Японско чудо - тема 28

• 15 642
  • 153
  •   1
Отговори
# 75
  • в реалния свят
Здравейте!
Отчитам успешен първи ден - 2 яйца, пилешка пържола и домат. Надявам се да изкарам "японския " глад една седмица.
 Успех на отслабващите🙂

# 76
  • в реалния свят
Ден втори: 2 варени яйца, кисело мляко с канела и пилешка пържола с краставица.Малкото храница разделих на 3 приема. Сега ми е гладно , ама ще си легна по-рано за да не нападна хладилника 😃 Утрешният трети ден ми е най-труден по спомен от предишни диетувания.

# 77
Ден седми , само 3 кила Cry

# 78
Браво!
И аз о утре стартирам, та да видим докъде ще я докарам.
Някъде ми се мерна във фейса тази диетка и ми се струва готина.
Ще споделя резултати след 7 дни Simple Smile
Ден втори: 2 варени яйца, кисело мляко с канела и пилешка пържола с краставица.Малкото храница разделих на 3 приема. Сега ми е гладно , ама ще си легна по-рано за да не нападна хладилника 😃 Утрешният трети ден ми е най-труден по спомен от предишни диетувания.

# 79
Добро утро и от мен! Вчера беше 7ми ден от моето японско чудо. Резултата е минус 4.4 кг, но както писах в предни постове 2 бяха вода от леки отклонения в предишния ми режим и реално за отслабване броя това, което е в минус от най ниското ми тегло през предходния месец, тоест свалени 2.4 кг. Изключително съм доволна, тъй като това са ми последните 4-5 кг, които искам да сваля. Общо за една година смъкмах 40 кг, а може и повече да са, ама не се мерих първите месеци на режим. До съвсем крайната ми цел остават точно 2 кг, но и да не я стигна няма да правя драма от това 😆 Сега ще продължа с основния си режим ВМ НВХ за да затвърдя сваленото и евентуално ако съм в застой след месец или два ще направя отново една седмица чудо.
Aurora резултата ти е чудесен за 7 дни. Няма как килограми трупани с месеци или години да се свалят за една седмица. 
На другите момичета желая успех в режима.

# 80
  • в реалния свят
Aurora BB, за 7 дни - 3кг.е много добър резултат. Аз ще съм доволна, ако за седмица се лиша от 3кг.
Sivi, прекрасно постижение за една година. Желая ти дълги години да запазиш резултата и да се радваш на новото си "Аз".
Третият ми ден е полууспешен. На обяд бях с колежки на обяд и към салатата добавих и пилешки шишчета. Бях много гладна. Вечерята също е приключена вече. За два дни - 1,5кг.

# 81
Здравейте, присъединявам се и аз Simple Smile
За първи път правя тази диета, но съм запозната с нея от тийнейджърските си години. Висока съм 150см и започнах от 54,4кг. Уж не са много, но понеже съм ниска бих казала, че изглеждам доста пухкава, особено в бедрата. Преди години след първата бременност свалих доста с кърменето, бях станала 47кг и се чувствах перфектно. Днес ми е ден 5, тази сутрин бях 52,5. Честно казано не съм супер стриктна, защото овкусявам салатите и първите дни хапвах и по някоя мандарина като прегладнея. В началото се чувствах много отпаднала и ми стържеше постоянно, но от днес вече не усещам толкова глад и ми е по-добре. Днес по случай празника с децата се почерпихме на заведение, поръчах си сьомга със задушени зеленчуци и изпих чаша вино, вечерята я пропускам. Не е идеалния вариант, но е планирано отклонение Blush Ще видим до края колко килца ще паднат. Другата седмица може да започна да включвам по някой плод за закуска, а след това мисля да мина на олекотен нисковъглехидратен режим с по някоя вредна глезотийка веднъж седмично.

# 82
При мен е ден 10 , килограмите спряха да падат , но неистовия глад го няма. Дори купих любимият шоколад за приятелка за 8 ми , още не сме се видели и той е цял. Нещо немислимо от преди диетата . Та дръжте се , има светлина в тунела , дори без уау резултати. Чудя се , дали да не я продължа с 3 дена , понеже и аз прегреших с два коктейла Flushed

# 83
Дали ще бъде голяма драма, ако в менюто за ден 2 вместо шунка ям пилешко месо, тъй като ми остана от вчера?

# 84
Няма проблем. И аз ядох пилешко вместо шунка, защото имах приготвено от предния ден.

# 85
Няма проблем. И аз ядох пилешко вместо шунка, защото имах приготвено от предния ден.
Имаше ли минус на кантара?
Чудех се също, дали може да се разменят обяда и вечерята?
#BGMлоялнапрограма

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 22:50 от eur

# 86
Прекалено крайна диета. Липсва баланс. Спазвала съм я преди, но съм на мнение, че в дългосрочен план по отношение на задържане на резултатите, подобни диети не са рентабилни.
#BGMлоялнапрограма

# 87
Прекалено крайна диета. Липсва баланс. Спазвала съм я преди, но съм на мнение, че в дългосрочен план по отношение на задържане на резултатите, подобни диети не са рентабилни.
#BGMлоялнапрограма

Според мен е за ударно сваляне на килограми от хора "в беда", но след това трябва да се премине към някакъв вид балансирано хранене. Вече писах, че за мен продължението ще е Кето. В момента правя втори опит да я изкарам. Първият път имах хубав минус и след 3-ти ден бях не просто нагоре, а в повече от преди началото. Сринах се психически и буквално изядох света, а след това повърнах...
На хормонална терапия съм, от която сякаш дебелея от въздуха (имаме съмнение и за ИР, но предстоят изследвания). Не знам, дали ще правя 2-те седмици, или само една,  по-скоро имам нужда да видя, че кантарът тръгва надолу. Иначе с режимите на Ерменкова се чувствам добре и сита, даже понякога храната ми е в повече. Сега ще гостувам няколко дни на приятелка, но мисля, че няма да се проваля, защото тя самата не яде особено много и няма да имам изкушения, а и ще се въздържа от постоянното мерене на кантара.
#BGMлоялнапрограма

# 88
eur имах мунус почти всеки ден. Даже честно казано следвах принципите на режима, не толкова стриктното следене на храната по дни. Риба не ядох, имаше и ден без вечеря, а аз си вечерях варени яйца.
За мен чудото е точно за разбутване на застой. Направих 7 дни, махнах 4.4 кг и сега си правя кето режима, за задържане на сваленото, а защо не и за смъкване на писледните 2 кг, които искам да махна.
The Queen1 всеки режим ако е временен и в някакъв момент се върнем към старото си хранене е обречен на провал и трудно задържане на резултата.
#BGMлоялнапрограма

# 89
eur, тази пролет правих диетата като обяда ми беше закуска, вечерята - обяд
общ резултат 3 кг за двете седмици

ерменкова я следвам в иста, не изгледа много слаба
еритрола и стевият ми миришат на гадно и не ги ям, може и това да епричната да съм предубедена към нея

Общи условия

Активация на акаунт