правила!), казват ми, че не е.
А аз чаках мой доверен майстор цяла пролет и лято, който този път не си удържа на думата и няма да го търся.
Та в тоя ред на мисли, може би съм склонна да се "запиша" при точен майстор за догодина.

# 312
Магазини, в които съм виждала подобни плочки:
1. Магелан;
2. Феникс груп (Магелан май е към тях, но имат и различни неща, в Магелан са "по-лъскавите")
3. Мултимо дизайн;
4. Топ груп;
5. "САЕМ - Борисов" ООД
6. Тера ин
и така нататък, не непременно в този ред.

# 313
Сигурно ми е тъп въпроса, но може ли да ми кажете защо есента и зимата не са най-удачното време за ремонт на баня?

# 314
Сигурно ми е тъп въпроса, но може ли да ми кажете защо есента и зимата не са най-удачното време за ремонт на баня?
Предполагам, че защото трудно съхне, на студено време по-трудно се проветрява и чисти мърсотията от къртенето (в апартамента се живее) и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт