Банята - тема 47

• 39 523
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Благодаря Ви! Много са ми симпатични и на Шантал и на Драго баните. На мен ми се харесва повече, когато банята има вид на стая и с отделните зони ми допада повече.

# 601
Sweetvit, важното че сте финиширали.
Едно леко вметване- много ви е високо поставено огледалото, сравнявам с височината на душ зоната и то седи по-нагоре.. но може пък да сте много високи и това да е удобно..
Това не е сериозна болка де:-)

# 602
Препоръчвам аксесоарите на GEDY. Аз се спрях на серията Pirenei, черен мат, много меко, кадифено усещане на допир и като дизайн ги намирам за много изискани. Има различни серии, за различни стилове. И Bemeta не са лоши. Лично аз не си паднах по Капитан.

# 603
Как се монтират аксесоарите на Бемета и GEDY чрез залепване или чрез дюбели

# 604
Нашите на Бемета са с дюбели или както се казват там, не исках  със залепване. После отлепването може и да е трудно, с все плочка или да останат следи, така че евентуалната смяна и в двата случая ще е с последици. Така поне съм сигурна, че са здраво закрепени и без риск от падане, а са и със стъкло. 

# 605
GEDY са чрез дюбели. Аз не вярвам на залепени аксесоари, макар на някои да им харесват и да не виждат проблем с това.

# 606
  • София
Височко е вярно, ние сме над 170 и не е фрапантно, той и майстора беше висок човек и като ми показа се съгласих, но ще го свалим 😂

# 607
  • София
Ами нищо още не ми е паднало, пък като цяло предпочитам да не дупчим плочките.
Аз така и не мога да си намеря сапунерки, които да ме радват... Или им се бели покритието, или се събира локва под сапуна или се раздува дървената част, все нещо им се случва... 😅

# 608
Ами нищо още не ми е паднало, пък като цяло предпочитам да не дупчим плочките.
Аз така и не мога да си намеря сапунерки, които да ме радват... Или им се бели покритието, или се събира локва под сапуна или се раздува дървената част, все нещо им се случва... 😅
Вземи си порцеланова/стъклена с подходящо оформление на мястото на сапуна, т.е.с достатъчно дълбоки улеи, за да не се събира локва непосредствено под самия сапун (водата все от време на време ще трябва да се отцежда, няма как). Е, може да я счупиш, ама поне няма да се бели и да се раздува Simple Smile 
Аз ползвам само порцелан и стъкло, засега всичко е здраво и буквално във фабричен вид.

# 609
  • София
Ами сегашната е стъклена, уж с улеи, прави страшна локва, 2бяха полирезин, е на него му се бели покритието, даже не знаех, че е с покритие докато не почна да се люпи... Едната с дървена решетка, която като се раздуе няма махане да се изчисти под нея, иначе сапуна добре стоеше... Порцеланови изобщо не виждам добре оребрени или с някаква допълнителна решетчица.. 🤷‍♀️ Аз не искам кой знае какво, бяла и толкоз. Имах и някаква каменна, тя пък без силикончета и се пързаля насам натам, но поне е толкоз плотка, че не задържаше вода... Е и сапуна относително го задържа 😅 накрая ще си взема от тез силиконовите с игличките, грозни не грозни

# 610
Най-добре диспенсър с течен сапун и забравяш за всякакви сапунерки.

# 611
  • София
За ръце да, за къпане искам твърд, мразя и душ гелове.

# 612
Аз съм с такъв душ, който има към стойката прикрепена сапунерка. Има перфектен наклон, който не задържа никаква вода. Продават се и отделно от душа.

# 613
Потърсете си сапунерка с дупки. Намират се, макар и рядко. Аз ненавиждам локвата под сапуна, дори самият той да е на решетка отгоре т.е. не кисне във вода, пак ме дразни локвата.

# 614
Потърсете си сапунерка с дупки. Намират се, макар и рядко. Аз ненавиждам локвата под сапуна, дори самият той да е на решетка отгоре т.е. не кисне във вода, пак ме дразни локвата.
Аз изплаквам сапуна след ползване и го тръсвам да се изцеди, не съм забелязала да събира много вода.

Общи условия

Активация на акаунт