Японско чудо - тема 28

• 15 684
  • 153
  •   1
Отговори
# 90
Herzen, ако правиш кето и си влязла в режим на задържане на килограмите, бих ти препоръчала кокосова захар. В момента в Билла е намалена. Купих за баща ми, който е диабетик. Качвам ти купона, ако решиш да го използваш, важи днес и утре.

Sivi, моето виждане за тази диета съвпада с твоето. Самата Ерменкова с тази цел прави сезонните фастове, коита са по 3 или 5 дни, но май Японското чудо ми е по-лесно. Ти си влязла в калориен дефицит, а ако си спортувала допълнително си подпомогнала процеса.
AuroraBB, мечтая за твоя резултат!

Иначе днес като за ден 2, освен че размених обяда и вечерята, освен че вместо шунка ядох пилешко, за капак вместо 2 изядох 3 яйца, но ме подгони зверски глад. Отделно не обичам шоколади, а днес имах няколко критични часа, в които само черен шоколад ми беше в главата. Пих кафе със стевия и половин бутилка сода и така реших проблема. Нормалната вода хич не ми върви напоследък, но с газирана и чайове успявам да си направя партита от 2 литра.

#BGMлоялнапрограма

# 91
  • в реалния свят
За 6 дни - 3кг. Доволна съм, ама са бързо качени килограми от средата на февруари до началото на март. Пък и ще ми е обеца на ухото, че плюскането води до бързо качване на тегло. 😃Успех на диетуващите.
Момичета, как правите яйчни фастове? За колко време и с какъв резултат? Варените яйца са ми в категорията отслабващи храни, вкусни са ми и бих издържала някой - друг фен само на тях при нужда.

# 92
eur
аз , черен шоколад си хапнах като ми се прияде , и портокалче си хапвам в критични моменти, но не се тегля, само на 7 ми и след 3 дни на 14 ден , Малко по либерално я спазвам, с което диетата никак не ми идва затормозяваща, но ще споделя едва , ако резултатите са желаните . Снимах си ...пищностите Joy в деня на започване .
И най-важното , избий си чувството за вина, то ще те саботира най-много , казвай си , че най-важното е че не преяждаш

# 93
eur, тази пролет правих диетата като обяда ми беше закуска, вечерята - обяд
общ резултат 3 кг за двете седмици

ерменкова я следвам в иста, не изгледа много слаба
еритрола и стевият ми миришат на гадно и не ги ям, може и това да епричната да съм предубедена към нея

Интересно и аз забелязах от последните й изяви, че беше 79 кг и правеше нов режим, който тестваше... бях останала с впечатление, че с Кетото си поддържа килограмите. Тя ползва  Bronxe еритритол , който е доста добър, качествен и скъп. Кокосовата захар има прекалено много въглехидрати и не става за режим.

# 94
Яйченият фаст не е само яйца, но и мазнина и твърдо сирене в определена пропорция.
Примерен линк: https://keto-bg.com/keto-zdrave/keto-iaichen-fast/
За мен най-лесно и удобно е с продуктите да се направи салата или по-скоро нещо пастето-подобно от сутринта и да се яде цял ден. Така отпада мисленето и приготвянето на храна, което за мен е бонус.

Диетоложка, която е 79 кг? Едва ли е висока 2 метра. Не е реклама на режима си. Grinning

# 95
Яйченият фаст не е само яйца, но и мазнина и твърдо сирене в определена пропорция.
Примерен линк: https://keto-bg.com/keto-zdrave/keto-iaichen-fast/
За мен най-лесно и удобно е с продуктите да се направи салата или по-скоро нещо пастето-подобно от сутринта и да се яде цял ден. Така отпада мисленето и приготвянето на храна, което за мен е бонус.

Диетоложка, която е 79 кг? Едва ли е висока 2 метра. Не е реклама на режима си. Grinning

Да, в Инстаграма си го е публикувала, след което е достигнала 75 кг.  Висока на ръст. Но за мен бяха  изненада тия килограми. В лицето също ми се вижда едра. Тя е споделяла,че има проблеми с ИРи  с хашимото, и  мисли,че ще я овладее само с хранене, но явно не и  се получава.

# 96
Снощи спах само 1 час. Естествено нямам минус на кантара, но за сметка на това се събудих озверяла от глад, чак корема ми къркореше и ме болеше. В рамките на 2 часа изядох 5 ябълки... Зелени, сочни, сладки! В ден 3 обядът нали е плодове и/или зеленчуци. Да кажем, че си взех дажбата. Направо ще се вечеря. Другото ми "прегрешение" е кафе с бадемово мляко, но по предписанията на Ерменкова с 0 въглехидрати. Рискът пак да озверея за храна беше голям. На практика си озверях, но се натъпках с ябълки (по принцип не ям). 🍏🍽️😋
Млякото:

#BGMлоялнапрограма

# 97
Днес имам с какво да се похваля 🥳🎉
Ден 4: 61.300 / Започнах на 63
Знам, че е вода. Знам! Но толкова е хубаво да има минуси. Сега съм в залата и започвам бягане на пътеката.
Готвя се за благотворително бягане следващата седмица и имам допълнитела мотивация да спортувам. 🏋️‍♀️🏃‍♀️

# 98
Здравейте момичета. Мисля и аз тези дни да се включа за 7 дни. Малко ще ми е различен режима, няма да е толкова строг, но ще е главно както си е. Ще имам добавено по 1/2 авокадо на хранене защото много ми се иска сега да се включа, но иначе авокадото ще отиде. 😅 Не искам да пропусна момента като я има мотивацията.

# 99
  • Пловдив
А като се казва парче месо, колко голямо трябва да е то?

# 100
А като се казва парче месо, колко голямо трябва да е то?

Аз го разбирам примерно ако е пилешко 1 парче гърди или 1 бутче.

# 101
  • Разпиляна във въображението
Здравейте! Попаднах съвсем случайно на информация за Японската диета и реших да потърся информация тук. Мисля от понеделник да се включа и да пробвам. И без това планирах да започна с кетото на Узунов.

# 102
Започвам от днес. Имам едни 9кг и малко да сваля. Ще имам по 1/2 авокадо на хранене, което не е режимна храна. Просто няма кой да ги изяде вкъщи,ентусиазма ми е сега и не искам да пропусна та това е положението.  Иначе шунка ще заменя с месо, марулята в салатата с кейл и така.  Резултати чак към края ще отчитам. Чакам цикъл и няма смисъл всеки ден да меря докато не приключи "чудовището".

Успех на всички!

# 103
Аз приключих двете седмици на -4 . Ще я удължа с още една

# 104
  • Пловдив
Съчетавате ли хранителния режим с някаква промяна във физическата дейност, повече движение, фитнес или спорт?

Общи условия

Активация на акаунт