Японско чудо - тема 28

• 15 690
  • 153
  •   1
Отговори
# 105
  • Разпиляна във въображението
Аз мисля да ходя повече, и може би да го съчетая с леки упражнения и велоергометър. За мен предизвикателство ще е водата. Не пия много вода. Просто не се сещам. Миналата седмица отново си пуснах програмата за напомняне.

# 106
Аз приключих двете седмици на -4 . Ще я удължа с още една
Започни постепенно да се захранваш, защото организмът вече е изтощен. В началото имаше един едномесечен режим, който е "по-ларж". С него можеш да направиш захранването и да минеш към балансирано хранене, като пак ще сваляш.

# 107
Момичета,  здравейте! Има ли някой, който направо да е изгубил апетит от диетата? Днес ми е трети ден. Първите два стриктно, като вечерята на сила.  Днес не ми се поглеждаха яйца и пилешко. На обед две ябълки, вечерта малко домашна луканка и сега ябълки. Друго нищо не ми се яде. А обичам и яйца и пилешко.

# 108
Трябва ли ти апетит докато си на диета? Simple Smile

# 109
И днес е моят трети ден Simple Smile Малко насила изядох и второто яйце, шунката поделих със сина и кучето Simple Smile Не ми се правеше салата, затова взех половин краставица, нарязах я на четири и малкият взе едната четвъртинка. Обаче никога не съм пила толкова вода. Направо не е истина.

От двата дни съм на -1,9. Сигурно вода, но е приятно да се гледа.

# 110
Апетит не знам, обаче вече като видя яйца ми става лошо 😅 и пилешкото същата работа. Миналата година като изкарах диетата и след това яйца не исках да виждам. 🤣

# 111
Трябва ли ти апетит докато си на диета? Simple Smile
   Разбира се, че не. Но се учудвам, впредвид каква лакомия съм.

# 112
Но наближава Великден Simple Smile

# 113
По Великден е друга диетата. Агнешко с козунак и яйца за закуска, обяд и вечеря 🤣...  Ох тежко ми.

# 114
Чудя се защо ви е втръснало от яйца.......и чак сега забелязах че правя друга Японска диета Joy

# 115
Чудя се защо ви е втръснало от яйца.......и чак сега забелязах че правя друга Японска диета Joy
Да не е тази при която ядеш само Котуима Joy

# 116
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Коя?

# 117

Коя?

Ето тази🙂

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 12:53 от Aurora_Mist

# 118
Аз приключих преждевременно май. Някакво съмнително пилешко ядох и два дни болки, гадене. Май се натрових едно хубаво...

# 119
Съжалявам! Бързо възстановяване!

Общи условия

Активация на акаунт